automoto.ee foorumid

Täisversioon: Vaja abi uazi starteri leidmisel..
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna müügikuulutusest polnud abi siis tegin teema.Seega ehk sellest teemast on mulle kasu, Äkki ikka on siin foorumis kellegil 469 starterit pakkuda? Või kasvõi vedeleb mõnda veaga starterit kellegil, äkki õnnestuks mitmest tükist kokku lappida ?
Põhimõtteliselt on kõik GAZ autode starterid omavahel asendatavad. Erinevused on pendiksi koja kujus ja tõmberelees
Kuna sa oma prfiili täita ei viitsi on ka abipakkune vilets(mul neid startereid ikka vedeleb veel mõni).
Mõtlesin sama kirjutada, aga laiskus oli tugevam... 
 Teistele salajastele foorumlastele tuletan meelde, et teil on ju abi vaja ja kel janu sel jalad ütleb vanasõna. nii et kes aru sai täitke oma profiilid korrektselt  ja abi saabub kiiremini.  Mina võin juba laisk olla   Big Grin

Ps. pakun ennustuse, et hädaline pesitseb "mägi Eestis"
hmm. kuidas nüüd siis asi on? küllap ikka vist ostukuulutusest polnud abi? samas kui seda punast miinus ühte vaadata siis jääb mulje, et vist ikka pakuti starterit, aga ostmise soov äkitse vähenes vahepeal?
(13-08-2015, 19:35 PM)h2rra Kirjutas: [ -> ]....Ps. pakun ennustuse, et  hädaline pesitseb  "mägi Eestis"

huvitav, Musta- või Lasna- "mägi Eestis"??
Pealinna rahvas tavaliselt peab loomulikuks, et kõik inimesed seal elavad ...
Kord olin mingist kunstpulli või agronoomi uaz`st mööda sõitmas, kui selle alt potsatas teele starter. Pidasin kinni, võtsin sooja starteri peale, ainult Uaz juba kadunud. Müstika kuidas ta liikuda sai ja põlema ei läinud! See starter siiani alles, ainult veidi otsimist.
(13-08-2015, 21:08 PM)pen.skar Kirjutas: [ -> ]Kord olin mingist kunstpulli või agronoomi uaz`st mööda sõitmas, kui selle alt potsatas teele starter. Pidasin kinni, võtsin sooja starteri peale, ainult Uaz juba kadunud. Müstika kuidas ta liikuda sai ja põlema ei läinud! See starter siiani alles, ainult veidi otsimist.

Mis siin imestada,ma kaotasin sõidu ajal geneka ära...  VW LT-28-l.  Avastasin alles kodus,et mootor läheb keema... Auto alla kiigates nägin,et juhtmed ripuvad....   Järgmine päev sain ka kätte. Leidja mees kahjuks juba lahkunud...meie hulgast. Oli kodus naisele peksa andnud,politsei oli linna viinud aga tagasi kodu ei toonud. Oli öösel jala koju tulnud ja pimedas geneka otsa komistanud..... Big Grin  Hommikul oli töökojas rääkinud meestele. Niipea kui sõpradelt küsisin,kohe teadsid,kelle käes. Tegin mehele veel pudeli viina välja leidmise eest.
(13-08-2015, 21:49 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: [ -> ]Mis siin imestada,ma kaotasin sõidu ajal geneka ära...  VW LT-28-l.  Avastasin alles kodus,et mootor läheb keema... Auto alla kiigates nägin,et juhtmed ripuvad....   Järgmine päev sain ka kätte. Leidja mees kahjuks juba lahkunud...meie hulgast. Oli kodus naisele peksa andnud,politsei oli linna viinud aga tagasi kodu ei toonud. Oli öösel jala koju tulnud ja pimedas geneka otsa komistanud..... Big Grin  Hommikul oli töökojas rääkinud meestele. Niipea kui sõpradelt küsisin,kohe teadsid,kelle käes. Tegin mehele veel pudeli viina välja leidmise eest.

Tegid päeva heaks Smile Peaks hakkama ka naisele tappa andma, mine tea, mis häid asju seepeale leida võib ...
Tühja sest starteri ostust ,vähemalt vahva teema käima tõmmatud!!!
(13-08-2015, 20:38 PM)honkomees Kirjutas: [ -> ]
(13-08-2015, 19:35 PM)h2rra Kirjutas: [ -> ]....Ps. pakun ennustuse, et  hädaline pesitseb  "mägi Eestis"

huvitav, Musta- või Lasna- "mägi Eestis"??
Pealinna rahvas tavaliselt peab loomulikuks, et kõik inimesed seal elavad ...

Kahjuks Musta-Lasna- Õis "mägi moodustavad "mägi linna"...,kilulinna jne.    Big Grin
(13-08-2015, 22:44 PM)Envir Kirjutas: [ -> ]Tegid päeva heaks Smile Peaks hakkama ka naisele tappa andma, mine tea, mis häid asju seepeale leida võib ...

No tee proovi. Aga igaks juhuks ennem mõtle natuke...... sest mehed pidid nõrgem pool olema,järsku saad ise peksa? Big Grin
Mossele  (412) läks peale Volga sterter, Ainult starteri tagune ribi tuli ploki pealt madalamaks käiata, kuna Volga starter onvõimsam ja sellest ka paksem.  Pendiks ja muud augud on identsed, kuna tegu ju vene asjadega (asendus sõja tingimustes)  Tõmberelee asukoht võib teise nurga alla jääda, kui ruumi on.

Lõpsõnaks sobib Hiina  vanasõna  "Pole tähtis, mis värvi KASS on,   peaasi, et hiiri püüaks"   Big Grin  
Bussijuhina leiba teenides nägin tihti teeääres vedelevaid kardaane ja mind pani imestama mismoodi selle kadumist ei märgatud Big Grin .
Ädaline pesitseb Märjamaa regioonis.
(14-08-2015, 08:53 AM)h2rra Kirjutas: [ -> ]Mossele  (412) läks peale Volga sterter, Ainult starteri tagune ribi tuli ploki pealt madalamaks käiata, kuna Volga starter onvõimsam ja sellest ka paksem.  Pendiks ja muud augud on identsed, kuna tegu ju vene asjadega (asendus sõja tingimustes)  Tõmberelee asukoht võib teise nurga alla jääda, kui ruumi on.

Lõpsõnaks sobib Hiina  vanasõna  "Pole tähtis, mis värvi KASS on,   peaasi, et hiiri püüaks"   Big Grin  
Minu mäletamist mööda jäi selle triki puhul tõmberelee tõesti teise nurga alla, peaaegu vastu mootoriplokki, mis takistas ühe kinnitusmutri keeramist. Tolleaegsed võtmed olid ju nagu nad olid. "Kellegi ema" abiga sai see siiski ära tehtud ja marraskil käed paranesid varsti. Volga starter aga kestis mosse peal piisavalt kaua, et ebameeldivused unustada...