automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(01-09-2017, 14:33 PM)MeelisV Kirjutas: [ -> ]
(01-09-2017, 14:00 PM)Walter Kirjutas: [ -> ]Tegelane5
Kui Läti pooletonnise siin  Nu aga Läti Vabariik on  EU liige. Kas nüüd seal saksa täpsusest veel täpsemini seadusi järgitakse on iseasi aga päris aafrika ta ju ka pole. Vähemalt pabereid silmas pidades Big Grin
-----------------------------------------------------------
Teatud paberite järgi on Läti küll rohkem Aafrika kui EU liige - näit. trahviprotokollid on raudpolt ainult lätikeelsed ning maksevõimalused ainult kohalikele mõeldud.  Big Grin

Aga Läti kuldnokapuuride tehtu trahvid tulevad koju küll puhtas eesti keeles koos igasuguste juhendite kuhu ja kuidas maksta    Big Grin
Jep - aga ei pidanud neid silmas. Selleks et standardprotokolli maksta pead omama läti pangakontot kuna neil seal miski spetsjomm trahvikeskkond kuhu võõramaalastel ligipääs puudub. Nii oledki poolsunnitult persona non grata kuuevarbaliste jaoks.
Selline probleem, et Mozilla kippub redirectima ehk siis mingeid imelikke lehekülgi ette viskama. Pakutakse SMS laenu jne.

Põhjus ilmselt kahtlaste lehekülgede külastamises, mingi tõve külge haakinud. Asi pole paljastes naistes, otsisin teatud tehnilist kirjandust Sad

Lasin viirusetõrjega (Avira) kõik kettad üle, leidis ainult ühelt aastaid sahtlis seisnud kettalt (mis ei ole põhiketas) mingid pahalased.

Milles võiks konkreetne probleem seisneda ja kuidas sellest vabaneda?

PS. Ka varem juhtunud, rohke Vene lehtedel kolamine tekitas brauseri avaleheks mingi mail.ru vms. Nii jäigi kuni arvuti väljavahetamiseni, minul tolle aparaadi adminniõigusi ei olnud.
(04-09-2017, 11:30 AM)oltsberg Kirjutas: [ -> ]Selline probleem, et Mozilla kippub redirectima ehk siis mingeid imelikke lehekülgi ette viskama. Pakutakse SMS laenu jne.

Põhjus ilmselt kahtlaste lehekülgede külastamises, mingi tõve külge haakinud. Asi pole paljastes naistes, otsisin teatud tehnilist kirjandust Sad

Lasin viirusetõrjega (Avira) kõik kettad üle, leidis ainult ühelt aastaid sahtlis seisnud kettalt (mis ei ole põhiketas) mingid pahalased.

Milles võiks konkreetne probleem seisneda ja kuidas sellest vabaneda?

PS. Ka varem juhtunud, rohke Vene lehtedel kolamine tekitas brauseri avaleheks mingi mail.ru vms. Nii jäigi kuni arvuti väljavahetamiseni, minul tolle aparaadi adminniõigusi ei olnud.

ma kasutasin online viirusetõrjet, ma sain kunagi ka idanaabri lehelt kaasa mingi jama. Omal jookseb edukalt Avast viirustörje. Siiani pole jamasid olnud
Tasub üle vaadata "Tools"- "Addons" (eestikeelse puhul vist Seaded-Lisad vms), kas seal on mingeid soovimatuid lisasid.  Avalehte on lihtne vahetada seadete menüüst.
Vot "miski" muudabki seda avalehte nagu ise tahab, "tugevam" kui seadetest paika pandu. Just käesolev seansi käivitamisel sai ka Avira aru, et asi pole õige:
[attachment=65003]
Aga samas seda "miskit" leida ei suuda Sad

Edit: näitena veel selline asi, et Googelmoogeliga midagi otsides keerab tihti otsingu Yahoo peale. Joptelema ajab Smile Sad
Siin on üks viis selle eemaldamiseks. https://malwaretips.com/blogs/remove-weevah2-top/

Märksõna weevah2.top virus annab google vahendusel ka vajalikku infot eemaldamise kohta.

Parimat
A.
On viirusetõrjed ja nuhkvaratõrjed. Seda viimast läheb nüüd tarvis. Ise kasutan oma mõjualas olevatel Win-masinatel Spybot'i. Haldamine vajab veidi süvenemist, aga toimib. Analooge on teisigi. Microsofti enda viirusetõrjesse on nuhkvaratõrje sisse ehitatud, kahte eraldi pole vaja. Selle pisipehme antiviiruse kohta võin ka ainult positiivset märkida, kõlbab kasutada küll, kui eelarvamusi pole.
Tänan Aspelund!

Sinu lingilt vastu vahtiv Zemana tuvastas kiirelt kõik mittevajaliku ja lisaks killis ära ka. Ja pealegi ehtsas maakeeles Smile  Tundub, et sai hää.
Sidefirma kapp tõsteti aiaäärde, vahe on 40cm.
Lisaks sellele tõsteti aiatagust pinda 30cm kõrgemale, kui aias sees ning võrkaed vajub kotti.
Kas on õigust midagi kobiseda, või tuleb asjaga leppida?
Ei tule leppida. Võid oma poole peal ka tõsta, siis on aed jälle sirge. Iga mees teeb omal maal mida tahab.
Kui nad tegid seda ilma Sinult enne projektile nõusolekut võtmata, siis tuleb pealikele pasunasse sõita. Esialgu verbaalselt, hiljem võib ka reaalselt. Tõenäoliselt pisuke kohtuga ähvardamine on vajalik.

