Postitused: 103
Teemad: 9
Liitus: Mar 2009
Maine:
1
Mul on sellest natuke lahjem variant Force 145. Pole küll midagi kurta, päris hea minu mõistes. Sportlikust huvist sain isegi 0,7 plekki keevitatud. Polnud elus enne kordagi keevitanudki ja kui minusugune hakkama saab siis masin väga hull olla ei saa. Naljakalt väike on küll.
Postitused: 79
Teemad: 1
Liitus: Aug 2014
Maine:
1
No tänud lähen siis stokkerisse ja võtan ligi
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
06-12-2014, 22:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-12-2014, 22:20 PM ja muutjaks oli
karvik.)
Tänud phyl.
Link parandatud.
Munakivi tee kohta veel niipalju, et siis võik ka veel pika ballooniga oma keevituse varustada. Need pisikesed rattad sobiks siis nagu valatult kivide vahesse.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Muu on kuis on aga ülevalt teist mina isiklikult küll ei võtaks ilma rahata kah.
Traadikõril võiks vähemalt universaalne liides olla.
Muidu on inimene sunnitud masinaga vahekorda astuma kui traadikõri vaja vahetada misiganes põhjusel.
See uus tundmatu tootja oma võib isegi asjalik olla ja kannatada ka 1mm traati kasutada.
Lühemaks tehtud kõriga ja sirgelt hoides ehk keevitaks alumiinigi.
Mooduliga on võimalik ka täiesti keevitada, kuid etteveo mootorile peaks tegema tugilaagri selle vedava rulli alla, kuna seal kojamehe reduktor ja selle võll pukside peal ning seega külgsurve kulutab asja ära.
Pleki punktimine on Mooduli tugevam külg, kuna traadi etteande algus on väga äkiline, mis võimaldab päris õhukesi asju kokku panna ka serv servaga.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Mis sellest GEKO MMA/TIG 250 arvata amprite järgi päris võimas,aga kuda see tig töötab.
Postitused: 5,044
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
161
13-12-2014, 22:47 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-12-2014, 23:34 PM ja muutjaks oli
kass.)
Keevitustest ei tea midagi, kirjutada aga tahaks, seega nagu paljud teisedki siin teemas...
Ksf! Romkast (kogu lugupidamise juures) inspireeritult...
Käisin kunagi ühes koolis, kus räägiti sellist lugu, et kui keemia teaduskonna tüdrukud elektrotehnika laboratoorsete tööde aruandes kirjutasid ühe seadme kohta sõna "trafo", siis said nad arvestuse kätte, kui aga kirjutasid "trahvo" või midagi muud originaalset, siis ei saanud. Praegu on muidugi liberaalne ja läänelik suhtumine kõigesse ümbritsevasse, korduvalt on ka teised minu poolt hinnatud ja lugupeetud ksf!-id rõhutanud, et tegu pole filoloogide foorumiga ja täiesti ebaoluline on, kuidas keegi ennast siin väljendab, tähtis on, et kuidagi saaks autori geniaalsetest vaimusünnitustest mingisugust aimu. Aga see ei ole nii, kui ei usu, siis kontrolli minu lemmik administraatori, moderaatori ja lipukandja-suurkannataja ksf! Dadi arvamust selles küsimuses!
Kui vene käivitid on liiga aeglased, pane siis hiina omad asemele!
Kui jalgrattaga ei sõida, siis proovi, see ei olegi nii keeruline, kui esmapilgul paistab! Oluline on saavutada tasakaal, edasi on juba lihtne!
Muhe nali, paistab, et ksf! Romka läkski kontrollima, mida õigekirja kohta arvab ksf! moderaator-administraator ksf! Dad! Läks koos oma postitusega, loodan, et ilma solvumiseta! Poleks olnud tarvis minu postitust nii tõsiselt võtta, eriti arvestades seda, et antud foorum on jõudnudki üsna sellise "naljanurga" tasemele, kus tehakse suhteliselt tõsist nalja....
Postitused: 218
Teemad: 37
Liitus: Jan 2014
Maine:
0
See kempomat 163s oli juba müüdud selleks ajak kui helistada jõudsin. Huvipärast võin mianida et ei müüdid 100 euro ringis...vaid 400+ oli midagi.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
see paartuhat eurot on täiesti normaalne hind sest masinad on tehtud raha teenimiseks. Teete kodus ise midagi? See on keskeuroopas ulme.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
no mina ostsin oma kempomat 180 riista kolme ja poolesaja raha eest. vist oli nii, ega mälu enam vanainimesel hea pole.
a igatahes riista on küll ja veel. ega eelpool viidatuga suurt vahet pole. mõni amper rohkem voolu ja söepulga sisteem ka lisaks.