automoto.ee foorumid

Täisversioon: Custom mopeed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Käisin täna Seattle Hot Rod Show messil ja seal olid sellised mopeedid väljas.
[Pilt: p30400057rj.th.jpg]
Ei tea ei meeldi eriti, kuidagi liiga pikaks venitatud ja see üliväike titekäruratas ka ees eriti muljet ei avalda, maitse asi.

w6rrimeez666

Kenad asjad ja super töö... kahju ainult, et nad euroopa (ja Eesti) mõistes mopeedi termini alla ei mahu... aga väga hea näidismaterjal siinsetele \"customiehitajatele\", et ilus masin ei saavutata lihtsalt porika lühemakslõikamise, vakstust sadula pealepaneku ja aerosoolvärviga ülevärvimisega...
Ei meeldi mulle!!!
Siin natuke parem pilt.Muide värvi töö on mitme tonnine (USD)!Kvaliteet on super!
[Pilt: p30400440vj.th.jpg]
Mulle meeldib see Riga-4 tüüpi esituli Big Grin, aga samas Muruniitja/motoblokistiilis käsistarter jätab küll külmaks, ostad omale $$$ eest tsikli ja siis uhkelt sõidad ringi ja pargid kuskil tänaval ja kui tahad hakata ära sõitma siis ootad ,et kedagi tänaval ei oleks ja sinu primitiivset käivitust ei näeks. Ja mis veel hullem vb. ei läe veel käima kahBig Grin Sellise kvaliteedi juures naq on värv ja kõik muu ei tohiks olla tappev elektristarter tehases külge ehitada.
Ma unustasin lisada,et tegemist on KÕIGE odavamate mopeedidega mis on ümber ehitatud (ilusamaks tehtud) rikaste kustomite ja hot rodide ehitajate laste (poegade) poolt ja tavaliselt papsi autode läheduses välja pandud.
Neid mopeede saab osta CheckerSchucksKragen Auto Parts poodidest.
www.cskauto.com (seal on iga paari nädalatagant uued reklaamid kus on ka vahest neid võrre ja mopeede näha)

Siin on pilt veidi tõsisemast mopeedist!
[Pilt: p30400077en.th.jpg]
Ja veel kaks maailma kiireimat baari tooli!
Ikkagi 50cc mootor.
[Pilt: p30400435kw.th.jpg]
Toolid on küll andekad.Sõitmiseks nad head vist pole...
w6rrimeez666 Kirjutas:Kenad asjad ja super töö... kahju ainult, et nad euroopa (ja Eesti) mõistes mopeedi termini alla ei mahu... aga väga hea näidismaterjal siinsetele \"customiehitajatele\", et ilus masin ei saavutata lihtsalt porika lühemakslõikamise, vakstust sadula pealepaneku ja aerosoolvärviga ülevärvimisega...

Lgp Võrrimees.Miks need rattad mopeedide alla ei mahu ? Kui kubatuur jääb
< 50 cm3 piiresse?

w6rrimeez666

just selles kubatuuris asi ongi - neil usa minibikedel kasutatavad honda, tecumseh ja briggsstratton mootorid on umbes 200cc. Mopeediks kvalifikatseerub ainult see alumine Honda Monkey mootori klooniga masin, kui see ei ole just 90 või 110cc mudel
Ilusad,aga kas chopper mitte õigem väljend ei ole?Cool
Kaks esimest pilti on umbes 50 cc mootoritega (reaalsemalt kuskil 25-50) Kolmas pilt on 50cc kuni 75 cc. Baaritoolid üks on 40cc ja teine on suurem vist,kindel ei ole. USA seadustes on kubatuuridel erinevad seadused ja motikate alla minevaid asju mopeedide klassis pole.
Samas võrrid (alla 50cc) on ka mopeedid.Siin abimootoriga jalgrattad on ka mopeedid. See muidugi võib erineda osariikide tasandil. Jutt on siiski Lääne osariikidest ( WA,OR,CA,ID,MT,UT,AZ). Mul on ka paras hunnik Chopper mootorratastest pilte. Kuna Choppereid on igal pool pidasin vajalikuks midagi erilisemat üles panna... kuid andke teada. Mul on pilte mitusada tükki erinevaist messidest (autod,motikad,lennukid).Autosid on enim, kuna pole momendil eriline ratta fänn. Mul on ka paar kolmerattalise motika (nagu auto) pilti mis postitasin motikate alla.Vaata:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=10634

