automoto.ee foorumid

Täisversioon: Petis Kaarel Tamm ja viilhall
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
2017 suvel leppisime kokku metallist viilhalli valmistamise ja püstitamise, kokkuleppe kohaselt 1/3 ettemaksu karkassi eest, teine kolmandik kui materjal kohal ja kolmas osa kui viilhall püsti. Septembris peale projekti valmimist tegime esimese osamakse, peale seda ei vastanud Kaarel Tamm tihti enam telefonile ja kui vastas siis- keevitus läks katki, olen Venemaal, murdsin jalaluu jne. Nädal tagasi kui olime nõudnud tehtud töö ettenäitamist teatas et karkassi ei ole ja raha ei ole. 90-ndad, ülekande tegin selle isiku firmale Metallhall OÜ, kontaktid  abhaasia@gmail, kaarel@leigo.ee. Hoidke palun eemale ja teavitage teisi!
Tõnu
5091568
Enne usaldamist oleks võinud kontrollida. Googeldamise abiga leidzin kalafoorumist, et see vend pole usaldusväärne, seega pole sa just esimene, keda ta on üritanud tüssata.
Mis edasi teha plaanid?
Avaldus politseisse?
(19-11-2017, 19:22 PM)tõnn Kirjutas: [ -> ]Enne usaldamist oleks võinud kontrollida. Googeldamise abiga leidzin kalafoorumist, et see vend pole usaldusväärne, seega pole sa just esimene, keda ta on üritanud tüssata.
Mis edasi teha plaanid?
Avaldus politseisse?

Jah, kuriteoteade läks teele. Eeldame ju et inimesed on ilusad ja head.
Metallhall OÜ on ka alles suvel asutatud: 14.07.2017
Ei midagi uut siin päikese all...  paar kappi sai koju saadetud misjärel sai asjad liikuma. Peksa, peksa ja veelkord peksa anda kui raha või halli näha tahad.
See "Härra lubadus" muud keelt ei mõista kui kurja Wink
-nii mõnigi lähedane tuttav temaga "kurjustama" pidanud Big Grin
(19-11-2017, 20:59 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]Ei midagi uut siin päikese all...  paar kappi sai koju saadetud misjärel sai asjad liikuma. Peksa, peksa ja veelkord peksa anda kui raha või halli näha tahad.

Heaolu ühiskonnas ei tohi ju enam peksa anda,igasugu sulid petta aga tohivad Sad Big Grin
Osundan ka sellele, et Kaarel Tammesid on eestis väga palju... Leigo-Kaarel on sündinud 74 veebruaris (lihtsalt, et kui teisi kuugeldatakse, siis valet muljet ei jääks)
Just nii, ja tlf 5022178 ja 56722247.