Melliste kullakoormad 2011?

Järjekordne Melliste laat edukalt peetud, rahvast ja müüjaid vist rohkemgi kui kunagi varem.

Ainus isiklik ost oli Paide tehase teehöövli V-10 tehaseinstruktsioon, trükitud vaid 300's eksemplaris.

Aga mida teravat veel laadalistele avaldus (lisaks tualetti pesa teinud vapsikute pesakonnale)?

A.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

(08-08-2011, 14:21 PM)Aspelund Kirjutas:  Aga mida teravat veel laadalistele avaldus (lisaks tualetti pesa teinud vapsikute pesakonnale)?

Mõned vanajalgrattaga seonduvad asjad, nt:

- 1937.a. üsna komplektne naisterahvaratas Göricke (võtsin seepärast, et seda pole hiljem "põlve otsas" ringi ehitatud, hea restaureerida);

- Paar karbitäit sõjaeelseid pakendis olevaid 1,8 mm jalgratta kodaranipleid (varem on kätte tulnud mõned pakid uusi 1,8 mm kodaraid ilma nipliteta). Ses mõttes hea ost, et mina ei tea, kust saaks kaasajal 1,8 mm nipleid ilma kodarateta (2,0 levinum mõõt, neid liigub ka ilma kodarata). eBay's on mõni vahel müünud, aga reeglina on olnud klausliks, et saatmine ainult Saksamaa sees... Sad

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme avatud K,N,R,L,P 11-18
Vasta

Sain kokku Veteraniga ja ta lubas mulle VÄGA vajaliku nupu! Kuldaväärt juhus!

vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Vasta

(08-08-2011, 14:38 PM)valdo Kirjutas:  
(08-08-2011, 14:21 PM)Aspelund Kirjutas:  Aga mida teravat veel laadalistele avaldus (lisaks tualetti pesa teinud vapsikute pesakonnale)?

Mõned vanajalgrattaga seonduvad asjad, nt:

- 1937.a. üsna komplektne naisterahvaratas Göricke (võtsin seepärast, et seda pole hiljem "põlve otsas" ringi ehitatud, hea restaureerida);

- Paar karbitäit sõjaeelseid pakendis olevaid 1,8 mm jalgratta kodaranipleid (varem on kätte tulnud mõned pakid uusi 1,8 mm kodaraid ilma nipliteta). Ses mõttes hea ost, et mina ei tea, kust saaks kaasajal 1,8 mm nipleid ilma kodarateta (2,0 levinum mõõt, neid liigub ka ilma kodarata). eBay's on mõni vahel müünud, aga reeglina on olnud klausliks, et saatmine ainult Saksamaa sees... Sad

eBays pole seda küll mõtet karta, et saatmine Saksamaa sees. Tasub üle küsida, ollakse nõus mujale ka saatma. Olen kogenud rohkem, kui ühe korra.

Do'nt panic
Vasta

Eestiaegne automüügi reklaam, puhk ja pojad. Stiilne oli, juba raamitud.
Kollane n.liidu aegne traktori käru number.
5 väga ürgset ja meeldivalt roostes ning värdjaliku kujuga mutrivõtit.
4 vanakooli 15"kärgvaluvelge. millest üks osutus hiljem siiski parandatuks.

Plus kontakt härraga kes pakkus ülimalt mõistliku hinnaga mulle ,kaua otsitud komplektset töövõimelist gaz 53 V8 mootorit.
Võib rahule jääda, esialgu.
Plus sai täpsustatud ühe vana suurema Opeli ülevaatamisele minemist.

http://www.motoristiklubi.eu  : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!
Vasta

(08-08-2011, 20:20 PM)giordanobruno Kirjutas:  eBays pole seda küll mõtet karta, et saatmine Saksamaa sees. Tasub üle küsida, ollakse nõus mujale ka saatma. Olen kogenud rohkem, kui ühe korra.

Loomulikult olen üle küsinud. Ma räägin juhtumitest, kus kodanik on vastanud, et kahjuks jah, ta Saksamaalt välja ei saada - rahvusvaheline värk ja tollid ja keerulisem postitamine jms. Mis teha - Saksamaa on piisavalt suur riik ja paljud vaatavad asju Saksamaa keskselt. Et Eesti on Schengeni tsoonis, seda, näib, et Saksamaal senini paljud ei ole teadvustanud.

