Misasi see seal ülevalt kuuendal pildil on? On's võimalik, et ma Tartus ühes garaažis sellist näinud olen?
Tartus oled näinud tõenäoliselt bussi nimega Junost, millest foorumis korduvalt juttu olnud. Pildil olev buss on nimega Start. Ühes Venemaa erakollektsioonis tõenäoliselt ainuke säilinud eksemplar. http://october-motors.ru/index.php?optio...tsogallery&Itemid=27&func=viewcategory&catid=39
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Mis (Eesti) õllesiltidesse puutub, siis isegi minul on neid ligi 2000 erinevat ühikut, kuid ma pole sugugi suurima kollektsiooni omanik Eestis; 5-6 mehel on silte kindlasti veel rohkem. Aga silte sisse skännida küll ei viitsi. Kui kellelgi mõneks nostalgiaürituseks on 60-70ndate silte vaja, siis võtke privas ühendust, mõnda enamlevinud silti on lausa peotäite kaupa üle
Leidsin köögikapist ühe põneva kandiku millel on KamAZ,GAZ ''Volga'' ja Ikarus,Ikarussil ees silt:40 Võru ja küljel number 712,KamAZ-i uksel on number 3
Tere nostalgitsejad
Mina sattusin suvel täiesti tegutsevasse/toimivasse nõukaaegsesse tanklase Jõgevamaal. Tekkis paras ajaränduri tunne, 20 aastat nagu niuhti tagasi keritud.
Alati on huvitanud, et huvi pärast, kas keegi teab, kuidas nendega "turvalisus" oli ? Peale vaadates, paber kotis, kaks tükki üksteise peal, ei tõmba küll eriti kasutama ?
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
dzeiaar Kirjutas:Tere nostalgitsejad
Mina sattusin suvel täiesti tegutsevasse/toimivasse nõukaaegsesse tanklase Jõgevamaal. Tekkis paras ajaränduri tunne, 20 aastat nagu niuhti tagasi keritud.
kuimetsas ka täitsa sarnane tankla olemas(küll väiksem ja kahe aparaadiga) ja täitsa toimiv
IIIFFFAR Kirjutas:Vaata sedagi, GOST juba 49-ndast. Aga iive olnud ju positiivne
Pealegi, vaevalt noidki apteegis saadaval oli. Nigu "vatti ei ole ja vatti ei tule"
Hahaa - iive on olnud positiivne
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Nostalgia missugune, vanasti olid igal korteriühistul selliseid prügikaste kindel arv ning need pidid olema punasest telliskivist madala seinaga piiratud. Millegipärast oli mul ja mu naabripoistel juba varases nooruses kalduvus prügikastide otsa ronida ja vaadata, mis huvitavat seal leidub. Siis käis meie ühistu agronoom oma pirukamossega meid minema ajamas.
Kusjuures 3-4 aastat tagasi veel endise Pärnu prügimäe kohalikud elasid ka sellistes, aga rohkem poel näinud. Siis olid sellised toredad linnukujulised prügikastid veel rannarajoonis ja lõbustuspargis.
Meil siin ühes teemas arutati kui pikka karantiiaega pakuti uutele
nõuk.aegsetele sõidukitele.Seda teemat ma ei leidnud ,kuid leidsin üles oma auto servise raamatu aastast 1973 ja seal kirjutatakse nii: