automoto.ee foorumid

Täisversioon: Külmaga käivitamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Palun abi. Nimelt on kaubik MB 508D külmadega senini käima läinud, kuigi raskustega, täna aga ei ole asja saanud. Ilmselt külmast. Kas oleks midagi, mis aitaks juhul, kui kütuses viga?
Tere veelkord!
Umbes nii kell 14.30 läks kohe käima paugupealt, sest ilus päiksepaisteline ilm oli \"kondid\" vahepeal üles soojendanud. Millele võis aga külm nõnda mõjuda?
Suvise diisli jäägid miskis toitesüsteemi sopis? Või (kondens)veest tekkinud jääkork kuskil ees?

Skorpi666n

Minu kogemus - eelsyytekyynlad, hea on kui lihtsalt ära saad vahetada on juhuseid kui tuleb kõvasti lammutada, et (vist oli 4s kyynal) kätte saada.
Tänud vastajatele!
Vabandan rumala küsimuse pärast, aga kust otsida kaubik MB 508D 87.a. eelsüüteküünlaid, peaks kontrollima?
Kas sa talvise kütuse hulka lahjendajat valad? Müüakse teist tanklates, väikestes valgetes purgikestes. Samas võid ka filtri maha lasta võtta ja ära vahetada, sest sageli koguneb sinna kas vesi või suvise kütuse külmunud parafiin. Hiljem on küll käimasaamine tükk tegu, kuid vaev tasub ära.
Ega sul elektrisoojendust ei ole sisse installeeritud?
Sageli aetakse süü eelsüüteküünlate kaela, kuid omast kogemusest o sama lugu, et auto ei taha käivituda ja küünlad on äsja teeninduses vahetatud.
Ei tea kuidas sul aga 613D-l näiteks küünlad puuduvad ja kui temp väiksem kui +5 C tuleb käivitamisel pritsida efiiri filtrisse - originaalis pritsitakse küll kollektorisse aga ei usu et sul originaal süsteem StartPilot funkabBig Grin
Tere!
Eelsüüteküünlaid ei leidnud, küll aga leidsin vasakul seinal väikese topsi kirjaga -start pilote viso F27-. Ehk oleksid nii kena ja seletaks, mida sinna ja kui palju ning kuidas toimetada.