automoto.ee foorumid

Täisversioon: uus projekt
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Roono

hakkan varsti ehitama sellist asja nagu võsa mootorit stella raami peale. kavatsen panna taha ja ette võsa amordid ja siis sumpsid täpselt samamoodi ülesse tõsta nagu stellal originaalis. ning siis veel esihargi kallet natuke muuta.
kirjtage mis te sellest arvate ja võiksite vähe soovitusi anda.
PS:võsa-vhasood
Ei ole stellast kuulnud, kuid soovitan kasutada deltat. Deltale nimelt on palju aretusi olnud. Igasuguseid mootoreid vahele kruvitud. Smile

Roono

deltale on jah igasuguseid asju peale pantud, aga ma teen sellest millest teha annab. nimelt mul isiklikult delta raami ei ole ega ei viitsi otsida ka. ja pealegi midagi teistugust peab ka ju maailmas olema.



Kas kellegil on müüa või ära anda kahte võrri esimest tuld. muidugi võib ka vahetust teha. mul isiklikult on vastu anda uue võrri tuli mis on plastikust ja kundiline. peaaegu uus. või siis ümmargune mopi tuli.
Misasi see \"vhasood\" on?

Roono

to stretch
ma ei oska otseselt kirjutada vhasood, kui ei meeldi siis kirjuta ise kuidas kirjutatakse ja ma õppin selle siis pähe. ja kui keegi aru ei saa minu kirjutusest siis ma kirjutan jänestega jawa.
ning ma ei palunud teid, et te jälle hakkaksite minu kirjutisi kritiseerima ma lihtsalt avasin uue teema, et natuke abi saada.
Vene tähtedega: BOCXOD
Eesti keeles: VOSHOD

vhasood võiks olla siis ВОСХОД
parandage mind kui ma eksin aga minu mäletamist mööda oli jänestega jawa hoopis КОВРОВЕЦ
isandpauk Kirjutas:minu mäletamist mööda oli jänestega jawa hoopis КОВРОВЕЦ

Nii ta oli (on) jah.

Roono

miks siis vashod paagil on kahe j2nese pildid peal ja veel vashod1 on alumiiniumist need veel.
ja pealegi see ei ole enam teemasse.
ausalt ma ei saa aru miks te k6ik mu teemad 2ra s.....e.
ma tahtsin lihtsalt teada mis te arvate sellest ehitisest ja oelge ausalt.
vabandan t2ppit2htede puudumise p2rast kuna olin teise arvuti taga.

Rainx666

a seltsimees..seleta kah mis selle point on?! Big Grin tahad kõvasti rallitada vai `?Toungue..tglt on parem lahendus olemas..vihjesõnaks cz krosa raam WinkWink
2) kas sul raam ilma lisa tugevndusteta vastu peab ? delta raam küll ei pidand vastu kui jawa 634 mootori peale installisime Big Grinirw..poole parema tulemuse saime kui installisime selle mootori cz125 krossika raamipeale..ja minekut..hmm..ikka oli (Y)

w6rrimeez666

Unustame momendiks ära \"Tritonid\" ja muud sellised ning ka rattad, mis juba tootes kasutavad teise firma mootoreid.
Antud situatsioonis ei leia ma küll mingeid põhjusi, miks üldse mingit mootorit mingile teisele raamile, kui selleks ettenähtu, panna? Millepoolest jawa mootor cz raamis parem kui cz enda mootor? Miks ei või jawa mootor jawa raamis ja voshodi mootor voshodi raamis olla?
Stella raamile pressib voshodi vahele ära küll... aga miks? See raam on ju nii pehme, et sõita nagunii ei saa... ja kui mõelda veel nende rataste ja pidurite (õigemini nende puudumise) peale...

Roono

peaegu valmis.
www.pilt.ee/roono
Minu arust oleksid võinud selle juurde keevitatud toru tuua rohkem mootori lähemale, praegu on natukene naljakas vaadata tuleb otse alla ja siis järsku keerab kõhu alla (see vaid minu arvamus).

Jõudu!

Roono

hetkel pole veel täitsa valmis. on vaja veel paar kinnitust keevitada ja mõned tugevndused ka. siis korralik värv peale ning asi korras. ning kunagi läheb müüki. ga kas keegi oskaks öelda kui palju selline asi võiks väärt olla?