16-09-2005, 14:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-09-2005, 14:38 PM ja muutjaks oli Martti.)
Üks ZIL 131 on ramminud mingisugust \"mänguautot\":
Martti Kirjutas:No mis siin ikka juhtus. Eile maale minnes tekkis viimasel hetkel mõte, et läheks püüaks enne ühtlasi Nõukogudeaegse põllutehnika teemas 125. postituses toodud tehnika ära pildistada. Sinna jõudmiseks tuli läbida ka üks kolmeharuline (umbharu kõrvaltee), mitte päris täisnurga all ristmik. Mina lähenesin siis peateed mööda ja asusin tegema (üle terava nurga) vasakpööret. Olin pöörde juba peaaegu (mitte küll päris) lõpetanud, kui VAZ-2103 küljelt sisse tuli. Kusjuures tema kiirus ja kaugus mõni aeg enne ei tundunud küll sellised, et oleks reaalne, et ta mulle sisse tuleb, kuid mingi hetk nägin küll, et nüüd pole enam midagi teha, nüüd tuleb sisse. Libe oli ka ja ju ta maha magas õige hetke kiiruse maha võtmiseks. Kusjuures tegu on suht väikse liiklusega maapiirkonnaga. Auto vigastused õnneks sõitmist ei takista; veidi kehva küll, et tagaukse klaasi pole. Midagi pole teha, juhtubSillu Kirjutas:Selline näeb minu auto hetkel välja alates täna miski kella 3-st päeval:Räägid äkki lähemalt mis ja kuidas juhutus?
XTA Kirjutas:Täna päälinnas Pärnu mnt.-l endise Kalevi maja juures.
valdo Kirjutas:XTA Kirjutas:Täna päälinnas Pärnu mnt.-l endise Kalevi maja juures.
Eile oli samalaadne asi nelja autoga Suur-Ameerika ja Toomkuninga tänavate ristmikul. Ma sain läbi suure häda Toomkuninga tänava pealt Suur-Ameerika peale keeratud, ühe rattaga kõnniteel, napilt mahtus läbi...
zazik Kirjutas:Kindel, et eile? Mina nägin sealsamas ristmikul avarii lahendamist üleeile (esmaspäeval) kella 18 paiku.
kalevpoeg Kirjutas:[attachment=22496]oi oi sellest agooniast on küll vähe järgi jäänud
Sattus ette netis kolades sihuke avarii!