automoto.ee foorumid

Täisversioon: mitsubishi Colt .
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervitus. oman sellist autot nagu mitsubishi Colt 1,5 glx 88.a probleem selles,et armatuuril põleb punane märutuli check engine, et mida see võix tähendeda, mootor on kõik Ok töötab ilusti yhtlaselt õli ei võta,laadimised asjad on korras. kas Äkki see on seotud kuidagimoodi Katalüsaatoriga,et see on läbipõlend. ja veel et kas sellisel autol Hakkab põlema Kytuse märgutuli,kui kütus hakkab otsa saama. tahax teada,kas armatuuris on Lamp läbi põlend või ei olegi seal sellist lambi üldse.. olex huvitatud igasugusest infost selle auto kohta..
Kas Sinu autol on karburaator vöi on sissepritse ka (mono-sissepritse) ?

Natuke OT:Kuid,meil oli ühel Opel Kadeti\'l mono-sissepritse ja sellel oli ka selline tuleke,mootori pilt peal ja tükk aega pöles see,köik töötas nagu Sinulgi,aga siis hakkas midagi jupsima ja pidime ära vahetama \"aju\" ja siis see tuli kustus ära ja köik oli korras!

Vabandust,et nati OT!!!


Terv,
Märt
mrt36 Kirjutas:Kas Sinu autol on karburaator vöi on sissepritse ka (mono-sissepritse) ?
karburaatormasinatel ei tohiks selliseid tulukesi ollagiBig Grin
tuluke tähendab, et mingi anduri signaal on mäda (sinna hulka kuulub ka aju ise - nagu eelmises postis kirjutati). Näiteks opelitel saab vea välja lugeda ühe klemmipaari lühistamisel, teisisõnu väga lihtsalt ja \"kodus põlveotsas\".

soovitus: uuri mõnd mitsubishi-foorumit (sealgi üks kirjas). Usun, et kui ka Mitsul mingi analoogne \"kodune vealeidmismeetod\" olemas on, leiad margifoorumist juba täpsemad juhised. Märksõna netist otsides: \"ECU fault codes\".
kui aga iselugemise-võimalus Mitsul puudub, siis tuleb Sul vast diagnostikas käia. Tulukese põledes võib pritse töötada \"avariirezhiimis\", s.t. et anduri(te) signaali ignoreeritakse ning loetakse see pidevalt võrdseks mingi konstandiga. Mootor tundub küll kenasti nurruvat, aga ta ei tööta siiski kõigil rezhiimidel optimaalselt. Ning see kajastub küttekulus ja võimsuses.