31-01-2014, 12:24 PM
Riigipiire seekord ei ületa
Kuid kuna söömine on Talveralli üks paljudest olulistest osadest, siis seekordsed menüüd Kas nüüd absloluutselt täpselt ja sõna-sõnalt aga enam-vähem nii oleme kokku leppinud.
Lõuna 11.30-14:30, Kehtna majanduskoolis:
Koore-sibulaklops sealihast 200g
Keedetud kartul/ahjukartul 150g
Toorsalati valik 100g
Värske kapsa-porgandi salat
Marineeritud punane peet
Leib/sai/
Piim/morss/ürdivesi 1 klaas
Kook 100g
kohv/tee lisandiga 1 tass
Puuvili (õun, pirn) 1 tk
Laupäev, 22. veebruar õhtusöök kell 18-21 Roostal:
Borš hapukoorega 300g
Ürtidega maitsestatud seašnitsel 250g
keedukartul 200g
stoovitud porgandid 80g/kaste
punapeedi-tilli salat 80g
leib/sai
pohlakook vaniljekasmega 80g / 40g
kohv, tee
õunamahl
Kuid kuna söömine on Talveralli üks paljudest olulistest osadest, siis seekordsed menüüd Kas nüüd absloluutselt täpselt ja sõna-sõnalt aga enam-vähem nii oleme kokku leppinud.
Lõuna 11.30-14:30, Kehtna majanduskoolis:
Koore-sibulaklops sealihast 200g
Keedetud kartul/ahjukartul 150g
Toorsalati valik 100g
Värske kapsa-porgandi salat
Marineeritud punane peet
Leib/sai/
Piim/morss/ürdivesi 1 klaas
Kook 100g
kohv/tee lisandiga 1 tass
Puuvili (õun, pirn) 1 tk
Laupäev, 22. veebruar õhtusöök kell 18-21 Roostal:
Borš hapukoorega 300g
Ürtidega maitsestatud seašnitsel 250g
keedukartul 200g
stoovitud porgandid 80g/kaste
punapeedi-tilli salat 80g
leib/sai
pohlakook vaniljekasmega 80g / 40g
kohv, tee
õunamahl