Miks ma ei saa pilte foorumisse lisada nagu vanasti...
#1
Tere!
Lugu siis seande. Mingi aeg tagasi juhtus selline asi,et tahtsin kirjutada oma teemasse ja lisada ka pilt. Aga võta näpust. Ei õnnestunud. Laadisin Nagisse pildi ja kopeerisin selle aadressi. Klõpsasin siis selle ikooni peale,kus saab pilti lisada ja siis ilmus paremale üles punasega kiri ([CLOSE TAGS] ja allapoole kuhu teksti oleksin kirjutanud:
[undefined=undefined]

Aga pildi aadressi laseb paigaldada. Klõpsad pärast peale ja pilt ongi nähtav.

Ja sellepeale ei oska ma midagi lisada. Kas keegi lugupeetud kodanikest oskaks antud asjast midagi kosta või aidata? Minu mõistus seda asja ei lahenda.

Tänud ette!
Vasta
#2
Tõenäoliselt tarkvara kala.

Alternatiivina saad ise saad vajalikud koodid ka ajutiselt ise kirjutada:

Need peavad olema sellised:

[img]Pildi link[/img]

A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta
#3
Pigem on see probleem Firefox browseri kasutajatel, ise kasutan pikemat aega Googel Chromei ja seda jama pole. Analoogne probleem oli ka ksf krossifännil ,peale browseri vahetust sai asi korda. Ilmselt Firefoxi arendajad on miskit pluginad jätnud lisamata või ei ühildu need olemas oleva tarkvaraga.
http://www.kodu.pri.ee/ta
http://www.kolhoos.pri.ee/
http://www.talleks.pri.ee/
https://picasaweb.google.com/118166576673254374648

Oodatud on kõigi Elva EPT endiste töötajate mälestused,pildid ,seose maaparandustöödega või muidu erinevate juhtumistega tööpostil!
Vasta
#4
Häda sunnil siis otsisin oma sugulase üles,kellel on Java 7 update 9 ja Firefox 16.0.2 ja tegime proovi tema arvutiga. Täpselt sama asi juhtub. Aga kui ta kasutas Internet Explorer 9 -sat,siis töötas asi nagu mul vanasti. Ta siis ütles,et kui tema tahab kasutada AM foorumit,peaks ta siis seda Exsplorer 9 -sat kasutama.......
Ta pakkus välja,et see vast ikka foorumi viga. Sest teistes foorumites asi toimib. Mis kostate.
Vasta
#5
Hea küsimus. Ise kasutan näiteks Opera´t ning mingeid anomaaliad pole täheldanud.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
 Ulila Jäärada FB
Vasta
#6
Siin üldse see miskit reklaami späm vahepeal n---ib ära selle, arvutis kõik töötab(kuna seal ehk veab välja), aga telefon neid fläsh sähvatusi ei toeta, siis lööbki terve ekraani valgeks ja miskit toimetus ei aita....


Vasta
#7
(30-10-2012, 01:17 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Tere!
Lugu siis seande. Mingi aeg tagasi juhtus selline asi,et tahtsin kirjutada oma teemasse ja lisada ka pilt. Aga võta näpust. Ei õnnestunud. Laadisin Nagisse pildi ja kopeerisin selle aadressi. Klõpsasin siis selle ikooni peale,kus saab pilti lisada ja siis ilmus paremale üles punasega kiri ([CLOSE TAGS] ja allapoole kuhu teksti oleksin kirjutanud:
[undefined=undefined]

Aga pildi aadressi laseb paigaldada. Klõpsad pärast peale ja pilt ongi nähtav.

Ja sellepeale ei oska ma midagi lisada. Kas keegi lugupeetud kodanikest oskaks antud asjast midagi kosta või aidata? Minu mõistus seda asja ei lahenda.

Tänud ette!
Jah täpselt sihukeste sümptomitega jant tekkis ka minul.oli vist 21sest kuupäevast ja siiamaaniSad Arvasin ka algul et viga minu arvutiseadetes.Täpselt samuti saab pilte üles laadida näit.vene RC foorumis.Seal kõik funkab - ei mingit[CLOSE TAGS]-i.
Harjunud firefoxiga ja muud asjad justkui toimivad.Seega kui tahan tekstile pilti lisada siis kasutan Google Chrom-i.
Aga ikkagi huvitav - milles see jant ?
Vasta
#8
(30-10-2012, 21:57 PM)krossifänn Kirjutas: Jah täpselt sihukeste sümptomitega jant tekkis ka minul.oli vist 21sest kuupäevast ja siiamaaniSad Arvasin ka algul et viga minu arvutiseadetes.
No umbes sellel ajal see jant pihta hakkaski.
Vasta
#9
Uurime asja. Rahu, ainult rahu ütles keegi tegelane.
Vasta
#10
(05-11-2012, 12:49 PM)svenson Kirjutas: Uurime asja. Rahu, ainult rahu ütles keegi tegelane.

Minul kiiret pole,kolisin siis foorumiga Firefoxist minema.....sinna kus vanaviisi saab.
Vasta




Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne