automoto.ee foorumid

Täisversioon: volkswageni disla mootor ei taha k2ivituda
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

bronec

Volvo 740 2.4D (mis peaks olema volksu mootor)
ei taha kylmaga yldse k2ivituda, eelsoojenduskyynlad on korras ja kontrollitud.Kui l2heb k2ima siis ainult nii et gaasi hoiad p6hjas, ootan eelsoojenduse 2ra ja k2ivitan,kui gaasi ei vajuta siis korra lubab ja edasi ei tee midagi, ainult t6mmates saab k2ima ja seda ka ainult siis kui gaas p6hjas hoida. Kui aga k2ivitades gaas p6hja vajutada siis hakkab lubama ja l2heb k2ima, vahepeale ei l2he siis ka.Lihtsalt ei luba ja k6ik. Vahel ka nii et ootad soojenduse 2ra, k2ivitad ja ei tee midagi, siis keerad syyte v2lja ja proovid uuesti ja ilma eelsoojenduseta hakkab kohe lubama ja l2heb k2ima.Samas kui auto k2ima juba l2heb siis pole enam mingit probleemi k2ivitamisega.Samuti ei ole m2rgata j6uetust s6ites ega midagi, ilmselt filtri viga siis pole.Ise m6tlesin et eht m6ni pumba klapp jamab v6i laseb kytet tagasi...

Siis veel selline jama et soojendus ei anna sooja yldse. Sooja tulek j2i suhteliselt kiiresti 2ra. Kontrollisin k6iki voolikuid ja asi l6ppes soojendusradika vahetusega. N2dal hiljem sama lugu. Tosool 6line pole. V6is muidugi olla ka teine radikas suhteliselt umbes aga ei usu h2sti. Voolikud kontrollitud. Termostaat alles vahetatud.Viga ilmselgelt soojendusradikas aga ma ei suuda v2lja m6elda mis v6iks viga olla et ta t2is l2heb. Ahjaa, soojendusradikat l2bi puhudes l2heb asi natukene paremaks kuid seda ainult p2evaks paariks. Olen n6utu.

TOM167

Mootori kohapealt nii palju...jutu järgi tundub,et küte vajub tagasi.radikas võta maha pese puhtaks (piim happega-vadakuga)see on coola värvi.või muu radika puhastus ainega.