Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
19-03-2021, 21:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-03-2021, 21:23 PM ja muutjaks oli
Marko.)
https://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=62791
Ma olen oma seisukoha ammu kirja pannud, nii siin kui ka muudes teemades episoodiliselt, lisada pole midagi.
Konkreetsetele küsimustele muidugi vastan.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,487
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Elu ongi lill. Asjade müümisest loobusin sisuliselt sajandivahetusel. Eelpoolkirjeldatud põhjustel. Aga eriti noobel on see, et mingid sodoomid suudavad ka asjade ostmisest teha võimatu missiooni.
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
tundub, et auto müümine on tegelikult imelihtne.
pesed puhtaks. teed mõne ilusa pildi. paned kuulutuse üles koos
ilmselgelt ülepingutatud hinnaga. esimesele poole hinnaga tahtjale
annad kohe ära ja mure murtud.
Postitused: 1,789
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
diesel, sedasi ongi.
Hiljuti müüsin uunikumi. Ilusad pildid üles, arusaadav jutt juurde, et mis ja kus on katki ja edasi. Keskmine hinnanägemus, mõistliku tingimisvaruga. Huvilisi isegi oli. Siit ja kaugemalt. Kõige madalam pakkumine tuli 1/3 hinnast, kell üks öösel, vastu pühapäeva : ) kõige kõrgem 2/3. Õnneks vorsti veel kapis oli, ei allunud terrorile. Kuulutuse aeg sai läbi. Paari nädala pärast otsustasin uuesti proovida ja riputasin siis juba kaugemale, üks välismaine tasuta koht. Muideks, a24 on jälle kuulutuste hindu tõstnud, ajuvabad numbrid ausaltöeldes, aga see selleks. Kaugemale hinnanägemusele keevitasin veel 25% otsa igaks petteks, ikkagi välismaa. Teisel päeval helistab huviline, Eestist. Tema ainult välismaiseid asju vaatabki, no tore. Tingis ta mis tingis, kätte sain praktiliselt sama raha, mis algselt mõtteis oli. Kõik olid õnnelikud.
Postitused: 58
Teemad: 1
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Siin räägitakse palju ostjatest, kuid ma olen viimasel ajal sattunud palju samasuguste müüjate peale. Just facebookis (kus mujal ikka tänasel päeval enamus eraisikute vahelist kola liigub).
Selline tunne, nagu tahaksid talt ise jõuga mingeid varuosi või muid asju käest ära võtta, kuigi ta ise on kuulutuse ülesse pannud.
Palju maksab?
Kus asub?
Mis seisukord on?
Kas saaks telefoninumbri?
Millal saaks vaatama tulla?
Vastuseks saad ainult seebimulle ja häma ning lõpuks lööd käega. Julgeks öelda, et 10'st juhust 7 on selliseid mis sumbuvad kuhugi "siil udus" ära.
Viimati oli teemaks auto esistange, mille ümber jahusime üle nädala. Ei saanud selle aja jooksul ei hinda, täpset asukohta ega ka telefoninumbrit.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Pullivendi igasuguseid. Krooni alguses müüsin ühte M-2140 tüüpi mosset. Huvilisi oli. Kas ka tõsiseid ostjaid ei tea. Järsku mingi tüüp astus õue peale andis mulle 1500 EEKu peopeale käsirahaks ja lubas järgi tulla nädala jooksul.
Norm. Asi müüdud!!!
Auto seisis ühe koha peal poolteist aastat. Tüüp kadunud. Lõpuks vahetasin mosse mobiiltelefoni vastu.
Siis pae kaks aastat hiljem ilmus tüüp välja ja uuris kus mosu on.
Selgitasin talle veits olukorda ja küsisin veel mõned sotid kompensatsiooniks tema poolt orgunnitud segaduse eest.
Kutt rehmas käega, et ah egas mul seda mosset vaja ka pole ja kadus.
Tundus, et oli rakennusmies. Vürtsitas oma juttu soomekeelsete terminitaga.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 328
Teemad: 0
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
Üks masin sai müüki pandud.Keegi helistas,küsis konto nr.,maksis kohe ära aga järgi ei tulnud mitu aastat.
Sai pandud uuesti kuulutus tekstiga a la "kui ühe kuu jooksul pole järgi tuldud,läheb uuesti müüki"
Läkski uuesti müüki,ülimadala hinnaga et kohe ära viidaks.Müüdud,õuepealt kah läinud.
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
21-03-2021, 11:18 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-03-2021, 11:20 AM ja muutjaks oli
Alts.)
Broneerijad. Paljuski rondiärikad või siis paremate autode puhul "'ärimehed". Selle "bronni" ajal otsitakse lihtsalt kiiresti kasumlikum järgmine omanik ja kehvemal juhul läheb enne uuemale omanikule edasiliikumist katt või midagi muud kaduma protsessis. Auto puhul on üsna palju, alates rehvidest, velgedest, sisu vahetamisest, kondist jne., mida saab selles protsessis lisakasuks pöörata.
Edit.
Uus omanik saab selle kõik "boonusena"
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Müüjana saate selle bronni ju ise määrata. Ütlete, et päeva hoian ja kõik. Kui järele ei tule, saab järgmine omale. Eeldusel muidugi, et Teie kaup on hea ja kõik seda tahavad.
Postitused: 2,487
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Alatihti jääb mulje, et mingid pehmeltöeldes kuumasaand tegelased piinlevad suhtlemisvaeguse käes ja siis ongi lõustakaustik täis salahinnaga pakkumisi ning juttu, et paku hind jne.
Liitus: Jan 2013
Maine:
15
Olen öelnud kõigile 0,5 või 0,25% hinnast pakkujatele, et tule järgi. Siiani pole ühtegi näinud. Rekord müük on ühe opeliga, mingi 10-15 tükki olid 100% kindlad ostjad ja hakkasid kohe järgi sõitma. 3 olid kes tulid, vaatasid, sobis ja läksid automaadist raha võtma, ei tea kus see aparaat neil on a siiani pole keegi tagasi jõudnud. Lõpuks läks nagu ikka, tuleb tüüp, võtab taskust raha isegi ei tingi ja läinud ta ongi.
Auto müük on lihtne a vot proovi sa osta. Kui lõpuks keegi tel. vastab ja suudad isegi vaatamise kokku leppida ja jumal hoia selle eest, et soovid veel ära ka osta. Võtad taskust raha välja ja siis hakkab pihta, vaja järgmine nädal veel ämmale külmik ära viia jne. tule 2 nädala pärast. Korra olen nii tallinnast tartus käinud, siis tahaks kl kohapeal selle müüja maha lüüa.