automoto.ee foorumid

Täisversioon: remont mõõdud.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

raido

Kas keegi oskaks öelda mida tähendavad need numbrid mopeedi silindri peal. Erinevatel silindritel on 1,2,3 kirjutatud ja ma ei tea kas silindri peab remonti puurima või ta kulub ise remonti. Kolvil on küll peal remondi numbrid,aga oli selline juhus,et sõber vahetas vana kolvi ja rõngad uute vastu ja kompresioon muutus nõrgemaks ja minek läks kehvemaks.
Vanal kolvil oli nool ja number 2. uuel oli ainult nool. Kas tal oli siis remont kolb peal.
Soovitan mõõta kolb üle nihkaliibriga parem veel kui mikromeetriga. Teata siia mõõt siis saad ka kindla vastuse mis remondiga on tegu, nii et kas peal on 2 või 3 ei oska ma kahjuks vastata. Mopeed on üleüldse huvitav masin tal kõikjal x numbreid. Mõõda üle ja siis teata siia, kõigue suurem võimalus saada ka korralik vastus.

w6rrimeez666

Kui paned uue kolvi/rõngad siis alguses, enne kui masin ei ole korralikult sisse töötanud on see \"kehvem minek\" täiesti normaalne ja egas seda minekut väga alguses anda ei tohigi...

Need vanadel mopeedi/võrri silindritel ja kolbidel olevad numbrid ei näita mitte remontmõõtu vaid gruppi (jawal näiteks märgiti kolvi/silindri grupid värvitäppidega, vene masinatel oli komme värviga hoopis remontmõõte markeerida). Soovituslik on kasutada sama grupi detaile kuna need on tehase arvates omavahel lihtsalt natuke täpsemalt sobivamad.

raido

kolvi mõõt on 3.75.
Ja silinder on täpselt sama.
Kas peab siis natuke sõitma ja siis läheb paremaks või on mõtekam poodi minna ja mõõta seal ka ära ja siis vastavalt mõõtudele kolb osta?