automoto.ee foorumid

Täisversioon: M: IMZ M-72 1954
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Müüa 1954. a Irbiti tehase M-72. Militaarse päritoluga, algne värv sõjaväeroheline, mida on näha nii heeblitel kui ka muudel detailidel, mis pole hilisema helerohelise värviga kaetud. 1950. a keskpaiga M-72-le iseloomulikult osad detailid kaetud(matt)kroomiga. Küllatki haruldane eksemplar, sest alates 1955. a hakati M-72 tsiviilisikutele tootma ja müüma. 

Soetatud omatarbeks, pikaajalise restaureerimisprojekti plaaniga, seetõttu ka komplekteeritud maksimaalselt originaalosadega. Müün seoses kollektsiooni vähendamisega. Komplektsus hetkel 95% lähedal. Puudu üks karburaatori õhutoru, aku klambrid, paagi põlvekummi plekk ja külgkorvi istmed. Jõuülekanne ja muud sõlmed said osandatud, puhastatud ning katkised ja puuduolevad detailid asendatud. Generaator ja relee kontrollitud ning reguleeritud. Käigukasti sisu on väga heas seisus. Peale seda on mootorit mõned korrad käivitatud. Nüüdseks seinud mõned aastad katte all kuivas ruumis.

Kaasa tulevad kõikvõimalikud jupid, mida olen aastate jooksul selle projketi jaoks kogunud. Näiteks IMZ tehase raam, uued originaalpiibud, juhtmekomplekt jm mis piltidel näha. Õigele huvilisele leian kindlasti veel juppe.

[Pilt: orig_29805049_kcPD.jpg]

[Pilt: orig_29805055_9snf.jpg]

Müüdud!