Ei saa vait olla. Olen nüüd juba pikemat aega nädalavahetustel oma opelikest keevitamas käinud. Hiljemalt kahe nädala pärast saab värvitud. Küll siis pildid enese eest räägivad.:bounce
ootame pilte
oleks tore näha, mul ka manta (83)
Postitused: 1,442
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Nissani (vist?) tuled ei olegi nii paha mõte, kui silm harjub.
Esimese pauguga ehmatasin ära küll.
Postitused: 3,612
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
...seda, et ainult ära siis lase plekil pikalt ainult pahtli-krundi all (niiskes eriti!) seista!
...ei mõju üldse hästi...
loodetavasti autorile mitte hinge minev subjektiivne arvamus:
ilu peitub vaataja silmades - need tuled siis mitte minu silmade jaoks.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 805
Teemad: 47
Maine:
1
Mis see Manta sul maksab ja palju tal motot on?
Palju tööd
mantade plekid on vast tema nõrgim külg
mul oli ka hästi hoitud aga ikka põhjas suured roosteaugud
praegu tegelen corolla spoilade sobitamisega. Muidu stangede laius on kak-ras, aga pikkust jääb väheks. Nii, et pole muud, kui makrofleksi, klaasriiet ja liimi.
Kuna oleks võimalus saada Volvo 850GLT mootor 2.5l 20V R5 (125kW),siis küsin sellist asja: kas oskab keegi seda mootorit kommenteerida ja kas on raske/võimatu ehitada esiveoga mootorit ümber tagaveoliseks?
Postitused: 307
Teemad: 34
Maine:
0
mootorit vist vaevalt ümber ehitatakse,ikka käimar on see,mida sobitada:eureka
Golf mk1, VW T3, Lada 1200, Dnepr MT-10
Nonii, kellel on palju vaba aega ja tahab omale risu kaela? Masinal all korralik 15\" valuvelg ja kiiremale kaasa panasonicu paneeliga makk. Mootoriks 2,0 karpa (72kW) vajab remonti. Kauba peale kokku lastud komplektne Senatori E2,5 pritsega mootor ja korralik 5-k käigukast. Projekt on läbinud korraliku keevitustöö. Esiots tahab välja ehitamist, kuna hakkasin sinna ebaloomulikke tulesid aretama. Spoilaring on Toyota Corollalt pärit ja vajab pisut kohendamist (klaasriiet ja epot).
Ü L I K Õ V A P R O J E K T !
hind: 6500.-
tel : 055 544 495
e-mail: tanel@webpoint.ee
Tanel
Noh, huvilisi polegi? Kas tõesti nii halb doonor? Uskuge mind selle raha eest on autot s...ks.
Postitused: 88
Teemad: 15
Liitus: Nov 2003
Maine:
0
Äkki saaksid pildid uuesti üles panna, mul neid igatahes ei näita.
Postitused: 625
Teemad: 49
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
jah võik pildid uuesti panna mul sama jama et ei toimi ......
mul selline tunne et jätan taunuse otsimise sinna paika ja ostan manta sest eile öösel sain ühte 1,3 mantat proovitud (sa raisk kus rebis alles) ja nüüd hakkas meeldima..
Bmw 750 ILA Highline 1992
Postitused: 625
Teemad: 49
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: k2rpman
jah võik pildid uuesti panna mul sama jama et ei toimi ...... mul selline tunne et jätan taunuse otsimise sinna paika ja ostan manta sest eile öösel sain ühte 1,3 mantat proovitud (sa raisk kus rebis alles) ja nüüd hakkas meeldima..
see oli tegelt 2,0 nii et sorry vale andmete eest
aga kõva ikkagi
Bmw 750 ILA Highline 1992