automoto.ee foorumid

Täisversioon: Opel Kadett C Coupe \'77 (Projekt)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sai siis mõni aeg tagasi hangitud see masin. Kere olukord väga halb, vahetamist tahavad nii põhi kui ka tagumised koopad + veel siit-sealt sada kohta. Enda pilte tööst netis veel pole, aga eelmise omaniku pildid on siin http://www.apaatne.org/kadett/

Varst ka pildid tegemisest. Oodatud kõik ideed, varuosade pakkumised jne...

Paneks siis siia kirja veel kõik summad (enamuse), mis kulud on auto tegemise peale läinud

2x Buvanol 40.-
Krunt 1kg 95.-
14 relaka ketast 140.-
plekk on endal vanadest aegadest...
Mis värvi ta sul plaanis värvida on?See tumedam roheline on küll \"mõnausalt kole\" , ise jätakski selliseks.
krt, rohelise poole ei vaata praegu, pigem punane või ilus kollane. Aga värvimine hetkel veel kauge teema...
Sai siis jälle natuke keevitatud ja plekki väänatud. Juhi ja kõrvalistuja põhi täielikult välja vahetatud, ning üks tagumine koobas ka keevitatud, teine ootab veel oma järge. Uuel nädalal saab vast tollega ka hakkama.

Tõeline \"vanakool\"Cool
nii, nüüd siis pildid ka enda tegemistest http://www.zone.ee/sepapool
Tervist Vjatka, kõigepäält jõudu projekti juures. Ära seda skorpioni juttu südamesse võta, tee tööd ja näe vaeva Smile küllap hakkama saad. Aga tegelt on postil point ka sees:

Tahtsin küsida, et mis keevitusagregaati kasutad, pildil tundusid käpp ja soolikas sellised nadid olevat, et kas see on see ilma gaasita, täidistraat keevitus vms ? kui eksin siis millega tegu?
oot-oot, auto kuidagi tuttav ja ka see nägu seal eelmise omaniku pildil, ega sa seda vändrast ei soetanud endale. tean et oli müügis ja oleks ise ära ostnud kui endal juba sada fordiprojekti hoovis poleks olnud.
to pvr: tavaline co keevitus ikka.
to oviir: sul on täpselt õigus Big Grin
tõsine ettevõtmine - jõudu!

tegelikult tahtsin küsida, millega plekki väänad. Sirged osad paistavad kuidagi ilusamad, kui tavaline \"kaks-lauajuppi-kruustangid-ja-haamer\" metoodikaga saavutatav tulemus? Minul vähemalt küll nii kena välja ei tule Smile
oviir Kirjutas:oot-oot, auto kuidagi tuttav ja ka see nägu seal eelmise omaniku pildil, ega sa seda vändrast ei soetanud endale. tean et oli müügis ja oleks ise ära ostnud kui endal juba sada fordiprojekti hoovis poleks olnud.

ja-jah, eelmist omanikku ja autot tean isegi hästi.On ka mulle sedamitu korda pakkunud aga pole huvi olnud. Igatahes jõudu auto ehitamisel!
13piisab Kirjutas:tõsine ettevõtmine - jõudu!

tegelikult tahtsin küsida, millega plekki väänad. Sirged osad paistavad kuidagi ilusamad, kui tavaline \"kaks-lauajuppi-kruustangid-ja-haamer\" metoodikaga saavutatav tulemus? Minul vähemalt küll nii kena välja ei tule Smile

Tegelt endal enam vähem sama meetod, lihtsalt rahulikult tuleb teha...
Eile sain uued küljekarbid kätte ja üks sai ka külge keevitatud. Hea vaadata kohe...