automoto.ee foorumid

Täisversioon: motoroller \"Tuula\"
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

berg

Leidsin selle harulduse naise juures maal käies vana kuuri puhastades. täpset vanust ei tea, aga esialgsetel andmetel 50-ndate lõpus tehtud! Kere on üsna hea (vajab veidi keevitust ja ka plekkseppa), aga muidu on päris lage Sad puudu on mootor, rattad, veermik, elektrisüsteem jne nipet näpet asjad! pilte praegu kahjuks panna ei ole. kui vähegi võimalik, siis oleks soov ka see korda teha tuleva talve jooksul, kuna hetkel auto ehituse ja töö kõrvalt eriti aega ei ole! Siia foorumisse tulingi abi otsima, et leida mootor ja ülejäänud jupid, et saada nõu jne. Esimene küsimus olekski, et kas keegi teab, on sellele motikale ka alternatiive olemas, kuna ise arvan, et juppe on suht vähe saada, kui üldse on! Varsti üritan ka pildid panna
Alternatiive on küll, näiteks:
http://www.scooterstation.com/ScooterPag...go200.html
või:
http://www.scooterstation.com/viewscoote...ooterId=34
Wink
aga nagu ikka - need alternatiivid kipuvad olema \"seal kaugel\" ja selle suure hinna eest...
Kohalikkudest alternatiividest oleks ehk ainult Turist - Tuula järglane, kuigi jah, nii ufo-välimust sellel enam ei ole:
http://www.album.ee/?o=208244390
Väärt relv kui korda teha. Originaalmootor jääb jah natuke lahjaks( ülimadal surveaste, A66 pents) linnas kannatab sõita, aga kui maanteel on hea asfalt, võiks rohkem hobuseid taga olla. Originaalmootorit peaks ikka saama, kui KB ja Soovi jälgida, usun ,et laudalakkades neid vedeleb. Alternatiividega on keerulisem, Tuulal on küllalt loll mootori kinnitus, vahetus eeldab keevitustööd -- kuigi lõpptulemuse huvides oleks kasulikum mõni kobedam mootor külge aretada.
Mootori-swapil on üks jama, originaalil on elektristarter, kuradi hea on võtmest käima lasta. Võib-olla oleks kasulikum esilagu originaalmootorit forssides valmis ehitada ja siis tasapisi vaadata parema mota järele

zar

Mul on olemas mootor. Hooratta sees peaks need igast vigurid kah alles olema ilusti. Nädalavahetusel saab äkki pilti kui oled huvitatud.
mul on ka kuuri all üx tuula mootor,raam,plekid ja muid juppe
Tondi motopoes müüaks uut tuula mootorit ja hinda küsivad 5000 EEK.

J0kk3r

Heh oleks ma seda kuulutust 5 nädala eest näinus si oleksin sulle paariśaja krooni eest kogu tavaari saanud.