automoto.ee foorumid

Täisversioon: minu masinate pildid...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://pilt.ee/zetec
sellel lehel on kõik masinad mis on minu omad (peale romu gaz53)
muidugi pole kõiki masinaid seal olemas ja kvaliteet on kah jama aga proovin suveks korralikuma teha....
Väga uhke on see Tuula tehase vana tüübi Muravei ja uus Riga võrr, mis seinal ripub ning see hallikasroheka paagiga vana Riga mopeed. Neid hoia nagu silmatera Wink

Asp
mind teeb see Riga-16 kadedaks...
Mulle kõige südamelähedasem on see ilus must Gauja.
Kui kunagi müüma või vahetama nõustud ära palun mind unusta.
Tervitades.
Samuel
kui juba jutuks tuli... siis ühe riga taga paistab minu mark kah Jawa 555!!! Smile
ma ei saand pildilt täpselt aru kas see on s-58 mootor su riga peal... kui on siis äkki on sul mõned kontaktid või terve magneeto üle?
mopeedur Kirjutas:ma ei saand pildilt täpselt aru kas see on s-58 mootor su riga peal... kui on siis äkki on sul mõned kontaktid või terve magneeto üle?

Ma ei saa aru, miks sa konkreetselt neid s-58 kontakte otsid?

Loodan, et peast ei eksi aga kõik levinud nsvl mopeedimootorid, mis ei ole elektronsüütega (s-50; 51; 52; 57; 58; 62;64;68), peaksid olema omavahel ühilduva süütemängu ja kontaktidega. S-50; 51 mootoritel on ainult süütepool mootoris sees...
ahah... okei see on minujaoks suht uus info.. millegipärast arvasin et ei sobi sinna... aga samas on see väga kasulik ja rõõmustav info... okei siis uuendan oma soovi... soovin kontakte mis SOBIKSID s viiekümnekaheksale... aitähh oldmoped ja kas sul endal ei juhtu olema selliseid?
jah...neid masinaid on veelgi ja loodame et tuleb juurde kah...
hetkel on nii et 90% masinatest ei ole müüa....müüa on vaid aegajalt mõned mopid ja võrrid ning üpris harva ka mõni tsikkel...hetkel on meil sõitvaid tsikelid:
vana jawa
üks uuem muravei ja vanem
tuula
2 vanat vjatkat
minsk
iz 56
iz planeta3
iz jupiter5
dnepr mt9 mt10
ja hulganisti võrre ja moppe
[Pilt: picture.php?album_id=50033&picture_id=807196]
sellel pildil olev masin on tõesti väga ilusa välimusega ja tal on originaal värv kah peal aasta peaks olema mingi 70-nentatel kui ta tehasest tuli...
[Pilt: picture.php?album_id=50033&picture_id=807196][Pilt: picture.php?album_id=50033&picture_id=807196]
Aga üsna terve plastosaga Muhu osas soovitaksin tõsiselt mõelda katuse all hoidmist - olen surmkindel, et Muhu plastkorpusega armatuuri, nuppe ja rooli aetakse 5-10 aasta pärast samamoodi tikutulega taga nagu praegu nt ZIMi ja Pobi oma. Valgus ja eriti otsene päike söövad Vene aegset plasti ikka jõudsalt.

Ühs kuuri ehitamine ei ole ju väga ülejõukäiv tegevus. Ma usun, et enamik saeveskeid, kelle põhi-spetsialiteet on laitmatu kvaliteediga saematerli eksport, müüvad veidi defektsemaid laudu mitte just hingehinna eest (olen ise saanud niiviisi ühte ja teist). Ja mis katusesse puutub siis... hädapärane variant on kasvõi praegu majade jm hoonete katustel mass-vahetatav eterniit. No ma usun, et kolmandik plaate on veel second-hand kasutatavad ja kaitsevad mõned aastad plekkpruuti ja kõike muud vihma eest.

Loomulikult saab suurema raha omamisel ehitada ka korralikuma hoone, eeltoodu on minu arvates aga kõige odavam hädalahendus, mis kaitseb vehiiklit halvima eest.
tamar99 Kirjutas:originaal värv kah peal aasta peaks olema mingi 70-nentatel kui ta tehasest tuli...

see masin saab olla 70ndate väga lõpp, rohkem prognoosiksin 80ndaid. Aga sellel on ju raamil ees see silt küljes, sealt ei peaks Sul olema raske reaalset aastaarvu tuvastada.

speeder

ega sul juhuslikult mõnda juppi yle pole näitex mini silindrit
mis riga tüüp siin pildil on?
http://pilt.ee/photo/50033/836249/
Paistab, et omasin ka sellist masinat 2 aastat, värvisin üle, mootor on muidu suht hea, aga käigud tahavad väga täpselt paika regullida ja orginaal karburaator on sellel samuti väga hea , käis väga hästi, minu jaoks oli vastupidav masin, muud ei remontinud kui ainult katki läinud kummi, kui kevadel müüma hakkasin maksis mingi vanamees mulle sellest isegi 2000 krooni.
Ka mõni pilt, suht halva kvaliteediga, aga mingi ettekujutuse saab ikkagi
http://www.zone.ee/jawwa/Pilte/6.jpg?2
http://www.zone.ee/jawwa/Pilte/5.jpg?2
http://www.zone.ee/jawwa/Pilte/4.jpg?2
Paistab,et tegu on vist Riga 4-ga.Oli mul omalgi selline,peaaegu uus,kuid süüterikkega ja kõvasti roostes,müüsin restaureerijale.
Ülemisel pildil on riga-1, alumistel riga-12

Urrr

viatkad teevad kadedaks
mul värviline vjatka se rohelise ja kollasega müügis maksab 2000kr ja sõidab lisainfi 5083733
Väga lahedad masinad kõikToungue palju sul neid kokku on??
ei tea ega oska arvata kah...