automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pannonia T-5 1966
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

maamees

1966a. ostis vanaisa kauplusest isale ja nüüd on minu! http://www.pilt.ee/wille
Ilus masin.

Asp
Ilusamat pannoniat pole peale Riia muuseumis käimist näinud. Ole meheks ja hoia masinat nii, et ka sinu lapsed ja lapselapsed saaksid sellest rõõmu tunda.

Väga kena ratas! Hoia teda vääriliselt. Smile

ressu

Ikka täiega ilus.Kohe näha et heades kättes hoitud.Vaata et sa talle liiga ei tee:=)
Tõesti ilus! Esiporika kinnitusega on noored ratsionalisaatorid tegelenud, kinnitus küll päris originaal ei ole, esimesed tugiliistud on kindlasti omalooming.Võib-olla silm petab, kuid ka esiporika esimene serv lõpeb kuidagi väga järsku ära.Vaadates garaazhi seintel rippuvaid Pannonia juppe tekkis küsimus,et kas on ikka tegu väga hästi säilinud isendiga ,või on seda kõvasti restaureeritud?

maamees

sass Kirjutas:Tõesti ilus! Esiporika kinnitusega on noored ratsionalisaatorid tegelenud, kinnitus küll päris originaal ei ole, esimesed tugiliistud on kindlasti omalooming.Võib-olla silm petab, kuid ka esiporika esimene serv lõpeb kuidagi väga järsku ära.Vaadates garaazhi seintel rippuvaid Pannonia juppe tekkis küsimus,et kas on ikka tegu väga hästi säilinud isendiga ,või on seda kõvasti restaureeritud?

Ajapikku on külameeste kuuridest varuosasid kokku veetud, lisaks seinal olevatele osadele on veel kaks mootorid ja vidinaid kastides mustadeks päevadeks...

karla88

kas sul äkki on mõnda juppi ka myya.... vaja oloks hädasti käigu ja jalgkäiviti hoobi( mule endal nuudid maas) veohammakat ja väga hea oleks kui ssaaks sumpsid, kyljekarbid, esitule.

iz3

arvestades väljalaskeaastat on see ikka väga kena.