automoto.ee foorumid

Täisversioon: minu tuula
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
niisiis sain eelmise aasta sygisel sellise aparaadi omanikuks.ja otsustasin ta taastada.kuna passis oli värvus \"kollane\" ja märge \"mitmevärviline\",siis sellest ka selline värvilahendus.originaalvärv oleks tulnud ehk liiga igav.tollal ju metallikvärve veel ei olnud.köik osad käisid liivapritsist läbi ja raam sai selga pulbervärvi,mis elnevalt kaeti tsingiga.pöhi on kaetud \"Tectyl\" roostetörjemassiga,et asi kestaks kauem.alumiiniumosad mis originalis olid värvi all,poleerisin.ma ei poolda alumiiniumi katmist värviga.
nyyd seisab köik mootori kokkupanemise taga,aga pole aega teha.
kas kellelgi leidub tuula originaalsadulat?
pildid - http://www.pilt.ee/zxr1

Bling Bling

Mina oleks ikkagi eelistanud originaal värvi.
Bling Bling Kirjutas:Mina oleks ikkagi eelistanud originaal värvi.

Ma ei tea, kuidas konkreetsel isendil, aga minu Tuulal olid originaalvärvused nii jubedad (mingi tuhm ebamäärane roheline ja sinine), et see plaan jäi kohe katki. Seega paratamatus uus värvitoon otsida.
tösi ta on.aga sel tuulal oli ka originaalvärv selline kanapasa-kollane ja pruun.tänapäeval ei värviks vist ykski endast lugupidav kodanik oma silmaröömu selliseks.vähemalt mina mitte.musta numbrit ka taga ei aja.originaalvärv oli yhesönaga-
JUBE!
löpptulemus valmis juba yle-eelmisel aastal.vahepeal tekkisid probleemid laadimisreleega,mis nyydseks körvaldatud.
t-200 mootorite omanikele kysimus: mis pöhjusel mootori soojaks söites ja uuestikäivitades kuuma mootori korral ,käivitub vaid yle ujutades?
http://www.album.ee/node/11558814/50034210