automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kuhu kadus teema veoautod ja rasketehnika pealkiri
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline küsimus foorumi administraatorile - miks muudeti ära autode teema alajaotus veoautod ja rasketehnika ning see asendati alapealkirjaga - Hoiame korras vana ja unikaalset rasketehnikat? Tegelikult peaks olema need teemad lahus . Praeguse seisuga nagu polegi kohta kuhu postitada teemasid ka moodsamast rasketehnikast ja veoautodest.
Tegelikult mina olen nõus, et sellesse jaotisse jäägu vanem ja unikaalsem rasketehnika (veoautod, bussid, traktorid, kombainid, teehöövlid jne.) ning pakun, et see selle pealkirja muutmise mõte oligi. Kui paindlikult seda mõistet tõlgendada - see on ilmselt juba n.ö. kõhutunde küsimus. Mina pean vanaks ka 80ndate, erandjuhtudel (N.Liidu/Vene ja valikuliselt ka teiste endiste sots. riikide toodang) ehk veel ka 90ndate 1. poole tehnikat.

Ega mul küll otse näiteks lumelükkamise jm. sarnaste teemade vastu midagi ei ole, kohati on needki päris huvitavad lugeda. Paljudel juhtudel on need konkreetselt alguse saanud vanemast tehnikast, teema arenedes on jutujärg aga otsapidi ka moodsamale tehnikale läinud, mida võib selliste üsna üldiselt sõnastatud teemade puhul arusaadavaks pidada. Loodetavasti suudavad moderaatorid asja kontrolli all hoida ilma n.ö. vinti üle keeramata.

Eks see on samuti juba adminnide-moderaatorite otsustada, kas teha siia foorumisse ka moodsama rasketehnika nurgake. Kui nad ei pea seda vajalikuks, siis on selle jaoks olemas ka muid foorumeid, põllutehnika puhul näiteks (küllap osadele siinsetele kasutajatele juba tuttav) põllumeeste foorum www.rodnas.ee (otse foorumisse viib alumine, uuelt realt algav link):

http://foorum.rodnas.ee/index.php
Otsing leiab üles teema "Ostusoov: põlluharimise tehnikat". Vajutades lingile http://forum.automoto.ee/showthread.php?...105&page=3 annab teada, et Sul pole juurdepääsuõigust sellele lehele. Põhjuseid võib olla mitu:
järgneb 4 punkti.

Millega ma selle olen ära teeninud? Big Grin
Proovisin ka lehtsedes rasketehnika foorumit teemat avada, aga seal seda ei paista enam üldse olevat.
(22-01-2013, 13:03 PM)hillar2 Kirjutas: [ -> ]Otsing leiab üles teema "Ostusoov: põlluharimise tehnikat". Vajutades lingile http://forum.automoto.ee/showthread.php?...105&page=3 annab teada, et Sul pole juurdepääsuõigust sellele lehele. Põhjuseid võib olla mitu:
järgneb 4 punkti.

Millega ma selle olen ära teeninud? Big Grin
Proovisin ka lehtsedes rasketehnika foorumit teemat avada, aga seal seda ei paista enam üldse olevat.

Ilmselt oli see kuskile mujale postitatud ja foorumi ümberorganiseerimisega sai see koos teiste taoliste ostusoovi teemadega arhiivi tõstetud. Vanasti olid kõik alamfoorumid kavalpeade poolt tehtud sala ostu-müügi teemasid täis lihtsalt. Eraldi ostu-müügi teema on rasketehnika all olemas.

Tõstsin selle viidatud teema praegu arhiivist välja.