Ja teine asi on ka - kui Sul on eBay konto seotud Eestiga (Estland), siis paljude vaid Saksamaale mõeldud pakkumiste juures ei lasegi ta mul pakkumisi teha.

Mõned korrad olen saanud ka viisakamas vormis "pahandada" müüjalt, et miks Sa pakkusid mingist Estland'ist, mul oli ju kirjas, et ma saadan vaid Saksamaa sees. Ja mitmed on olnud üsna kindlad, et kohalikust postkontorist ei saa "Estland"i niisama lihtsalt pakke saata... Ja kui ma olen palunud siiski proovida, on nad vastanud, et see oli nende jaoks üllatus, et saab ikka küll saata... tavaliselt on selle "üllatuse" lisaväärtuseks küll ka tavalisest palju krõbedamad saatmiskulud.

Valdo

Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Vasta

(08-08-2011, 22:24 PM)meli666 Kirjutas:  Kas sellistel Melliste, Tagadi vanatehnika laatadel igasugu seina ja laua kellasid ka müügiks pakutakse?

Seal on KÕIKE, mis kvalifitseerub vanaks koliks, sh ka kellasid. St suvaline kaup suvalises väljapanekus reeglina kuni nõukaaja lõpuni, sekka paar uuemat asjagi. Mis kellelgi vedeleb ja seisma on jäänud.

Valdo

Vasta

(08-08-2011, 22:24 PM)meli666 Kirjutas:  Kas sellistel Melliste, Tagadi vanatehnika laatadel igasugu seina ja laua kellasid ka müügiks pakutakse?
Vanavara kipub tehnikapoole üle ujutama, nii see paraku on. Kuskohast see muu kraam pärit on ja kuidas saadud, jäägu müüjate südametunnistusele. Tean mõndagi tuttavat, kes oma kadunud kraami käivad laatadel taga otsimas (ja mõnikord isegi edukalt), eks see ole ajastule omane...

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

Kuulen jah igasugu kõlakaid,et ühte on nähtud liikumas käes vana-aegse jalgratta raam näpus,keskjooksu jupid kusagil rippumas. Teine saanud saksa traktori hüdrosilindrid,jalgratta esiratta ja palju muud kraami. Räägitakse,et mõni olla isegi neidude paljaid sääri vaatamas käinud......Smile

Ise kahjuks oma "tehnilistel" põhjustel ei osalenud........
Vasta

Kas torud olid varasel pühapäeva hommikul umbes? Big Grin

http://www.motoristiklubi.eu  : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!
Vasta

(09-08-2011, 12:09 PM)ryblik1 Kirjutas:  Kas torud olid varasel pühapäeva hommikul umbes? Big Grin

Kui teistel pead haiged ja torud umbes,siis minul kael kange ja selg kõverBig Grin

Vasta

(08-08-2011, 16:23 PM)jurka Kirjutas:  Sain kokku Veteraniga ja ta lubas mulle VÄGA vajaliku nupu! Kuldaväärt juhus!

Tervitus! Olen nüüd kõikidest võimalikest kohtadest otsinud, tulemust pole... Mäletan, et oli, nüüd jätkan otsinguid ( loe: Sepa talu läbiotsimist)

Tervitab Veteran.
Vasta

Sai ka sellel laadal käidud ja uskumatult palju ostetud.Viis vanaaegset jalgratast(kaks laadalt kolm Tartust) kaks NSU 98cm mootorit,DKW sb esihark,ja palju väikseid vidinaid.Väga asjalik laat oli kuigi organiseerijad ütlesid et müüjaid oli see aasta vähem kui eelmine kord.
Tänud vee Käbitare perenaisele kes oli nõus meile,kes õhtu kohale tulime,hommikul vara kohvi tegema.
A.J
Vasta

Ei käinud küll Mellistes, kuid on vaja kurgi kilealuse tilkkastmisvooliku ülesvõtmiseks tühje kaablirulle paar tükki(et mahutaks kokku 3 km)diameetriga ca 75 cm. Viljandis võrkude läbikammimisel selgus et taaskasutamiseks nad peavad tagasi saatma. Aga võibolla on mõnes äraaimamatus kohas neid lademes ja müüdavad? Bauhofi aiavooliku rullid-pukatsid liig nõrgad. Kerimisel tõenäoliselt tuleb rull paari poldiga traktori veoratta külge tõmmata, üks külg üles tunkida, külgpidur peale ja käik sisse...
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne