automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(26-08-2017, 19:51 PM)krossifänn Kirjutas: [ -> ]Ei olnud ka Ametlike Teadaannete süsteemis mingit kirja ja ehk oligi nn.proovipilt...
Aga kile/teip numbrile on küll vinge Big Grin
Sama efekt on ka teatud sprail mis numbri peale pihustatakse.
(27-08-2017, 02:58 AM)Janka Kirjutas: [ -> ]Ehk on alfredo nii lahke, et avalikustab ka operaatorfirmade nimed. Teavad teised ka tähelepanelikud olla.

Olin/olen T2-s, üle taheti meelitada diilist(telia).

Asi on nimelt selline, et olen mõned korrad oma operaatori esindustes käinud ja need kogemused on olnud kuskil pooltel juhtudel ebameeldivad. Päris ausalt. Samas proovin ka nendest inimestest aru saada, kes seal töötavad ja ei pea nende peale viha. Ega see amet lihtne pole. Telias on ka käimist olnud ja seal on suhtumine tunduvalt inimlikum. Laiemalt ruumi ja rohkem personali, isegi internetis saad aja kinni panna ja saad kohe letti, kui esimene teenindaja vabaneb. Pärast seda eelmist äikeselainet oli niimoodi üsna mõnus uut ruuterit ostma minna.

Asja otsustas tegelikult üks päris lihtne asi. Ostsin nimelt testiks ühe diili kõnekaardi ja katsetasin kodus mobiilse interneti kiiruseid terve päeva jooksul. Konkreetses kohas on T2 oma 3g võrguga lihtsalt tunduvalt kiirem, ilmselt vähem kasutajaid ja mulle see sobib(mul ei ole nimelt 4g telefoni). Muude asjade hinnatase tuli suhteliselt sarnane. Tundub, et kasumit jagub niigi.
Lihtne soovitus on siis üleostmiskõne korral moepärast sõrad vähe vast ajada ja uskuge, pakkumised muutuvad ilusamaks. Pärast on selle baasilt juba kergem edasi minna. Kahjulik poleks ka lasta asjad endale mustvalge kirja kujul saata, et oleks pärast lubaduste kohta konkreetsed tõendid, kui midagi neil pakkujatel hiljem ära "ununema" kipub.
Selline käitumine ei ole ilus, et nõustud pakkumisega, lased saata omale telefoni ja siis mõtled ümber, viid tagasi.
Lisaks sellele tuled veel avalikult kaebama, et neil ka midagi vussi läks.

Õige mees võiks enesele kindlaks jääda ka siis, kui viinamarjad veidi hapud on.
Mul oli nii, et pakuti paremat paketti (kõned ja SMS-d, internetti selle numbriga ei tarbi) ja siis otsustasingi senise operaatori juurest lahkuda. Eks siis ka mõne päeva pärast helistati ja uuriti miks lahkud jne ja pakuti veelgi paremat hinda. Võtsin siis uue pakkujaga ühendust uuesti ja rääkisin jutu ära, et vana operaator pakub nüüd veel paremat hinda. No ja siis selle peale pakuti omalt poolt veelgi odavamat. Hakkas siis nii olema, et maksan 2 eur kuus ja helistan ning saadan SMS-e nii palju kui tahan, muidugi mingi piirang oli ka, millest alates hakatakse juurde arvestama (vastavat räägitud minutitele ja saadetud SMS-dele), aga see on piisavalt kõrge, et sinna lähedale pole kunagi veel jõudnud. Big Grin
(27-08-2017, 16:03 PM)tõnn Kirjutas: [ -> ]Selline käitumine ei ole ilus, et nõustud pakkumisega, lased saata omale telefoni ja siis mõtled ümber, viid tagasi.
Lisaks sellele tuled veel avalikult kaebama, et neil ka midagi vussi läks.

Õige mees võiks enesele kindlaks jääda ka siis, kui viinamarjad veidi hapud on.

