automoto.ee foorumid

Täisversioon: hakan varsti zid.i ostma
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

keith55

ning ma ei tea kumba osta paljud räägivad et vahet pole ainult üx on kallim ja ilusam(aktiv).aga 2 musõpra räägivad et aktivil on kõvad amosdid ma ei tea kas se on tõsi kas keegi saax nõu andaRolleyesRolleyes
Minu arusaam: sa ei saa aru kumba masinat osta.
Soovitan otsida mõlemad masinad välja ja tee proovisõitu. Keegi ei oska sinu eest masinat osta. Tegu on ju ikkagi sinu rahaga. Teiste soovitused on nii ja naa iga masina on eriline põhi võib ju olla sama, kuid mõnejaoks on üks püehmem teine jäigem otsustama pead sa ise. Ning ikkagi sõitjast endast oleneb ka suht palju millest masinat osta. Mõnel on võrr kui sohva mõnel kui telliskivi. Smile

keith55

AITÄH HE VASTUSE EEST MA VIST OTSUSTASIN JUBA PILODI HEAX SEST TA EI OLE PLASTIK KORPUSEGA ET KUI MAHA KUKUB SIIS EI JUHTU MIDAGI AGA ME VELL PÄRIS ÄSTI EITEA SEST AKTIV ON SUUREM JA VIST KA KIIREMHA MA EI TEA KAS MA KAHAN PILOTI VÕI AKTIVI
Rolleyes
Esiteks palun ära karju, sinust saadakse aru küll.

Teiseks ära karda plastikut, kui sa sellepärast kaldud teise kasuks just siis soovitan uurida n motoäridest, et palju selliseid plastikuid on lõhutud, tavaliselt oskavad nad ka seletada kummale rohkem juppe läheb.
Kuid ikkagi soovitan ma sul teha proovisõite mõlemaga.
RK

mati

Aktivil kipuvad need peeglid ennem katki minema, kui gondlid.
no zid pilotil on kah plastikondlidWink aga kukumisega on neid raske katki teha, väljaarvatud esikondel... kui masina pikali kukudad on raudne lax et tagasuunad lähevad...

w6rrimeez666

Mul on probleem - mul on toyota corolla... muidu hea auto...aga igakord, kui teisele autole otsa sõidan lähevad esituled ja iluvõre katki ning poritiivad ja kapott mõlki. Pean vist honda ostma, see pidi parem olema.
w6rrimeez666 Kirjutas:Mul on probleem - mul on toyota corolla... muidu hea auto...aga igakord, kui teisele autole otsa sõidan lähevad esituled ja iluvõre katki ning poritiivad ja kapott mõlki. Pean vist honda ostma, see pidi parem olema.


Olen kuulnud, et vanadel volgadel olevat hea plekk (kuskil üle 1mm paks) Soovitan too võtta. Loomulikult soomustatud pidavat veel parem olema, kuid ei tea kas toda on nii kerge saada.
RK

Loomoraal iga masin läheb p...e, kui temaga laksu panna. ei loe mis masinaga just tegu on.
RK

feliks85

activi ja piloodi erinevused siis järgmised:lenks iste ja gondlid.endal on olnud üks esimesi piloote eestis ja kindlasti esimene activ.see et piloot on pehmem ei vasta tõele.amordid ja kõik korrutan kõik peale istme ja lenksu ja gondlite on sama!pehmem on tal iste,võibolla sellepärast mindaksegi õnge.4 T ei soovitaks noorele.\"ketsi\" ei saa lasta ja \"kummi põletada\"
ja noh kui ostad pilodi ja siis mõne ajapärast viskab üle ja tahad activi siis minukäest saab activi gondleid.1500.- maksab ring.hinna sisse kuulub ka iste. ja noh gondlite ümber tõstmine võtab umbes 1,5 h aega.

mati

Feliks85 Pilodil peaksid väiksemad rattad ka olema, miks muidu activi kiirus on suurem
Vahe on ainult gondli kujudes,lenksas ja ka sadulas(nagu feliks mainis) mu on täpselt sama, ratta mõõdud on ka samad, kiirused peaks minuteada ka samad olema! Põhimõtelisielt kui piloti omanik on 95kg kapp ja activi omanik on 42kg poisiklutt on loogiline et 53 kg kergem zid activi kiirus on suuremWink Tootja kiirus tehnilisespassis on mõlemal 50km/h !

mati

Imelik, mulle tundus motopoes zid aktiv kuidagi suurem.Oletame siis, et eksisin.