05-08-2017, 11:26 AM
Pole nagu üldse tehnikafoorumi küsimus, aga siin liigub ka talurahvast, ehk oskab keegi miskit kosta.
Vanasti oli elementaarne, et kõigis maamajapidamistes peeti lehma. Isegi kolhoosiasulate kortermajade elanikud tegelesid sellega. Ja piimast "võluti välja" igasugu saadusi, näiteks kohupiima. Aga mulle kodune kohupiim ei meeldinud, lehmasita maitse oli juures. (Mitte et ma lehmakooki oleks maitsnud, aga lõhn ja maitse on tihti sarnased.)
Mõned tegelevad tänapäevalgi lehma ja koduse kohupiimaga. Ja minu kätte sattus hiljuti üks koduse kohupiima käntsakas. Tütardel hea meel, küpsetasid suure kohupiimakoogi. Kahjuks süüa ei kõlvanud, sõna otseses mõttes fekaal. Läkski Purjapini tänavale (koertele, purõjatele pididele).
Milles võiks olla probleem? Kas on mingi meetod, kuidas fekaalimaitsest vabaneda?
Vanasti oli elementaarne, et kõigis maamajapidamistes peeti lehma. Isegi kolhoosiasulate kortermajade elanikud tegelesid sellega. Ja piimast "võluti välja" igasugu saadusi, näiteks kohupiima. Aga mulle kodune kohupiim ei meeldinud, lehmasita maitse oli juures. (Mitte et ma lehmakooki oleks maitsnud, aga lõhn ja maitse on tihti sarnased.)
Mõned tegelevad tänapäevalgi lehma ja koduse kohupiimaga. Ja minu kätte sattus hiljuti üks koduse kohupiima käntsakas. Tütardel hea meel, küpsetasid suure kohupiimakoogi. Kahjuks süüa ei kõlvanud, sõna otseses mõttes fekaal. Läkski Purjapini tänavale (koertele, purõjatele pididele).
Milles võiks olla probleem? Kas on mingi meetod, kuidas fekaalimaitsest vabaneda?