Postitused: 350
Teemad: 29
Liitus: May 2011
Maine:
9
Olen sel juhul vanadest huvitatud.Võivad olla koos saba ja sarvedega, st korpus+klaas+reflektor.Olemas tutikad Ursuse tuled (parem ja vasak) plastikkorpusega, korpuse diameeter ca 165 mm.Hind oli 12.50 + käive tk.Eelistan säilitada originaalsust.
Postitused: 2,160
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Mina oleksin ka vanadest tuledest väga huvitatud. Kindlasti anda teada, kui läheb müügiks.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 10
Teemad: 1
Liitus: Jun 2011
Maine:
0
Tere
Kas kellelgi on juhuslikult mõnda katkist õlipumpa pakkuda?
Maine:
21
Kas hüdroõli või mootoriõli pumpa? Mis pumbaga juhtus? Midagi võibolla on, ma pean uurima oma riiuliavarusi.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Maine:
0
Mootoriõli pumpa. Pumba sees on kaks kolvikest, aga ühe hammasplaadil on mõra sees ja ei hambu korralikult. Kulunud on ka kruvi otsad, mis kolvid alla muljuvad.
Maine:
21
Ma arvan, et ma tean inimest, kes saab sind sinu mures kindlasti aidata, soovi korral kontakt PS-na.
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Maine:
0
Kontakt oleks teretulnud.
Maine:
0
Tänud kontakti eest, ilmselt saan pumba korda.
Maine:
9
Tere.
Kas kellelgi isiklikke kogemusi TZ keskliigendi taastamisega. Pean silmas seda osa, mis võimaldab esi- ja tagaosa liikumist ümber horisontaaltelje. Kas uued jupid (KRK Mõigu hinnapakkumineüle 600 EUR), või on kogemusi taastamisel.
Maine:
9
Tänase päeva seisuga võetud hinnapakkumised TZ keskplatvormi ja flantsi kohta nii Mõigu kui Pärnu müüjalt. Soodsam Põllumehe Kaubamaja oma. EUR aluse (0.8x1.2) transpordi maksumuseks Slovakkiast Eestisse pakuti transpordi firma poolt ca 200 EUR. Seega kokkuvõtteks võib öelda, et kui piirduda ainult eespool nimetatud kahe detailiga, on odavaim variant osta need asjad Põllumehe kaubamajast, kui tellida Slovakkiast. Hinnavahe ca 50 EUR. Seda muidugi juhul, kui ei ole odavamat transpordi varianti.
Postitused: 701
Teemad: 18
Liitus: Jan 2004
Maine:
5
Samas võid ju ise ka oma transpordi järgi saata kui võimalik, st erinevate transpordi firmade käest pakkumised võtta.
Müüja oma poolt pakutud transa pole alati kõige odavam. Väikepakide puhul vahed väiksed ning pole ekstra asjaajamist väärt kuid aluse puhul võib hinna vahe olla kuni 150 eurot EU piires. Lisaks sinu puhul transpordi kiirus pole oluline.
Kahjuks on transpordi näol tegemist kuluga , mida paljud inimesed ei teadvusta kui teevad hinnavõrdlust netipood ja Eesti kohalik kaupmees.
www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed