31-03-2020, 13:33 PM
(31-03-2020, 12:49 PM)v6sa Kirjutas:(31-03-2020, 12:23 PM)stretch Kirjutas: "Õli omaduste kadumist", mida seal Stokkeri artiklis esitatakse kui fakti, ei ole kahjuks ise täheldanud.
...
Kuidas austet ksf! tavapäraselt määravad leelis ja happearvu või määravad viskoosuse muutumist erinevatel temperatuuridel? Kas keeletestiga või vastu UV-lampi segu vaadates läbi roosade prillide?
Jutt ei olnud MUUTUMISEST, vaid KADUMISEST.
(31-03-2020, 12:23 PM)Stokker Kirjutas: Segubensiini säilitamine pikema aja jooksul ei ole hea mõte, sest õli omadused kaovad pikemal seismisel ning ühel hetkel ei pruugi sellisel bensiinil üldse mingeid määrdeomadusi enam olla
Omaduste halvenemist ma ei eitagi, nagu paar lauset edasi viidatud postituses kirjutasin. Aga nii möödaminnes mainin igaks juhuks ära, et mingite üheliitriste 2-t õli kankude riiulil säilitamisega ma üldjuhul ei tegele, sest need kaovad suhteliselt ruttu paaki ära. Seega võrdlus aastakümneid seisnud õlidega on veidi kohatu.