07-01-2012, 20:15 PM
Neid kummikindaga retsepte oli vist hulgim.
Täpselt pole enam meeles, aga üks sisaldas vist riisi, poolt liitrit õlut, ja veel midagi, mis ei meenu.
Herneid kasutati jah kääritamise katalüsaatorina, pärmi aseainena.
Meil kuivatis vennad kääritasid hernestega õunamahla miskiks praskaks.
Kas nad seda läbi torude ka ajasid, ei meenu enam.
Muidu protsess ise oli päris efektne, kui 20 liitrises klaaspudelis mahla sees herned üles-alla voorisid.
Täpselt pole enam meeles, aga üks sisaldas vist riisi, poolt liitrit õlut, ja veel midagi, mis ei meenu.
Herneid kasutati jah kääritamise katalüsaatorina, pärmi aseainena.
Meil kuivatis vennad kääritasid hernestega õunamahla miskiks praskaks.
Kas nad seda läbi torude ka ajasid, ei meenu enam.
Muidu protsess ise oli päris efektne, kui 20 liitrises klaaspudelis mahla sees herned üles-alla voorisid.