Postitused: 8
Teemad: 1
Liitus: Apr 2008
Maine:
0
oleme hädas oma aiatraktoriga. Sai teine ostetud eelmisel aastal aga kuna kohe ei kontrollinud, siis nüüd pole kusagile poole enam näppu viibutada.
probleem sellest, tööle hakkab - vaevaliselt, aga hakkab... aga jõudu edasivedamiseks ei ole. Milles võiks olla probla?
kas on kellelgi pakkuda nn. tehnilist juhendit, mille järgi saaks ise remontida?
Postitused: 254
Teemad: 15
Liitus: May 2006
Maine:
1
Mootor hõre? Rõngad või klapid ei pea äkki? Muid sümptomeid pole?
mtz05-st on kirjas (ka mootoriskeemid) Väiketraktorite raamatus... täpselt nime ei tea peast, aga raamatukogudes levinud raamat.
Endal seisab samade sümptomitega masin, mis oleks ka suvel vaja ette võtta.
Maine:
0
kohe raamatukogusse otsima!!! Tänud
Maine:
0
Aga missugust hooldust peaks tegema, masin enne seda oma 5 aastat seisnud... seda et õlitama ja määrima kõiki kohti, mootoriõli vahetama... mida veel? Käima läheb jalaga, sest mingi vidin tundub olevat katki.
oleksin tänulik igasuguste õpetuste eest!
Postitused: 282
Teemad: 62
Liitus: Apr 2007
Maine:
6
Selle mootori kohta et äkki on hoopis bensiini hulka vett sattunud või süüde vale. Karpa umbes vms.
http://fotoalbum.ee/photos/TheoK/sets
--------------------------------------
Minu albumid
Maine:
0
ja kuidas karburaaatorit puhastatakse? või süüdet kontrollitakse?
noh - lihtsustatult öeldes, pole vaja vast igavesti pikka juttu siia panna...?!
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
ritsikas Kirjutas:ja kuidas karburaaatorit puhastatakse? või süüdet kontrollitakse?
noh - lihtsustatult öeldes, pole vaja vast igavesti pikka juttu siia panna...?!
no selliste küsimuste puhul küll soovitus mõni targem mees appi võtta, arvan, et mõni siinnegi oleks mõne õlle eest nõus veidi aitama, selliseid elementaarseid asju üle foorumi edastada on küll mõttetu ajaraiskamine.
Maine:
0
OK, olete siis oodatud metsakivi tallu, aga ... umbes -täpselt läti piiri ääres, viljandimaal, seega vabandan foorumlaste ees.
võib olla siiski mõne sõnaga?!
Postitused: 788
Teemad: 74
Liitus: Jun 2003
Maine:
2
21-04-2008, 13:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-04-2008, 13:54 PM ja muutjaks oli
Ishijupp.)
5 aastat seisnud teadmata tingimustel seisma jäänud mootoril võib olla viga mida iganes- kolvirõngad kinni roostetanud, karburaator umbes/reguleerimata, küünlad viletsad, süüde paigast ära jne jne. Kas sind aitab kui öelda, et süüde peab olema n. 2,5mm enne ÜSS? Kardan, et mitte ja järgneb hulk uusi küsimusi- kust ma leian süüteplaadi, kuidas ma aru saan et säde toimub ning nõnda lõpmatult. Foorumlasi leidub ka Viljandimaal, lisaks on alati võimalus põka kärule laadida ja teadjate juurde sõita- mõlemal juhul säästad närve, aega ja raha.
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
Niisiis. Kepsusaaleks (remontmõõduks) sobib Honda Civic 1,3 84.a. masina raamsaale.
Siduri kettad on Minski 125cm motika omad.
Tee lihtsalt kontaktid puhtaks, puhasta süütejuhtme otsad, pane TÖÖTAV küünal, puhasta ära bensiinipumba peal olevad sõelad (saad ligi kui keerad bensiinipumbal kaane maha). Karburaatori sõelad puhtaks ja kogu lugu. Kolvirõngaste sobivuse pead üle vaatama aga minukäest on läbi käinud mootoreid millele sobivad nii 30 hj ja 40hj mootori kolvid.
Magneeto kipub ära "niiskuma" aitab mõnikord ahjupeal kuivatamine.
Maine:
0
kas on kellelgi pakkuda MTZ 05-le varuosasid?
remondi käigus on selgunud, et mõned vidinad katki...
Tänud
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Võimalik leida teine samasugune masin kõrvale, see on ka mõne aja seisnud, sest vajadus tema kasutamiseks hääbus tänu teiste masinate olemasolule, kaasa võib saada ka mutid ja freesi.
Maine:
0
jah, ma olen huvitatud. Palun kirjutage mulle või helistage
Maine:
0
pean ülaltoodut kalliks, kuna endal umbes sama hinnaga ostetud, et siis nagu varuosadeks ainult selle raha eest ei tahaks
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
Ennem käi spetsialisti juures ja lase ära mõõta kuhumaale peab lihvima. Mulle jäi 0,5 rem.mõõdust väheseks.Põhimõtteliselt 0,50 peaks sobima.