automoto.ee foorumid

Täisversioon: Abi puulõhkujaga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hoiatus. Järgnevat vaatad omal vastutusel, aga ära seda kodus järgi tegema küll hakka.

Ja ikka imestad väheke, kuda vapper leidurite armee jõuab rauaks taguda rohkemat, kui lihtne juutuubi vaataja vaadata jõuab. Ja hakkajad lukuauguvidejote viljelejad omakorda viltuselt üles võtavad. Ja alfredo jagab. oijah, nii raske on elama eestis.

Siin saab näha täiesti eksperimentaalse konstruiga jäsemeraiujat, kui isegi mitte noort laibahakkurit.
Kui omal ajal oleks koonduslaagris vange seesugusega tööle sunnitud, siis kuuleksime holokautsi asemel hirmujutte lumberkaustist, kui sakslaste sadismi ja ebainimlikkuse eriilmingust Toungue
Aga pole hullu. Tehnilises mõttes sammuke edasi klassikalisest "wheel of death" masinast.



või tagasi...
Viimast masinat iseloomustab hästi see, kuidas masina operaator vahepeal oma sõrmi loendab. Käsi ja päid on õnneks või kahjuks vähem, nende loendamine läheb kiiremini ... või loendab(ja koristab) keegi teine.
võimalused on tõepoolest lõputud-

väga viis massiiin
see pole ka paha

samas küsiks ehk paljud ninatelefonis põlvkonna esindajad, et milleks sellist jama üldse vaja on? ja neil võib õiguski olla. tulevikus ühendad võibolla oma küttesüsteemi internetipulgaga ja saad mingi kuupõhise maksuga toa soojaks, kui siis üldse mingeid tubasi vaja on. pigem poeb igaüks õhtul oma kapslisse ja paneb pähe virtuaalse reaalsusega kiiveri, mis imiteerib näiteks toredat pereelu, kasvõi oma majas. tahad - lõhud puid, tahad- jalutad koeraga, tahad- peksad lapsi, kuigi tegelikult oled kuskil keset tühermaad tuhandete samasuguste kastide vahel jäise tuule käes. eralduva peerugaasiga aga köetakse mingit palju vajalikumat kohta.
Nooruses sai vindi padrunitega puid lõhutud-puuhaamriga padrun puusse pika varrega lööknõel ja haamriga toks ja puu oli mitmeks,siis oli padruneid kastidena vedelemas.Nüüd vist enam ei teeks Big Grin .
(09-09-2016, 06:43 AM)alfredo Kirjutas: [ -> ]võimalused on tõepoolest lõputud-

väga viis massiiin
see pole ka paha

samas küsiks ehk paljud ninatelefonis põlvkonna esindajad, et milleks sellist jama üldse vaja on? ja neil võib õiguski olla. tulevikus ühendad võibolla oma küttesüsteemi internetipulgaga ja saad mingi kuupõhise maksuga toa soojaks, kui siis üldse mingeid tubasi vaja on. pigem poeb igaüks õhtul oma kapslisse ja paneb pähe virtuaalse reaalsusega kiiveri, mis imiteerib näiteks toredat pereelu, kasvõi oma majas. tahad - lõhud puid, tahad- jalutad koeraga, tahad- peksad lapsi, kuigi tegelikult oled kuskil keset tühermaad tuhandete samasuguste kastide vahel jäise tuule käes. eralduva peerugaasiga aga köetakse mingit palju vajalikumat kohta.

Sedaviisi, et  nagu "Avatar" siis, reaal ja virtuaal segiläbi.
Pole paha mõte.
(09-09-2016, 18:24 PM)ahtos Kirjutas: [ -> ]Nooruses sai vindi padrunitega puid lõhutud-puuhaamriga padrun puusse pika varrega lööknõel ja haamriga toks ja puu oli mitmeks,siis oli padruneid kastidena vedelemas.Nüüd vist enam ei teeks Big Grin .

Nooruses üks klassivend segas ahjus tukke nii : kaks padrunit hooga sisse ja uks kinni.
Lihtsalt maailmavaate avardamiseks...ka nii saab.

(25-09-2016, 16:07 PM)alfredo Kirjutas: [ -> ]Lihtsalt maailmavaate avardamiseks...ka nii saab.


Isegi hammaslati on relakaga põlveotsas valmis nikerdanud.
Ega jah väga imestakski, kui mõni vend järgmisena sarnase asjanduse näiteks sulaselgest kuusepuust välja raiuks Toungue
Kutil on puudu hooratas, mis oluliselt kompenseeriks lahjat mootorit, tegelikult elektrit.
Kunagi sai siin arutleda, mis saaks, kui ristaks autoratast mingit sorti lõhkujaga. Endised seltsimehed on idee ära kasutanud ja teenib neil leiba hoorattana(väga huvitav sõna tekkis).
Huvitav, mis oleks ilus eestikeelne sõna selliste seadeldiste kohta? Keerik, vindu, nikastaja? Venelastel on ilus väljend - Винтовой колун, poolas öeldakse - świder, jumal ise teab, kuidas asi inglise keeles kõlab, aga huvitav oleks mõni eestikeelne väljend üles leida. On jah tõlkenimetus tigulõhkuja, aga see on sihuke lohisev ja not made in estonia.

Siin tehakse puust ja paberist selgeks, mis on mis ja mis pole seda mitte.
(01-10-2016, 16:47 PM)alfredo Kirjutas: [ -> ]Huvitav, mis oleks ilus eestikeelne sõna selliste seadeldiste kohta? Keerik, vindu, nikastaja? Venelastel on ilus väljend - Винтовой колун, poolas öeldakse - świder, jumal ise teab, kuidas asi inglise keeles kõlab, aga huvitav oleks mõni eestikeelne väljend üles leida. On jah tõlkenimetus tigulõhkuja, aga see on sihuke lohisev ja not made in estonia.
Kruvi ja kirves annavad kokku kaks sõna: KRUVES ja KIRVI. Kui lähtuda sõnast lõhkuja, tuleb KRUJA või LÕHVES.
[attachment=59732][attachment=59733]

Nimi nimeks aga kas keegi turvalisuse peale ka mõtleb? Piltidel näha ilmselt tööstustoodang, millel ümberkerimisetõkked ilusti olemas. Lihtne lisa, mis hoiab su sõrmede arvu ilusti 10 Big Grin
see keerutamise vastane abinõu on 101 prossa vältimatu. ilma selleta saab muidugi ka, aga looduslik valik astub siis areenile.
ja poisslapse nimi võiks olla näiteks kiilkruvi.
(01-10-2016, 20:31 PM)diesel Kirjutas: [ -> ]see keerutamise vastane abinõu on 101 prossa vältimatu. ilma selleta saab muidugi ka, aga looduslik valik astub siis areenile.
ja poisslapse nimi võiks olla näiteks kiilkruvi.
Kõik õige,aga selle kattega sutsugi jämedamat pakku ei lõhu Sad .Lihtsalt see tipp ei vea ennast sisse.Proovitud
PS.sellel videol oli treimees eriti julge.
PS:Nimi on küll täpselt see,mida asi endast kujutab.
Meil majapidamises ka juba pikemat aega kasutusel analoogne aparaat. Seni kasutanud antud asja kohta terminit "koonus". Jõuallikaks kui ma ei eksi on 3kW mootor, hooratas vist oli Jumz-i oma, pildid nähtav käepide on stopperiks, et halg/pakk keerlema ei hakkaks ja sulle maksahaaki ei annaks.

Plussid : Vaikne. Võrreldes kiiluga lõhkujatega üsna kiire. "Normaalsete" lehtpuude (lepp, haab, vaher, saar jne) lõhkumiseks vägagi sobiv. Raske hooratas annab üsnagi hea momendi. Minu arust üsna lollikindel (esialgu tundub ehk hirmus, aga tegelikult asi suhteliselt lihtne). Ei ole küll teab-mis pluss, aga hooratta hammasvöö tekitab kerge õhuliikumise, et tuulutus ka omastkäest, ühtlasi on hammasvöö ka abiks (saab heebliga lahti kangutada) kui masin lootuselt kinni peaks pooma, ptui-ptui-ptui, pole veel kordagi juhtunud. 

Miinused : Jämmema materjali lõhkumisel tuleb eelnevalt kirve või kiiluga pakud pooleks lõhkuda - endal ja masinal kergem. Salmilise ja vähe vintskema puidu korral asi üsna võimatu - võib kinni puua või siis puurid niisama paku sisse auke, ilma et midagi juhtuks. 

Iseenest võiks veel tööpinna natuke suuremaks teha, siis suuremate pakkudega toimetamine vähe lihtsam (saab pooliku paku nt. kõrvale tõsta). Ohutuse mõttes võiks ju tööpinna taga olla sein/plate, et kui pakk ka juhtuks käepidemest mööda minema, jääb maksahaak saamata. Samuti võiks külgedel ohutuse mõttes mingid katted olla, aga kui asja mõistusega võtta, ega siis midagi ei juhtu ka.

Pilt küll suurem asi pole, aga üldpildi annab
[attachment=59734]
See hammasvöö tundub küll kahtlane lisavarustus olema - sihuke tunne, et võib suvalisel hetkel midagi vahele tirida, kas salli või tilli, mis kellelgi ripakil on. Eks igal ühel oma hirmud Toungue
Pakkude lõhustamiseks on see kruvi tõepoolest liialt lühike. Poola meistrimehed venitavad muidugi kruvi pikemaks ja hoolitsevad selle eest, et miski kuhugi vastu ei käiks ja sellisega peaks rahulikult ka suurema paku laiali tõmbama.
[attachment=59735]
Kui veel väheks jäi, paned millegi suurema kaadervärgi külge sihukese monstrumi(40kg) ja isegi kümnekroonisele joonistatud tamm saab liigse jamata laiali löödud.
[attachment=59736]
Aga muidu jah, eks ta ole hooletutes kätes üsna äkiline jäsemeväänaja, aga kui ise vähegi ette vaatad, siis tohiks eriti midagi halba juhtuda.
Turvavarustus ei tee küll kunagi halba, niikaua kui töö tegemist segama ei hakka muidugi.
[attachment=59737]

Koonus, Kruvija, Kruja, Puurer, Lõhves, Kruvi, Tigu, Kiilkruvi, Käbi, Porgand, Killer jne. eks siis igaüks kutsugu asja vastavalt oma eelistusele, heal lapsel palju nimesi.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34