automoto.ee foorumid

Täisversioon: Otsin pruuni sadulat
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Otsin pruuni värvi vedru sadulat, võiks olla heas korras, mitte väga roostes. Läheb peale linnarattale, kuid poest uut ei kannata osta kuna rikuks ratta väljanägemise ära. Korraliku sadula eest olen nõus maksma paraja kopika ka!
1000 teema vaatamist ja 0 pakkumist, tore foorum Big Grin
Miks see poest uue sadula ostmine ratta ära rikub?

Lase raam 600-se paberiga üle, lakk peale ja selline sadul https://www.bikko.ee/sadulad-ja-komponen...088-37647/ külge ja kogu video. 
20€ ei löö jalust maha ka.
Taastasin sel kevadel ühe 15-20a vana naisteka, kus kah leedust tellitud sadul sai peale, see 2018a kevadel maksis vist mingi 12€:

[Pilt: IMGP1402.JPG]

Ei riku ta midagi ära. (+ uus FAG keskjooks, uus esi- ja tagajooks, uued Schwalbe rehvid, uus kett, poleeritud pedaalivarred + käsika kang, lakitud porikad ja raam, poleeritud lenksukroom + uued nahkkäepidemed + ehtsast pajust Vivaprotektiga töödeldud korv + tsingitud osade uus galv. kate; külavahel kannatab sihukesega poes vabalt käia, keegi ei inise)
Kui raami värv on rohkem hukas, siis vana maha + uus paele + embleemid + lakk kah vast ei ole eriline peavalu.

Kui Valdo kombel ja hästi ja vanu asju tahad teha, siis vast jah ei sobi see uus hiina sadul, aga enne tee omale kroomimise hinnad selgeks.
Minu eelarve ja töötunnid oli Valdo tehtud asjade kõrval ilmselt olematu.

.
Elu ei ole nii nagu linnukesel pesas, et teen noka lahti ja ussike pistetakse suhu. Ikka ise tuleb otsida. Pealegi on juba teemapüstitus selline, et pole aru saada mida tahetakse. Kas on soov meesteratta sadula järgi või naisteratta, mis ajastu sadulat jnejne.

tirreg

Noh, mul on 2 pakkuda. Üks vanem minski oma. Seekord on nii, et pildil on sadul inetum, kui reaalsuses (valgusemängud ja hämar kelder) ja siis üks uus hiinakas. 

[Pilt: minsk.jpg]

[Pilt: sadu.jpg]
Noh, mul on üks pakkuda. Jumal teab, mille peal pärit. Nahk on terve ja enam-vähem vormis. Sisse pressitud tähed YK. Eesmine, üksik vedru on katki olnud ja oskuslikult isoleerpaelaga parandatud. Parandamine ei ole vist täiuslik, sest murd ei ole kokku kasvanud. Kuna on tarvitatud katkise eesmise vedruga, on ka üks tagumine verdu kõveraks vändatud. Mingeid vedrusid mul kastis on, aga kas need ka täpselt sobivad, ei tea ja motivatsiooni puudusel ei viitsi proovida kah.
[attachment=71079]
[attachment=71080]
[attachment=71081]
Mul on taoline Lepper 50 rahaga müüa

[Pilt: il_fullxfull.1263918435_t5zc_spo_530x@2x...1506698075]
(27-08-2018, 08:48 AM)vwpint Kirjutas: [ -> ]
(25-08-2018, 12:55 PM)s2si Kirjutas: [ -> ]Elu ei ole nii nagu linnukesel pesas, et teen noka lahti ja ussike pistetakse suhu. Ikka ise tuleb otsida. Pealegi on juba teemapüstitus selline, et pole aru saada mida tahetakse. Kas on soov meesteratta sadula järgi või naisteratta, mis ajastu sadulat jnejne.

Kõik endale teadaolevad kohad juba ammu läbi otsitud. Otsin meestekale sadulat, ajastu poelgi otseselt nii tähtis, võiks olla pruun, kroom detailid enamvähem puhtad.
(25-08-2018, 22:31 PM)tirreg Kirjutas: [ -> ]Noh, mul on 2 pakkuda. Üks vanem minski oma. Seekord on nii, et pildil on sadul inetum, kui reaalsuses (valgusemängud ja hämar kelder) ja siis üks uus hiinakas. 

[Pilt: minsk.jpg]

[Pilt: sadu.jpg]

Kirjutasin PS-i.
pakkuda selline