automoto.ee foorumid

Täisversioon: cz
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mul on kusimus,kuidas hakkab minski mootor cz 125 raamil jooksma ja kas 4-nda kaiguga soites joust puudu ei tule
probleem on hoopis selline, et minskil on kett paremal, aga cz125-l vasakul
Põhimõtteliselt saab Minski ratta valetpidi alla panna ,siis jääb kett õigele poole, aga üht-teist tuleb ümber ehitada, pidur näiteks ja kinnitus ka natuke.Kui jõudu jääb väheks või koguni jääb üle ,siis hammasrataste suurust (ülekandesuhet) muutes on seda viga võimalik parandada.Mootori kinnitused tuleb ka kõik aretada.Kõik on võimalik , ainult natuke tööd tuleb teha.
tegelikult ma ei teagi,kas see on cz raam,sest kui ma selle ostsin siis
oeldi,et sellel oli sport minski mootor peal.
tagu ratta hammakas olid ka oigel pool minski mootori suhtes.
taga ratas 19 tolli ja esi 21 oma minumeelest.
No siis on ju kõik korras. Sport minskil peaks ju isegi mootorikinnitused samasugused olema? Ja usu, neljanda käiguga ei hakka jõudu puudu jääma, sest eeldatavasti on tagumine hammakas üpris jurakas...küll aga langeb tippkiirus, sest ülekanne on suure hammakaga aeglasem.
aitah,vastus kaes,teema lukku.

oskaja

Tere.
Mul on midagi samasugust nagu sa eespool kirjeldasid... ega max kiiruses eriti palju ei kannata... kunagi sai mõõdetud autoga ja kiiruseks venitas sirge peal 90km/h välja ( - spidoka valetamine ca. 3-4km/h).
Kuskil raamatust lugesin, et originaal Minski ülekande ja asjadega peaks max kiirus jääma kuskile 90-95km/h kanti, seega kadu on ainult 4-10km/h. samas kui 4 käiguga sõita siis tahaks kangesti 5-nda sisse lükata Cool
Jõust igastahes puudu ei jää.
Sellega seoses ongi mul hetkel probleem, et kust saada suuremat veo hammakat kuna jõudu jääb üle aga kiirust tahaks ka juurde..
Mul oli ka analoogne asi olemas, taga suur hammakas ja stock minski mootor. Tippkiirus oli u. 70 km/h - neljanda käiguga punn põhjas
see oli siiski cz raam,sest tuli teha mootori kinnitustele pikendused.
sai toole proovitud ja tippkiirus jai sinna 60 kanti.
jah,aga paris monusalt kogus ikka poorded ules kasvoi 4-nda kaiguga soites.
nuudseks masin juba maha muudud 2 tonkari eest.