automoto.ee foorumid

Täisversioon: Paris La Francaise Champion Modele Esthonie
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kes on sellisest rattast nagu Paris La Francaise Champion - Modele Esthonie kuulnud või seda näinud? Eelduste kohaselt prantsuse importratas, millele edasimüüja tellis või lisas vastava sildi? On laias maailmas ka sarnane La Francaise Diamant märk olemas, kas ka Eestis müüdud/levinud?

Kahjuks on hetkel minu käes ainult selle ratta esiosa. Kui kellelgi on täpsemat infot seda sorti rataste kohta või kui kellelgi vedeleb oma masslademetes sedasorti ratta raam, siis andke teada!

Suht tühi ja sisutu teema aga piinavad sellised küsimused...
[Pilt: wspsgi.jpg]
Elu on ikka lill küll, ainult küsi ja sulle antakse. Tea kas kirikus see usuvärk ka sedasi töötab? Igatahes ma pean ksf! kassi juba mitmasajandamat korda tänama ja igakord põhjusega Big Grin. Selle pildi pealt on juba päris hea mingitsorti uurimisega edasi minna
Hinnad on mis ajastust?
Hinnad peaks olema markades, ehk teisisõnu 1927 või mõni aasta enne seda.
(29-01-2017, 23:52 PM)s2si Kirjutas: [ -> ]Elu on ikka lill küll, ainult küsi ja sulle antakse. Tea kas kirikus see usuvärk ka sedasi töötab? Igatahes ma pean ksf! kassi juba mitmasajandamat korda tänama ja igakord põhjusega Big Grin. Selle pildi pealt on juba päris hea mingitsorti uurimisega edasi minna

See ongi puhtalt usupõhine asi. Ja võta heaks! Kui ei tänaks, siis ei tuleks ka midagi!
Selle "sossajetii" tootja järgi leiad infot uurimiseks. Ja selle sildi-asjandusega on sama lugu, kui siin hiljuti mainitud I.N.D. ja Taani Grandios/Grand jms. Need on (enam-vähem need, st vb pisiasjades erinevad) 1928 Patendiametis kinnitatud kohalikele sevhtimeestele, see Champion Karl Tammannile/tema poolt. Panen selle pildi ka siia, kui üles leian. 
Mina olen vist ainult ühte sellist jalgratast näinud, oli Tallinnas Kalju M. vanatehnikakogu realiseerimise protsessis müüa, naistekas ja oleks nagu olnud mõlemad eaamitorud sirged, aga võin ka eksida. Kahjuks jäid digitaalsed tõmmised tegemata ja ei mäleta, kelle kätte läks, vb Valdo? Mõningaid silte ka olen kohanud, seega neid ikka liikvel on onud.

[Pilt: wl6qn6.jpg]
Lisan ka Läti muuseumis oleva sildi pildi. mis küll midagi juurde ei anna...

[Pilt: jktvk3.jpg]