automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz planeta mootorist trike
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mootoriks on iz planeta mootor(invaliidi izi mootor).Raamiks on jawa638,mootor on juba raamile paigutatud,vaja veel külge panna esihark ja tagumine võll.Rataseks kasutan kahte mini moppi ratast,tulevikus plaanin neile velgedel peale panna mingid hiina krossika kummid.Taga sillaks on 25mm jämedune raud pulk.
Rattad plaani võllile kinnitada koonusega,võlliotsad ajan koonusesse ja velgede sisse teen täis rauast südamikud kuhu lasen samuti koonused teha.
Võlli otsest lasen ajada 12mm jämeduse keerme.
Ainult üks konks on veel,kuidas kinnitada hammakas?Selle küsimus üle olen juba terve nv mõelnud,aga õige ja parima lahenduse juurde pole ma veel jõudnud.Siit siis küsimus kellel on pakkuda mingi hea ja lihtne lahendus? http://fotoalbum.ee/photos/raunolend/sets/532727 pile kah siis mootoristBig Grin
Otsi mõne ATV tagasild saad ka pidurid kaasa.
Aga need atv tagasilad maksavad raha ka.Ma peaks saama sõbra kaudu muravei taga silla ja on mure murtud.
http://fotoalbum.ee/photos/raunolend/set...e=lastpage asi on juba natuke edasi arenud aga teha on veel jäänud tagumine silla osa.
Mis sinna paremale poole tuleb (mõtlen siis näoga sõidusuunast vaadatuna)? Starteri kaitse vms?
Jah aga üks toru tuleb ära võta ja teisiti panna,ja torude katteks kasutan plekki.
mul vedeleb üks muravei tagasild, esimene osa on ära lõibatud. Kui soovid ühele võllile panna siis vaata kuidas kardi taga võllil hammakas ja piduri ketas on kinnitatud, järgi katsetatud asja kasutusele võtt on aja ja raha kokkuhoid.
Projekt liigub taas paremuse suunas.Alar83 käest sain endale muraka tagasilla ja täna võtsin mootori ka raamilt maha et raami natuke ümber teha,et keti jooks kokku viia.Taga silla lammutasin ka laiali et ära vahetada laagrid ja simmerid.Õhtuks keevitasin veel raami ja silla ka kokkuBig Grin.Pilte kah , siis saab projekti arengut ka teised nähaBig Grin
http://fotoalbum.ee/photos/raunolend/set...e=lastpage
Mootorile tegin raami ümber et oleks lihtsam raamile kinnitada.Ühe poole võlli sain ka tagasillal külge,teine pool ootab võlli mis on kohaliku treiali juures paranduses.
http://fotoalbum.ee/photos/raunolend/41789115
Idee ja kõik on väga hea, ja tagumine osa samuti hea lahenduse leidnud, aga kuidagi lohakas tundub, et võiksid pisut iluravi kallal rohkem vaeva näha, mis sest, et alles ehitada aga siiski. Enda jaoks ju ikkagi teed.

Aga muidu jõudu ja jaksu tegemistes, jään ootama lõpp tulemustWink
Kui kõik asjad on küljes ja toimib siiis võtan masina lajali ja viin liivapristi see järel värvin üle.Sadulale tuleb peale panna uus katte.
Projekt on taas uue elu sisse saanud.Tagasild on raamiga kokku pandud.Ja masin ootad kokku panekut.Mingi aeg ka uusi pilte
Ja esinesed tiirud olid ikka suht lahedadBig Grin.Varem pole sellise masina selga saanud mis liigub 3 ratta pealBig Grin


Tööd on veel palju selle masina juures.Tänud siis Indrekule kes pilte tegi.