automoto.ee foorumid

Täisversioon: zaz ei taha käima jääda
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

outgoing

Selline asi et zaz ei taha käima jääda muidu mootor korras ja värgid, aga ta ei jää käima kõige rohkem 20s käib rohkem mitte siis hakkab vähe puterdama ja jääb seisma!
Ja kunagi sai karpa ka maha võetud ja ära puhastatud, kuid said ka välja kuruvitud need kaks segukruvi oleks vaja teada, et mitu tiiru tuleb neid välja keerata kui nad täitsa sisse keerata ja mitu tiiru nad on vaja siiis välja keerata?

Palun aidake!

Ettetänades!

Edit: Õpime teemasid pealkirjastama
outgoing Kirjutas:Selline asi et zaz ei taha käima jääda muidu mootor korras ja värgid, aga ta ei jää käima kõige rohkem 20s käib rohkem mitte siis hakkab vähe puterdama ja jääb seisma!

Vaata üle:
1. Karburaatori nõelklapp ja küutusetase ujukiruumis
2. Bensupumba töövõime ja korrasolek

Karvane tunne on, et ei saa kütust peale või saab algul korralikult ja siis äkki väga palju.

Alles seejärel mine reguleerimise kallale.
kaldun arvama samuti et on bensu pealesaamise viga, kontrolli pumpa (äkki membraan katki) ja siis mine karbussi kallale, võib tõesti olla seal kütusetasemes asiSmile
praeguse aja peale tõenäoliselt oled sellest hädast üle saanud juba aga tuttav tunne . Kunagi sai 200 km järjest sõidetud nii et karpa oli umbes ja pidevalt suri välja. ainuke koht kust kütust peale sai oli kiirenduspumba düüs. saigi siis umbes kolm tundi gaasipedaali sõtkutud nagu vokki aga masin siiski vedas koju ära. sorry et päris sellesse teemasse ei lähe.
viga v6is ka olla kyynaldes, sest kui ta töötab vähem, kui nelja pyti peal, sisi ta v6ib ju välja surra??
metsamees Kirjutas:praeguse aja peale tõenäoliselt oled sellest hädast üle saanud juba aga tuttav tunne . Kunagi sai 200 km järjest sõidetud nii et karpa oli umbes ja pidevalt suri välja. ainuke koht kust kütust peale sai oli kiirenduspumba düüs. saigi siis umbes kolm tundi gaasipedaali sõtkutud nagu vokki aga masin siiski vedas koju ära. sorry et päris sellesse teemasse ei lähe.

Tänud sulle, mul ka üks hobijurakas seisab hoovinurgas, millel ka selline viga, et käima läheb, ja siis kohe sureb välja, ise mõtlesin et asi selles, et õhufiltrit pole peal, aga nüüd siis tean, et karpa umbes, kuigi kunagi puhastasin seda. Muidugi midagi kahtlast siis oli, märkasin et ujukiklapi nõelal oli ümargune rant sisse kulunudSmile aga jah, auto töötas ainult siis kui kaasiga pidevalt pumpasid, a nu kaua sa ikka pumbata jõuad:d
kle minu sapakas vahepeal töötas ka aind nii, et gaasi pumbates oli tööl, mudu suri välja