Kui neil on aga projekti peal Sinu allkiri kenasti olemas, siis ... Ise tegi.
Tegemist on omandi kahjustamisega. Aed, mis enne oli sirge, peab sirge olema ka pärast sidekapi paigaldamist.
Küsimus mersu mootori kohta. 
Garaazis seisab pukis om601(reas 4 diisel). Väidetavalt tehti neid kolme varianti. 2.0, 2.2 ja 2.3. 
Tekkis küsimus, et milles need erinevused seisnevad? Minu konel on EGR küljes, luftfiltri kopsik on alumiiniumist, mitte plastikust ning KSP küljes, teiselpool regulaatorit, lõhega võlli otsas on miskine vaakumiga toimiv vigur. Ja enne etteandepumpa on miskine vigur, mis pidavat kütust soojendama. Klapikambrikaas on ka astmega, mitte ühe tasapinnaga. Nende järgi ütleks, et tegemist on 2.2 konega. Ehk siis 601.912.   Birkat ega midagi kusagilt ei leidnud. Ainukesed numbrid, mis sain olid mootori enda ploki pealt. 
Märgistus selline - 
28D 95
MERCEDES-BENZ

R 601 011 17 01
Küsin seepärast, et tahaks konele tihendeid tellida. Kuid igasugu sekelduste vältimiseks tahaks enda info korda saada.

Ja Kas esimese rea peal olev 95 näitab tootmise aastat?
Tõenäoliselt 2,3 varase Vito või hilise 208 pealt, kui on EGR ja plekist õhupuhasti. Kas mootori algupärast on midagi teada?

Kütuse soojendustrakt on sel mootoriperekonnal tõesti olemas ja seetõttu kannatasidki "vanad mersud" suise või muidu kahtlase kütusega kaunikesti krõpsu ilmaga kulgeda ilma filtri ummistumiseta.



Aga tegelikult võib see olla mida iganes - kui mootorit on avatud, siis ei saa kunagi kindel olla, mida sinna sisse tegelikult asemele pandi katkiläinud asjade asemele.
(04-09-2017, 19:22 PM)motamees Kirjutas: [ -> ]...
Iga mees teeb omal maal mida tahab.

Peab osaliselt paika hajaasusutusalal, kui suhted naabritega on mõistlikud.  Paljude KOV territooriumitel käib tiheasusutusalal enamus asju ehitus- või keskkonnaspetsialisti kooskõlastusega.
Kas siin foorumis on kellelgi auto Krowniga kokku mäkerdatud? Kas omadused vastavad reklaamile?
(05-09-2017, 13:46 PM)otipoiss Kirjutas: [ -> ]Kas siin foorumis on kellelgi auto Krowniga kokku mäkerdatud? Kas omadused vastavad reklaamile?

eelmisel aastal soetasin teiseks autoks KIA Sorento 2009 ja sellel lasin teha. Tundub et põhja all mõned roosteplekid vaja uuesti lasta üle. Ülejäänu on OK
(05-09-2017, 13:46 PM)otipoiss Kirjutas: [ -> ]Kas siin foorumis on kellelgi auto Krowniga kokku mäkerdatud? Kas omadused vastavad reklaamile?
Siiani mulle jäänud mulje, et Dinitrol ML ka üks piisavalt hea korrosioonikaitsevahend. Hind on üle kahe korra odavam Krownist (1 vs 2). Omadustelt ei tahaks uskuda et need ka 2 x paremad on. Pigem uputaks Dinitrol ML-ga igaks juhuks topelt.

Arvamusi ja soovitusi on tegelikult kindlasti palju. Nt. mulle on proovitud korrosioonikaitse teemal mitmeid kordi seletada, et ainuõige korrosioonikaitsevahend on kahurimääre ja trossimääre kuumutada ja kokku segada ning siis see möginas igalepoole määrida, jube hais käib asja juurde. Need tänapäevased suss-vuss (loe pihustatavad) vedelad korrosioonikaitsed olevat raharöövimine.

Aga kuna kõigil (sh. endal) pole õndsast veneajast vastavate määrete vaate kuskilt võtta siis peab tänapäevaste vahenditega läbi ajama. Siiani mul Dinitrol ML on olnud selle jaoks.
ülevaatajad küll kiidavad ja soovitavad,ilmselt kinnimaksud äkki.
Mina olen ka enamasti Dinitrol ML-iga läbi ajanud. Hiljuti sain sõbra käest suure kanistritäie mingit "tundmatu looma nahka". Olla Soomest kuskilt vastava orientatsiooniga firma suurest vaadist pärit. Natuke vahajam jääb, kui ML, too selline rohkem õlijas.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida Big Grin  Kas keegi Tartu rahvast teab, kuidas on lood Vasara tänava autokeemia äriga? Huhh, ei mäleta isegi nime ega aadressi Sad  Kui viimati käisin, oli kinni Sad  Aga kas ajutiselt või jäädavalt? Too koht hea sellepärast, et Dinitroli tooteid oli alati piisavas sortimendis ja koguses saada. Erinevalt mõnest suures poest, kus valik pisteline või ainult üks purk riiulis.