automoto.ee foorumid

Täisversioon: Vanduma ajab.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Krdi fekaalide maa, fekaalide fekaal ja fekaalin su ema ka.
Teised võivad müüa igasuguseid asju, isegi ilma hinnata. Mina aga ei või müüa korrektselt vormistatud, hinna ja pildiga Peugeot 406 juppe. Ometi ju soovijaid on. Lihtsalt kuulutused kustutatakse ära. Kui ei või müüa, siis kustutage kõik ära, või ärge fekaalitsege.
mind juba pikemat aega kummitab,et miks üldse tehti siin vahepeal teema  sellest ,et kas müük hindadega või mitte?tundub lihtsalt pulli pärast sest enamus oli hindadega kuulutuste poolt ja muutunud pole mitte kui midagi.endiselt suhtlusvaeguse all kannatavad puudega tegelased ruulivad.
Vandumine on terviseks, aitab sammu edasi ega lase pisiasjadesse kinni jääda.
Ma igaljuhul taastasin ära, ma kahjuks hetkel ei näe ka, kes kustutas. Võibolla häiris kedagi see, et oleks võinud panna kõik ühe masina jupid ühte kuulutusse. Ise kustutan küll vahel neid müügikuulutusi ära, kes ühe masina raames igale poldile ja mutrile uue müügipostituse loovad. Aga noh alati need saavad kogutäiega väikese asja eest, kes tavaliselt asju õigesti ja ilusasti teevad, lihtne saak Smile
Tänud. Ma tean, kes kustutas, kuna olime kirjavahetuses. Samas kokkuleppele ikkagi ei jõudnud.
Ma tahaks ükshaaval panna ja hinnaga siis. Kõiki korraga ei saa, sest jupid tulevad tasapisi auto küljest. Kas võiks siis teha ühe teema alla, kus saaks jälle juurde postitada. Parandamisega ei näe ju, kuna teema kusagil pärapõrgusse vajunud. Müügiteemas aga sama alla järgmist postitust teha ei saa. Testimisse ehk selline asi, siis saaks uuendada.
Samas osa ostetud asju on läinud hoopis teiste autode külge, tähendab võib täiesti hobimüügi alla minna.