25-04-2017, 21:31 PM
Teagi, kas oli see nüüd naljakas, aga...
Nädalavahetuse paiku pealinna poole veeredes, tegime peatuse ühes ajalooliselt kuulsas söögikohas.
Pilku püüdsid ilusad sarvesaiad, küsisin siis müüjalt sarvesaia...
-Ei, meil ei ole sarvesaia!
-Palun mulle siis see... sealt...
-See on kroisssaaant!
-Ok, palun mulle siis see mistandoligi...
-See on nugatiga?!
-..... möhhh?
-NUGATIGA!
-Mesasi see NUGAT on?
-Nugat, see on see noh, NUGAT!
-Äkki on pähklivõiga?
-Ei, see on nugatiga kroissaant.
...
-Ok, andke mulle siis neid teisi, millega nad iganes on.
-Šokolaadiga.
-Uhh, õnneks.
ps. maitses ikka nagu kodumaine sügavkülmast kiiresti äratatud nätske sarvesai. Ehtsa ja värske prantsuse croissant´ini on pikk maa minna.
Enam ei pane kulmugi kergitama, kui riigitelevisioonis istub maanimega yuppie, ametinimeks produktsioonimanager ja kes tugeva aktsendiga kirjeldab, kuidas ta manageerib produktsiooni departamendi protsessingut ja arutleb biheivioristliku käitumise spetsialiteeti rekkafirmas...
oh see vaene Eesti keel...
Nädalavahetuse paiku pealinna poole veeredes, tegime peatuse ühes ajalooliselt kuulsas söögikohas.
Pilku püüdsid ilusad sarvesaiad, küsisin siis müüjalt sarvesaia...
-Ei, meil ei ole sarvesaia!
-Palun mulle siis see... sealt...
-See on kroisssaaant!
-Ok, palun mulle siis see mistandoligi...
-See on nugatiga?!
-..... möhhh?
-NUGATIGA!
-Mesasi see NUGAT on?
-Nugat, see on see noh, NUGAT!
-Äkki on pähklivõiga?
-Ei, see on nugatiga kroissaant.
...
-Ok, andke mulle siis neid teisi, millega nad iganes on.
-Šokolaadiga.
-Uhh, õnneks.
ps. maitses ikka nagu kodumaine sügavkülmast kiiresti äratatud nätske sarvesai. Ehtsa ja värske prantsuse croissant´ini on pikk maa minna.
Enam ei pane kulmugi kergitama, kui riigitelevisioonis istub maanimega yuppie, ametinimeks produktsioonimanager ja kes tugeva aktsendiga kirjeldab, kuidas ta manageerib produktsiooni departamendi protsessingut ja arutleb biheivioristliku käitumise spetsialiteeti rekkafirmas...
oh see vaene Eesti keel...