w6rrimeez666

Ei saa väga kindlalt vaielda, kuna sina oled näinud masinat, mina aga ainult pilti sellest.... aga jään oma arvamuse juurde, et näiteks esimesel pildil oleval rohelisel masinal on peal 4 taktiline 5hobujõuline 180cc honda \"muruniitjamootor\"... teiste masinate mootorite täpseid mudeleid on raskem tuvastatada...
See lamava silindriga honda mootori kloon saab olla 50-125cc... mootori välimus ei reeda mis kubatuuriga see konkreetne just on... kuna kolvi läbimõõtu on väljastpoolt väga raske näha ja karburaatori lõõrimõõtu samuti.
w6rrimeez666 Kirjutas:jään oma arvamuse juurde, et näiteks esimesel pildil oleval rohelisel masinal on peal 4 taktiline 5hobujõuline 180cc honda \"muruniitjamootor\"... teiste masinate mootorite täpseid mudeleid on raskem tuvastatada...

Ega mina mingi spets pole,kuid originaalis on nad küll pannid.Need messile ilusaks tehtud võivad vabalt omada mingit teist mootorit jne.Kuid mitmel sarnasel riistal olid minu arust vagagi erinevad mootorid ja seega ma üldistada ei saa. Idee iseenesest on ju lahe: võta vana raam,tugevda ja värvi ära,pane niiduki vms mootor vahele mingid rattad alla paak,sadul pluss vidinad ja ongi omakapärakaline pill olemas! Big Grin

NB! Foorumis on mul nüüd juba palju pilte üles pandud eri asjadest eilse ja tänase seisuga.

megamees

See \"tõsisem mopeed\" on ZID mootoriga vist,sest kui Kloostrimetsa motopoes sai käidud siis oli seal väga sarnane mootor peal ühel ZIDil.
megamees Kirjutas:See \"tõsisem mopeed\" on ZID mootoriga vist,sest kui Kloostrimetsa motopoes sai käidud siis oli seal väga sarnane mootor peal ühel ZIDil.

Mõtle enne kui siin sõna võtad.

Kust peaks ZIDi (Zavon Imeni Degtjatova ehk maakeeli Degtjatrovi nimeline tehas) toodang üle Suure Lombi jõudma? Ma ei ole nagu eriti kuulnud, et Meerikamaale suurtes kogustes Vene toodangut sisse veeti ja/või veetakse.

Lihtsalt - ühe ajastu aparaadid on tihti välimuselt üksteisega üsnagi sarnased. Pigem siiski on tegu Meerikamaa enda jõuallikatega või äärmisel juhul aasialastega või (lääne-)eurooplastega.

Kust see vaene Degtjarovi nimeline tehaski mopeedimootorite osas mujalt shnitti võttis kui muu maailma tootjatelt. Põhitoodang tal nagunii relvad, millega neegrid ja kollased üksteist maha notivad.

w6rrimeez666

megamees Kirjutas:See \"tõsisem mopeed\" on ZID mootoriga vist

Enne kui kirjutad, loe eelnevaid poste hoolikalt...
See, et sa oled ZIDil näinud peal sellist mootorit, ei tähenda seda, et tegu oleks ZIDdi mootoriga.
Kirjutasin ülevalpool, et tegu on Honda Monkey mootori klooniga... selle sama mootori Hiinas toodetud kloonide mingit varianti kasutatakse ka uuematel ZIDidel.
Mul on ka paras hunnik Chopper mootorratastest pilte. Kuna Choppereid on igal pool pidasin vajalikuks midagi erilisemat üles panna... kuid andke teada. Mul on pilte mitusada tükki erinevaist messidest (autod,motikad,lennukid)
(Kalevpoeg kirjutas)
Kui võimalik,pane ikka,silmaringi laiendamine teeb ainult hääd!Cool
Vist siis vabasse teemasse?
Juurikaz Kirjutas:Kui võimalik,pane ikka,silmaringi laiendamine teeb ainult hääd!Cool
Vist siis vabasse teemasse?

Siia Automoto foorumisse ma küll seda kogu ülesse panema ei hakka,kuna adminnid vaatavad asjale viltu (siin ei soosita manuseid ja muud mis bitte serveris ära võtab). Saan muidugi täiesti aru, see on kallis lõbu pidada foorumit.Foorumlased võiksid rohkem ja stabiilsemalt toetada (väiksemate summadega ja sagedamini).Minu pihta võib ka kivi visata.
Teema juurde tagasi: Tegelen oma pildi albumi (üldise avaliku huvi rahustamiseks) loomisega netti,kuhu panen oma messide/showde (mitusada pilti) pildid ülesse.Kui see valmis on siis teatan (võtab siiski aega). Tegelen sellega vaid vabadel hetketel (neid on vähe).
Lehti: 1 2