On ilus või ei ole, on eetika küsimus. Tegelikult nad aga tahavad just sellist käitumist saada. 
Olen aus mees, nagu Tõnn soovib ja läksin oma operaatori juurde ja palusin vähe paremat pakkumist. Mulle aga tehti selgeks, et mulle pakutu ongi maailma parim. Mina esitasin neile oma vastuargumendid ja ikkagi nemad midagi teha ei saa. Nende üliheade pakkumiste taga pidi olema hoopis teine osakond, kes hakkab siis pakkuma, kui "lahkumisavaldus" juba sisse on antud. Kaks korda olen neile seda rääkinud juba, nüüd kavatsen tegutsema hakata. Nii, et Elisa, pange oma eriosakond valmis. Või ka mitte. Kui õige mees juba otsustab ära minna, siis on otsus lõplik, nagu mul esimese teenuspakkujaga kunagi oli. Katsun väga aeglaselt tegutseda, et enne surma ei peaks uuesti kukele saadetud teenuspakkuja juurde "kerjama" minema.
Siin mõni on ikka kokku puutunud et küsin kui palju võtab Volvo f408 kütust. Selle td 40 mootoriga. Lihtsalt ühe matkaauto küljes selline koos Chevroleti käigukastiga
Siis kirjuta konkurentidele - emtpakkumine@info.emt.ee darja.makejeva@tele2.com
Telefon...... Kõik jamad hakkasid sellest,et helistati ja pakuti odavamat teenust. Läksin liimile. Big Grin

Siis aga helistati oma firmast ja küsiti,et miks lähen ära.....ja pakuti veel soodsamat varianti. Läksin jälle liimile. Big Grin

Tegelt aga kui tunnete,et midagi kallis on siis lihtsalt helistage oma firmasse ja küsige seda kaupa mida leti peal pole. Wink Alati on midagi ka leti all.

T.
Kuna meil valitseb turumajandus, siis ei oska kuskilt otsast pahaks panna, kui inimesed otsivad paremaid ja odavamaid lahendusi. Ja kui poolvägisi pealesunnitud telefonid/raamatud/vitamiinid/tolmuimejad mõistuse kainenedes müüjale tagasi lähevad, siis on see suure konkurentsiga turuosas normaalne äririsk...
Aastal 1996  küsiti ainult kõnede eest ettemaksu 1500eeku, ~100€. Kuu arved 1k.eek. Täna 10 numbrit 10€ kuus.

Aga mitte see küsimus ei kripelda.
Miks pudenes laiali toyota 2,0td mootori klapipesa? turbo terve, midagi läbi pole käinud, puudu pole midagi. Klapipesa kui ära näritud, tükid kaanes ja kolvis kinni, kaas tuksis. Hammasrihm terve, kuigi pisut lõtv. Klapi jälgi kolvil pole, st oletan et kokku ei käinud. Mootori ls. number teadmata, aga arvata 400+k.km
[Pilt: 1]
No kunagi sai ühel Valmeti mootoril murdunud klapi tükid kokku korjatud,meisliga sai veel kolvipealset silutud.....ja  peale uue klapi paigaldamist lendas asi tagasi kokku. Käis edasi ja jäigi käima.
Antud kaane puhul saaks vast uue pesa ka panna,kaane uuesti lihvida jne... aga võibolla neid kaani kuskil niisama seismas ja ka odavam teine võtta. Miks aga sellised asjad juhtuvad,et pesad lagunevad jne... kes seda täpselt ikka oskab öelda. Juhus....
(27-08-2017, 22:07 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: [ -> ]Antud kaane puhul saaks vast uue pesa ka panna,kaane uuesti lihvida jne... aga võibolla neid kaani kuskil niisama seismas ja ka odavam teine võtta. Miks aga sellised asjad juhtuvad,et pesad lagunevad jne... kes seda täpselt ikka oskab öelda. Juhus....

Klappide vahelt lõhki ja suurelt Sad
Majanduslikult on kaane remont+jupid, või kasutatud kaas+muud jupid rahaliselt kallimad variandid, kui osta lammutusest mootor ja sama raha eest saaks juba ka sõitva ja TÜV-ga auto...
Ebaist saaks 640€-ga täis remont komplekti.
Ma läksin umbes aasta tagasi teliast tele2-te(ettevõtja pakett 2.0 vist) üle, peale telefonipakkumist, lasin saata meili peale pakkumise, et veenduda kas on sama mis pakuti. Mingi aja pärast teliast helistati ja ei tehtud mitte paremat pakkumist vaid kuidagi ähvardavalt teatati et ma pean oma telefoni siis kohe välja maksma ja midagi veel sellist et nüüd läheb see kalliks ja ma kahetsen seda. 
 Maksingi järgmine kuu lõpparvega ära mis vaja ja nüüd tele2-s ja ei kahetse, kõige tähtsam on minu jaoks see et tele2 levib metsas paremini kui telia. Käin rmk teeääri niitmas ja rmk nutirakendusega oli pidevalt levi otsas teliaga, tele2-ga on oluliselt parem seis. Nutiseadmed on samad.
(28-08-2017, 00:01 AM)Kult Kirjutas: [ -> ]...
kõige tähtsam on minu jaoks see et tele2 levib metsas paremini kui telia. Käin rmk teeääri niitmas ja rmk nutirakendusega oli pidevalt levi otsas teliaga, tele2-ga on oluliselt parem seis. Nutiseadmed on samad.

