automoto.ee foorumid

Täisversioon: Alfa Romeo Sprint
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oleks huvitav teada, kas keegi omab või siis ehitab sllist isendit?
Üks minu sõber kunagi omas, kuid müüs kusagile kesk-eestisse maha. Sellest juba vähemalt 5-6 aastat möödas. Rohkem ma selliseid autosi pole ei liikvel ega seismas näinud
ARK andmetel peaks Eestis neid 2 tükki olema
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=6036


mis huvitab, omasin 83a mudelit, ehitasin raipest ülesse, värv oli punane ja stanged 300 seeria volvo omad müüsin maha 1995a lõpus
Paides oli mu mäletamist mööda foorumites \"Delrin\" (aka \"TEH\"?) kasutajanime all esinev noormees, kes taolise masinaga tegeles. Uuri Streetrace foorumit, ehk leiad midagi.

...kui ma ei eksi, siis kodukülas (Saku) oli ühel tuttaval samuti Sprint (1.5 bokser) - isegi 2tk. Ühe lammutas varuosadeks, teist üritas pikka aega müütada. Kere oli rooste poolt väga järatud - just kere ise, mitte katteplekid. Juppe on tal kindlasti tänini alles - vajadusel hangin kontaktid. Ka tema müügikuulutust võid SR foorumist otsida - kasutajanimeks oli tal seal tema hüüdnimi - \"kruska\".

teet,
loodab, et päris \"segast ei peksa\"
13 ei aja segastSmile Oli päris palju sellest juttu, omanik müütas seda küllaltki kaua ja meeleheitlikult, aga kas lahti sai, ei tea. Ja oli jah kuskil Paides.