automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" vol2 ehk kas kellelgi on veel ka selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Soetasin hiljuti majapidamisse 2003a Ford Focuse, mida tahaks õpetada ka käru vedama. Otsisin (neti)poode pidi konksu taga ja leidsin andmete järgi justkui õige:
https://aeromotors.ee/kataloog/ford/focu...012;s10707
... aga see ei lähe mitte. Mul on universaal, aga see konks sobib luukpärakale. Selgus et tagaotsa konstrui on neil veits erinev. 
Ostetud konksu harude vahe on 890mm(seestpoolt), mul on vaja 1200mm(väljast). Kinnituspoldid käivad nimelt ühel seestpoolt, teisel väljastpoolt, mistõttu on ka mutrid keevitatud harude erinevatele külgedele.
Kas kellelgi on doonori küljest õiget konksu pakkuda? Vastu on pakkuda siis mainitud Fordi konks või VAZ konksu komplekt, samuti uus. Võib küsida ka midagi muud meelepärast, kaasa arvatud käibelolevad rublad. Lapiku Maa teise serva sõita väga ei viitsi.
Kellegil Samara pidurisupporte ei vedele? Oleks hädasti vaja(loe:piduristendis "meeletu" pidurdusjõu peale tuli ca 3-5cm mõra sisse)
Tere. Kas ehk vedeleb kellelgi gaz 24 alla sobivat ratast. Rehvi tüüp ega mustri jääk ei oma tähtsust, aga võiks vähemalt pisut aega õhku sees hoida. Sõitma ei lähe, aga garaažist tahaks korra ühe volga välja nügida. Tallinna lähemas ümbruses võiks vedeleda. 

Tanel
5x139,7 poldivalemiga rattaid võiks nagu piisavalt olla.

Kui tiibasid pole küljes, võin UAZ omasid laenata. Tiibadega vist ei mahu 8.40-15 pöörlema...
(03-05-2018, 01:53 AM)simmtann Kirjutas: [ -> ]Tere. Kas ehk vedeleb kellelgi gaz 24 alla sobivat ratast. Rehvi tüüp ega mustri jääk ei oma tähtsust, aga võiks vähemalt pisut aega õhku sees hoida. Sõitma ei lähe, aga garaažist tahaks korra ühe volga välja nügida. Tallinna lähemas ümbruses võiks vedeleda. 

Tanel

Lasnakoskis  24-01 uus protikas koos õhu ja veljega  ja 1 Niva ratas koos õhu ja veljega 5I57923 

Parimat  h2rra
(03-05-2018, 01:53 AM)simmtann Kirjutas: [ -> ]Tere. Kas ehk vedeleb kellelgi gaz 24 alla sobivat ratast. Rehvi tüüp ega mustri jääk ei oma tähtsust, aga võiks vähemalt pisut aega õhku sees hoida. Sõitma ei lähe, aga garaažist tahaks korra ühe volga välja nügida. Tallinna lähemas ümbruses võiks vedeleda. 

Tanel

Mul kuuri taga teoreetiliselt peaksid vedelema volga veljed rehvidega. kuid õhu pidavusest ei tea midagi. Aga nats kaugel vist...Toris.
Ratas on kaubastatud, Täname pakkujaid ja eriti h2rra nimelist härrat.
Tere.

Tunnen puudust ural mootorratta kaks üheks leegitorust. Hea oleks kui oleks kasutatud ja mitte väga läikiv. Pakkumisi võib teha privaatsõnumitesse. 


Head.
Vaja näriliste tõkkeks peene silmaga metall võrku. Laius 1m ja pikkust 30 m. Vaja teist kasvuhoone alla, kuna ümbrus kubiseb kõiksugu rottidest ja muttidest. Iga aasta neid kümnete kaupa kätte saadud, aga tundub, et paljunevad seanahad kiiremini. Eelmisel aastal viisid kasvuhoonest pool söödavat kraami minema, see aasta ei tahaks neile seda kingitust teha. Põhja osariigid.
(08-05-2018, 22:19 PM)rocker Kirjutas: [ -> ]Vaja näriliste tõkkeks peene silmaga metall võrku. Laius 1m ja pikkust 30 m. Vaja teist kasvuhoone alla, kuna ümbrus kubiseb kõiksugu rottidest ja muttidest. Iga aasta neid kümnete kaupa kätte saadud, aga tundub, et paljunevad seanahad kiiremini. Eelmisel aastal viisid kasvuhoonest pool söödavat kraami minema, see aasta ei tahaks neile seda kingitust teha. Põhja osariigid.

Lõunapoolt saab 10x10 silmaga odavalt, a kui põhjast siis bauhofis oli 3-4 korda kallimalt  Smile    Puurivõrk või krohvivõrk.-
Tervist.

 Metallvõrku müüb Tallinnas Espak . Edu !
(10-05-2018, 08:40 AM)edvard Kirjutas: [ -> ]Tervist.

 Metallvõrku müüb Tallinnas Espak . Edu !

Espaki hinnad ei kannata mingit kriitikat.

Lavintonist tasub küsida, Haroteras (uue nimega Sten&co) tegeleb vist ka võrguga.
Poe hindadega olen enam vähem kursis. Pigem lootsin, et äkki mõnel kuuri nurgas vedeleb.
Kellelgil pakkuda puit materjali Tartus? Alates 40mm paksust. Võin tulla ise lammutama kui vaja.
Otsin Nivale sobilikku 15 tolli velge varurattaks. Sobib hästi mõne Suzuki vms maasturi ratas. Poldivalem siis 5x139,7

Asukoha suhtes eelistusi pole.

simson0077@yahoo.com
(15-05-2018, 21:36 PM)Simson0077 Kirjutas: [ -> ]Otsin Nivale sobilikku 15 tolli velge varurattaks. Sobib hästi mõne Suzuki vms maasturi ratas. Poldivalem siis 5x139,7

Asukoha suhtes eelistusi pole.

simson0077@yahoo.com

NB. Sobib ka Gaz21 velg. Cool
Just nii, sobib ka Gaz 21 oma. Peaasi, et 15" oleks Smile
Tervist.

 Kus asub Opel Astra F värvikood ?
(17-05-2018, 19:52 PM)edvard Kirjutas: [ -> ]Tervist.

 Kus asub Opel Astra F värvikood ?

http://www.pngclub.com/forum/showthread....lour-Chart
Tänan .

 Kood leitud .

Edvard.