Mihukeses piirkonnas?

Harjumaa lõunapiiril kaob Tele2 levi tükati ära, olles 25 m eemal jälle põhjas. Samas kohas Telia küll halveneb, aga ei kao ära.

On ka vastupidiseid näiteid Big Grin Kõrgsagedusside on üks naljakas asi...
(28-08-2017, 10:03 AM)v6sa Kirjutas: [ -> ]
(28-08-2017, 00:01 AM)Kult Kirjutas: [ -> ]...
kõige tähtsam on minu jaoks see et tele2 levib metsas paremini kui telia. Käin rmk teeääri niitmas ja rmk nutirakendusega oli pidevalt levi otsas teliaga, tele2-ga on oluliselt parem seis. Nutiseadmed on samad.

Mihukeses piirkonnas?

Harjumaa lõunapiiril kaob Tele2 levi tükati ära, olles 25 m eemal jälle põhjas. Samas kohas Telia küll halveneb, aga ei kao ära.

On ka vastupidiseid näiteid Big Grin Kõrgsagedusside on üks naljakas asi...

Raplamaa, Järvamaa ja Lääne-Viru. Ega ma igalpool ei jooksnud ringi 2 erinevat operatorit taskus et täpselt võrrelda, aga pärast üleminekut on levi rohkem. Ma ise arvasin ka et ikkagi emt, kõige parem levi mis olla saab, aga ei olnud nii.
Rääkimata maapiirkondadest, isegi linna piires siseruumides olles on mul erinevate operaatorite levid erinevad ja isegi niimoodi, et toas on ühtemoodi ja keldris hoopis teisiti. Rolleyes
Mis kettaga tegu?

[Pilt: t2swwsrt.vsk.jpg]
Suure tõenäosusega A8 D2 turvapadja gaasigeneraatori metallkorpus, mis tulekaju ajal minema lennata otsustas. Tavaoludes peaks ta padja rakendumise ajal rooli külge jääma, seekord läks lendu.

PS: Lugesin Sakala artiklit.

A.
(29-08-2017, 08:50 AM)Aspelund Kirjutas: [ -> ]Suure tõenäosusega A8 D2 turvapadja gaasigeneraatori metallkorpus, mis tulekaju ajal minema lennata otsustas. Tavaoludes peaks ta padja rakendumise ajal rooli külge jääma, seekord läks lendu.

PS: Lugesin Sakala artiklit.

A.

See on ainult huvitav, et kust see jõud võeti, millega ta läbi peatoe ja katuse löödi?

Ma saan aru, et bäg ise on ülikiire ja pauk käib ja pürotehnika ja puha, aga ikkagi see bägigaas, mis suudab korraks mingi õhupalli täita ja siis ise minema vajub, on tiisikusehaige hiire köha võrreldes selle jõuga, millega see junn 100m kaugusele minema pani.

Ilmselt suur kuumus pidi asja 1000x võimendama.

.
(24-08-2017, 21:17 PM)s2si Kirjutas: [ -> ]Igaks juhuks uurin, et ega keegi siit foorumist Rootsis ei resideeru ja aadressi ei oma? Nimelt oleks vaja sealsest oksjoniportaalist paar vanaratta jubinat osta aga pole veel kindel kas müüja väljamaale ka saadab asju.

Poole kõrvaga kuulsin, et mingi postiasutus pidi ka sellist teenust pakkuma, et müüja saadab kusagile Rootsi aadressile ja nemad saadavad edasi aga pole infot leidnud veel.

Kui veel mure aktuaalne, saada priva.
(29-08-2017, 09:47 AM)stihl Kirjutas: [ -> ]Ma saan aru, et bäg ise on ülikiire ja pauk käib ja pürotehnika ja puha, aga ikkagi see bägigaas, mis suudab korraks mingi õhupalli täita ja siis ise minema vajub, on tiisikusehaige hiire köha võrreldes selle jõuga, millega see junn 100m kaugusele minema pani.

Ilmselt suur kuumus pidi asja 1000x võimendama.

.

See hetkeline plahvatus pidavat nii kiire ja võimas olema, et kui kogemata käed rooli peale on sattunud, siis lööb käeluud kildudeks ja killud omale näkku. On kuulda olnud ka, et noorematel tegelastel olevat pea otsast löönud kui turvavarustust valesti kasutatud on.