automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mini 175ccm
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2

w6rrimeez666

Erik Kirjutas:
tõnn Kirjutas:sprayga on hea kärbseid tappa, muuks ta ei kõlba
Aerosool sobib pindadele mis ei pea olema ilmastikukindlad ja mis ei puutu millekagi kokku.

Äkki jätame nüüd kõvade meeste mängimise ja aerosoolvärvidest rääkimise, erit kui ise nagu täpselt ei tea ja ainus eesmärk on populaarne olla ja rääkida edasi seda, mis foorumi teistes threadides ennem kellegi poolt öeldud on.

Aerosool on tehnoloogia, mis tähendab omavahel segunematu gaasi ja vedeliku segu. Antud kontekstis on vedelikuks värv ja gaasi ülesanne on seda värvi pudelist läbi pihustava düüsi surve all välja pihustada (nagu värvipüstoli puhul teeb seda suruõhk).
Aerosooltehnoloogiaga saab pakendada igasuguseid värvitüüpe, nii et mingisugusest mitteilmastikukindlusest ja nõrkusest jne ei ole mõtet üleüldiselt rääkida. Mõnedes korralikes värvisegamiskohtades on olemas ka masinad, kus saab osa omale segada lastud värvi, näiteks vajadusel hilisemate värviparanduste tegemiseks, lasta soovi korral aerosoolpakendisse pakendada. Aerosoolpakendi põhilised miinused on keskkonnaohtlikus, kõrge hind ja pihustuse halb juhitavus ja ebaühtlus. Igasuguste väikeste detailide värvimiseks ja pisikeste värviparanduste tegemiseks aga kodustes tingimustes ideaalne ja pinna tugevus ja kvaliteet sõltub paljus ikkagi pihustatava värvi margist, tüübist ja värvija kogemustest.

Palun ainult ärge selle juttu peale nüüd kohe oma masinaid suvaliste poest ostetud 30 krooniste spraydega üle mäkerdama...
Lehti: 1 2