automoto.ee foorumid

Täisversioon: I: Radikas ja muu kola
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Millega tegu ja millele kuulub. Pildid on nagu nad aga ehk tunneb ära midagi.

Rohkem pilte lingil

https://photos.app.goo.gl/o95nM5q1HGNjXL5C2

[Pilt: zspSTZMJcSUaJ8Zn_sBraiwziOaUNr07sB222kev...40-h303-no]
[Pilt: DHYTZmuRof4sJcqPVpKYmfHQC-kO4EFg4BBFMmwt...32-h589-no]
[Pilt: nzxewfPb21yq5UWL3wMp5uEglKyg56Uq5UouvuAJ...40-h303-no]
[Pilt: y9SDuy4D-Vnvo-u53zAG-J0sqXwshWp1_bcNi7pb...40-h303-no]
[Pilt: gjTf0pAur7JoXPIBlKxh3pRf18BL9BUF6K36EaG3...40-h303-no]
Ülemisel pildil  niiskuskindel jagaja ( käitamis võlli kuju ja pikkus peaksid sobima gaz 51 - 52 - Dodge jne tüüpi mootoritele)

[Pilt: 10226388_2.jpg]
Tänan vastuse eest. Gaz vast Boschi kirjaga asju ei kasutanud aga midagi samatüübilist siis. Radikal on peal Stuttgarti kiri, kas seostuks ehk mõne Mercedesega see asi?
Pisike repliik: selle asemel, et veeta aega arvuti ekraanist fotode tegemisel, et näidata seal olevat fotot, on mõistlikum kasutada paremat hiireklahvi ja salvestada pilt kõvakettale. Siis juba jagada foorumi enda poolt pakutavate võimaluste kaudu.

Kui mingil põhjusel seda ei soovi (näiteks Geotagi katmiseks), on olemas arvuti klaviatuuril nupp PrtSc ehk Print Screen. Vajutad seda ja siis teed Paste näiteks Windowsi Painti kaudu. Samuti korralik pilt ja võimalus seda foorumi enda lisade kaudu postitusele lisada.

PS: Boschi jagaja identifitseerimiseks on vaja teada seal peal olevat tüübikoodi ja nukkide arvu. Siis võib midagi aimata. Stuttgari radiaatorivalmistajate nimekiri oli aga II maailmasõja eel nähtavasti pikem kui kahe käe sõrmedel kokku lugeda annab ja küllap tegid nad ka tooteid teistele peale kolmeharulise.

A.
Ma usun, et ma tean piltide lisamisest rohkem kui keskmine foorumi kasutaja, kes ei oska isegi ilma piltideta tsiteerida. Kahjuks on need pildid mulle edasi saadetud sellisel kujul ja pole midagi teha, kannatame ära Smile