automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(07-01-2017, 13:32 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]
(07-01-2017, 12:29 PM)13piisab Kirjutas: [ -> ]Kas ja kuidas lappida jää poolt vett mittepidavaks muudetud tänapäevast (mitte-termostaat-) segistit?

(plaanisin täna oma kõrvalhoone-saunast vee välja võtta, aga oleks pidanud ikka eile majandama. Segisti pole veel pool aastat vanagi Sad )

Kõige odavam ja kiirem viis on siiski puudi manu uue järgi minna... vaatasin ka saunas olevat segistit nukra näoga ning piilusin korra sissegi, sügasin seejärel kukalt ja panin uue ning lülitasin soojuspumba järgi....
Mul pesuks-kastmiseks 1/2" kuulkraan seina peal. Meeter allpool soojas on tühjendusventiil. Puhu ja pigista kuidas tahad, ikka jääb vahel tilk vett sisse ja esimesel lülitusel peenike prits olemas. Pole veel juhtunud, et sees miskit juhtuks.
Egas muud, kui pime ette, kasvõi päkk ja lase surve korraks sisse, kui vesi valest kohast väljub, siis poodi...
Milline (töö)riiete pesuvahend on tõhus diiselkütust maha pesema? Käpikud said autoremondi ajal kannatada, ei saa inimeste hulgas ringi käia ja lõhnata nagu naftabaas.
aga millega sa pesed naftaseid käsa?
soe vesi ja seep ilmselt.
küllap sama sisteem toimib ka riiete puhul.
või siis bese bensuga, naftahaisust saad kindlalt lahti.
(07-01-2017, 19:21 PM)speedsta Kirjutas: [ -> ]Milline (töö)riiete pesuvahend on tõhus diiselkütust maha pesema? Käpikud said autoremondi ajal kannatada, ei saa inimeste hulgas ringi käia ja lõhnata nagu naftabaas.

Rahva sekka minekuks soeta uued Big Grin(spesial ,lõhnastatud) Big Grin(krt.küsimus tavalise käibematerjali kohta küll sipsa imelik)
PS.Kui Emme,Vanaema tehtuid mõtled ,siis telli uued....Sad
(07-01-2017, 19:21 PM)speedsta Kirjutas: [ -> ]Milline (töö)riiete pesuvahend on tõhus diiselkütust maha pesema? Käpikud said autoremondi ajal kannatada, ei saa inimeste hulgas ringi käia ja lõhnata nagu naftabaas.

Hmm..hea idee on rikastada käpikud uuema ja vängema lõhnaga :Big Grin
Kui villased, siis pesuseep ja mitte väga palju nühkida - muidu vildib ära ja kuivades saab mõni nuku endale.
Sünteetika korral - sobiv pesupulber ajab asja kenasti ära.. .
(07-01-2017, 16:24 PM)linnuke Kirjutas: [ -> ]
(07-01-2017, 15:48 PM)veix__ Kirjutas: [ -> ]Segisti sisu on täiesti saada eraldi.

Vaevalt jää segisti sisu "kokku" surub.Ikka väljapoole, korpusesse mõrad. Rolleyes

Ei oska arvata kus ja mis antud juhul täpselt probleemiks on, aga sisu on plastikust ja läheb üsna kergelt katki.
Kas keegi siin polükarbonaat kihtplastiku müügiga ei tegele?  Tahaks kasvuhoonet renoveerida,  seinapinda 55 m2.  Letihind suht krõbe,  äkki saaks vähe ilusama hinnaga....
Katsuge meelde jätta, et  kuulkraanidega värgid tuleb toru tühjendamise järel poolahti jätta. Sest suletud asendis pääses vesi kuuli-korpuse vahele. Kui nüüd kraan trassi tühjendamiseks avada ja jätta nii, siis kuuli ümber suletud ruumi jäänud vesi külmub ja aamen. Poollahtiselt soriseb nii seest kui ümbert kuuli tühjaks.
Bauhofi hindasid ei tasu selle plastiku pihul üldse vaadata. Interneti otsingusse ja otsi maaletoojaid. Endal pole enam andmeid alles, kuid kevadel sai tellitud kuskilt lääne virumaalt vist ja hind oli poe omast 40% soodsam.
Oleks ka huvitatud plastikust. Käisin just täna vaatasin, et ikka hirmus hind on asjadel. Muidugi kinnisvara hinnad on ka tõusnud. Wink
Äkki räägiks vähe konkreetsemalt, millisest plasti paksusest ja hindadest jutt käib? Siis on asjast väheke kasu ka. Tasub jälgida, et üks pood annab ruudu, teine tahvli hinna.
(10-01-2017, 16:20 PM)Basilio Kirjutas: [ -> ]Äkki räägiks vähe konkreetsemalt, millisest plasti paksusest ja hindadest jutt käib? Siis on asjast väheke kasu ka. Tasub jälgida, et üks pood annab ruudu, teine tahvli hinna.

Jutt käib näiteks sellest plastikust :  http://proplastik.ee/ehitusplast/kihtpla...karbonaat/  Paksustest huvitab 4mm ja ega muud täpsustavat nagu ei oska rohkem lisada. Vaja on 55 m2.
https://www.k-rauta.ee/ehituspood/katuse...1050x2000m
Kui kevadeni kannatab oodata, siis ehk läheb hind jälle alla kümpi tahvel. Peab alet passima. Ma ei tea, võib olla on see ka mõnele tulikallis, võib ju kile peale tõmmata kuni rahaline seis paraneb.
Kui tuulisel väljal elad siis alla 8mm ei soovita panna, 4mm sobib paksu metsa vahele kus tuuled ei saa lõhkuda. Tuul lihtsalt väntsutab ära ja eluiga jääb kehvaks. Sai omalgi kasvuhoonele pandud 8mm kuna kile ei pidanud ühte hooaegagi vastu, juulis olid augud ja augustis polnud enam miskit järgi kilest
Saab ka õhemat panna, kuid siis peab olema palju rohkem tugitalasid ja kinnitusi, sest plastik on ikka kordades vedelam kui 4mm klaas
Lõppkokkuvõttes on odavam poest hispaania kurki ja tomatit osta.
(11-01-2017, 18:29 PM)sndr81 Kirjutas: [ -> ]Lõppkokkuvõttes on odavam poest hispaania kurki ja tomatit osta.

Odavam võib ju olla, aga maitse on hoopis teine.
Tervisest lugu pidav inimene söögipoolist hankides kopikaid ei loe..
Vaadates selle plastiku hinda võib vist seda ka juba vabalt järada?
Sai aretatud selline asi ,vana vundamendi peale
[Pilt: 0110721901f6481.jpg]
Maksma läks jämedalt 450 raha.Seinad 4mm,katus 6mm.Hinda tõstsid muidugi ka igasugused putukakaitsed jne.Selline (tavaline)konstrui on vastu pidanud ikka rohkem ,kui mõnigi naaberpuu.
PSToungueildil puudu vihmaveerennid torud(hinnas)
Ja nagu kfl.kolentin mainis :maitse on ikka tõesti koduneSmile
Pildike ehitus  talgutest kah SmileRaske oli.Ainult AGRONOOMID ümberringi. Rolleyes
[Pilt: 0110721899caa6b.jpg]