automoto.ee foorumid

Täisversioon: Sarjast väga halbu uudiseid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Rääkisin äsja ühe inimesega, kes rääkis mulle järgmise loo: sellel suvel või sügisel oli Tallinna EMEX-isse veetud tervelt kaks autokoormat Serpuhhovi tehase võidusõidumootorrataste tükke!!!!

Kellelegi olid need ette jäänud ja nii nad oma otsa leidsidki..

:mad:

Kes tahab teada, mis on Serpuhhovi rattad, vaadake siia:

http://digilander.libero.it/cuoccimix/EN...vostok.htm

Igatahes on see üks suurimaid sigadusi, mida ma viimasel ajal kuulnud olen. Suvel Läänemaal puruks lõigatud Harley-Davidson WLA-le muidugi lisaks.

Asp

MinaIse

Mis sest ää lõhutud HD-st edasi sai? Läks EMEX-sse või on veel kusagil alles?
Kui midagi veel alles on (ükskõik, kui palju), siis hea meelega võtaks enda hoole alla:bounce
Tegelikult on siinmail ennegi HD-sid mõrvatud. Nt liigub jutt, et ühest olevat kusagil Pärnumaal aiatraktor tehtud:mad:
Kõik läks Emexisse. Muuseas, masin käis enne keevitusega puruks lõikamist.

Aiatraktor on veel hea lahendus, vähemalt on midagi alles. EMEX on lõplik tee.

Asp.

Peaks EMEX-iga mingi koostöömooduse välja mõtlema: kui EMEX-i-mehed märkavad, et tegu on millegi huvitavaga ja võibolla ajaloolist väärtust omava tehnikaga, siis pakuks seda kellegile - näiteks automoto mtü-le...

MinaIse

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Aspelund
Kõik läks Emexisse. Muuseas, masin käis enne keevitusega puruks lõikamist.

Ei saa mitte ütlemata jätta: on ikka debiilikuid olemas!
Huvitav, kas EMEX-is tõesti rivitult kõik \"haamrialla\" läheb või on seal keegi, kes taipab endale midagi rabada, arvata võib et sealt mõndagi läbi käib :???

Ahjaa, tihti on kuulda jutte, kuidas näiteks inimesed käivad igasugust metallikama sealt ise ostmas, kuna analoogne kaup poes v. turul maksab materjalina radikaalselt rohkem. Toungue
Tartu Emexis müüvad musta metalli välja kaks krooni kilo. Oma silmaga nägin kuidas üks \"kaubaagent\" viskas uue (musta tehase krundi all) gaz 21 esiukse plekihunnikusse, 25 eeku ja uks oli minu. Asjadel millel praktiline väärtus puudub saab ka kaubelda, sellel sügisel tõin ära arvatavalt mingi sõja aegse poolroomiku lindid. Sealt mööda sõites on pidevalt näha tegelasi hunniku ostas turnimas, põhikliendid põhiliselt on chopperite ehitajad ja vene tehnika pidajaid. Parimad ajad, kui veeti kolhooside varuosade laod sinna tühjaks, on möödas. Kartuli kottidega toodi gaz 51-53 uusi kolbe alumiiniumiks. Emexi oinad ei jaga huvitavast ja ajaloolist väärtust omavast tehnikast midagi, ainult aiaposti torusi korjavad ning müütavad.Tean juhtumit kui 20-ndate aastate auto käigukast osteti Emexist 25 eeku eest ning müüdi Kurtnas 2500 krooniga.
Peaks enda EMEXisse metalli vastuvõtjaks tööle sebima :keersilm

MinaIse

Vana jutu peale tekkis suisa mõte, et peaks mõni päev Turu tänavale minema ja uurima seda asja - järsku hakkab ka midagi huvitavat silmaSmile
Praegu muidugi natuke külm, aga suvel oleks seal päris hea mürada.

Juks

issanda loomaaed on ikka eriti seinast seina.Krt kas siis mõnel on ajude asemel
rooste?Harley ribadeks lõigata?Uued mootorratta jupid Emexisse?Ikka erilised mõttemehed küll.Muide Pärnu Emexist päästeti u.kaks kuud tagasi ära 1930ndaist pärit BMW mootorratas.Kahjuks on selle praegune asukoht teadmata.
Äkki oskad öelda kus see Pärnu Emax asub, vaataks kah mõnikord seal ringi, äkki jääb midagi huvitavat silma

Juks

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: valts
Äkki oskad öelda kus see Pärnu Emax asub, vaataks kah mõnikord seal ringi, äkki jääb midagi huvitavat silma

Pärnu EMEX asub Savi tn 30.Seal tasub ringi vaadata.
kui kellegile jääb kusagil emexis või lammaris nuuskides silma mõni AUSTIN ALLEGRO (või siis üldse Austin > Austinitel on paljud jupid samad), siis palun andke teada :rull

sry 4 OT Smile

u.

Juks

Eile läks Emexi poole teele Pobeda nuuks
Datsun 180,VW POLO 79a,ja mingi vana Subaru 4WD. Pobil oli üks poritiib täiesti uus!Tehase krundi all ja kordagi küljes olemata.Lolle leidub siin ilmas ikka palju.
Kuhu see Pobi täpselt läks, st kus Sa seda nägid? Ja kas
poritiib oli autost eraldi?

(Ehk lammutaks asja veidi...)


Parimat,

Valdo

Juks

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: valdo
Kuhu see Pobi täpselt läks, st kus Sa seda nägid? Ja kas
poritiib oli autost eraldi?

(Ehk lammutaks asja veidi...)


Parimat,

Valdo

Lammutas minu sõber Tiit.Pobi osteti 500eek.Järgi on vaid katus,sillad ja veel ühteteist(tagatulede kopmplekt näiteks mis on täiesti uus.)Kui tahad pigistan teda veidike...
Kahju masinatestSad Kui keegi märkab Kuskil Emexites Moskva,ZAZ965,Pobi ja teisi Unicume,ja ka nende juppe,teavitage sellest kindlasti foorumit.Viljandi Emexist päästsin 25.- eest Moskva M1A põlend esihargi ära.Saab asja küllSmile Alati tasub Emexites kolada,sest valgekraed ei tea asjade väärtust ja saadavad nad surma:mad:

harley

ma lähen täna tartu emexisse...mosse mootorit otsima...
hoian silmad lahti ka igasugu tsikli juppide suhtes(vene just..minsk,pannonia)...kui rahakott kannatab vean minema

scratchy

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: nasa13
Huvitav, kas EMEX-is tõesti rivitult kõik \"haamrialla\" läheb või on seal keegi, kes taipab endale midagi rabada, arvata võib et sealt mõndagi läbi käib :???

Kui tuua näiteks see varastatud ainulaadne tuunitud auto mis (nüüd juba) eelmisel aastal 500.- ära lõhuti ilma dokke küsimata... siis tee omad järeldused. See oli ka pealtnägijas.
Pänus emexsis on tihti igast huvitavat kola ykskord ammu käisin vanaisaga malm radikaid ostmas ja mäletan sialt Vana mosset 400/401 seal sees ma tookord mängisin ja kui ma nyyd veic suurem olin ja garaaþi tyhjendus torusi ja igast muud rauakola vedasime jäi silma mingi vana motikas Iþ-350/49 uurisin asja ja yteldi ,et 100 eeku ja sinu ytlesin siis sõbrale ,kes nende Iþidega jändab ,aga kui ta kohale jõudis oli juba vagunis:mad: