05-02-2015, 08:55 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-02-2015, 08:57 AM ja muutjaks oli Naabrivana.)
Tänapäeval lihatööstuses neid enam pole ja kui on siis on moodsamad. Rullikutega ja ümber telje pöörlevad ja mööda teed sikutamiseks ning läbimõõduga jah 12-16 mm. Ei sellist mul vaja pole.
Piisab väiksematest. Pikkus võiks jääda sinna 15-20 cm kanti.
Loomulikult on võimalik r/v materjali osta ja ise teha. Mõtlesin, et küsin enne siit.
Sead mis sinna konksu peaks minema on tänapäevased, siledad, saledad, vooolujoonelised.....
Piisab väiksematest. Pikkus võiks jääda sinna 15-20 cm kanti.
Loomulikult on võimalik r/v materjali osta ja ise teha. Mõtlesin, et küsin enne siit.
Sead mis sinna konksu peaks minema on tänapäevased, siledad, saledad, vooolujoonelised.....
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.