automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kuidas Unimüts Tartu Arkist petta sai :(:(
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Operatsioon numbrivahetus.

JUhtus siis selline asi, et vana numbril on mõrad sees. Küla konstaabel oli nõus koheselt protokolli kirjutama, et sõidan mittekõlbuliku numbriga. Õnneks olin oma hoovis ja ei tehtud midagi sellel hetkel.

Jooksen siis mina Arki, et duplikaati saada.
Planketid kodus ilusti täidetud ja puha. Armas vanatädi võtab avaldused vastu ning ütleb, et kuuaja pärast on valmis. Mööduski see kuukene siis ja vaatasin Arki lehelt siis, et number valmis. Jooksuga tormasin, siis täna Arki. Sama vana tädike läheb siis taha ruumi ja u 20min pärast tuleb tagasi. Vabandab ja mainib:\"Meil on väike eksitus tekkinud, teile on tehtud kärunumber\". Ma siis ei saa aru mida jälle.
Numelt siis mure.
Minu vanal (1998a väljastatud) numbril on numbrikombinatsioon 601 kuid seda olla enam ei tohi peab olema 2tk. Tädike siis koheselt paanikasse. Loomulikult mul rahad ka makstud jne. Pakutakse välja, siis et teeme uued paberid, \"Ahja nende hind on 500 eeku\'\". MA siis uurisin asja, et mida mida ma alles sain euro paberid kätte.
Ühesõnaga Armas Ark soovitas siis kuskil lasta teha see number uus - Tartus seda vaid ei teha.

Ps unustasin mainida, et koduminnes sain ma armsa konstaabliga kokku kes lubas mulle trahvi ikka välja kirjutada kui vana numbri (millel on vaid 6 mõra ja värv kulunud ) külge keeran.

Raiped Tartu Ark ikka leiutab, kas need tainapead ei oska siis midagi teha. Nende töö on ju teada ette.


See lugu veel jätkub kui ma teist jawat arvele hakkan võtma. Tollel peanma: kategooriatmuutma L4 (küldkorviga), mõõdud,kaalud valed, kilovatid (17kW) valed, ahjaa sooviks EU numbrit ka. Ei tea kui mitu ringi ma kuule peale pean saama, et nad mu tingimusi täidaksid.

On teistel ka sarnaseid kogemusi.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Kuid kuule andmete vahetus ju 200.-, kas nad ei lase nii?
Või siis pead kohe uued dokumendid tegema?
Mina küll asja nii ei jätaks see ikkagi arki aps!

Ega midagi sõidad siis käru numbrigaBig GrinBig GrinBig Grin
Tsiklivend pane see käru number enda taguotsa peale.

Kusjuures nüüd mainiks, sain endale ikka lõpuks numbri. As Number tegi ära. Tuhnis mis tuhnis, kuid leidis mingist sahtli nurgast ikka üles.
135eeku vaesem, kuid identne number olemas vanaga (vana jäi ka alles).
mis kuradi 135 kroni? nr tüki hind on ju 31 kroni??? lasin ka iljuti teha ja läen esmaspäeval järele.

Jah, traagiline, aga leidub inimesi, kes panevad OMA liikurile vabatahtlikult euronumbridSad((
Oi unustasin öelda, et need 31 kr numbreid tehakse vaid autoregistrikeskusele. Mina tellisin eritellimusena endale duplikaadi ning pidin valima ühe konkureeriva firma, milleks oli as Number, mis küsis 135eeki. Samas maksin ma ära ka 31 eeki mille eest ma ei saanud midagi.
Ma oleks ARK\'is mölisenud nii kaua kuni oleksid nad ise dokud vahetanud ja uue numbri andnud :@ Kunagi oli endal sarnane case, kus ostsin veoauto tõstukiga ja jobu arki töötaja ei pannud uutesse dokudesse seda kirja, ÜV-lt aga läbi ei lastud, hakkas sõda arkiga, mis lõppes minu võiduga, vahetati dokud ära ilma, et pidin midagi maksma.
Kusjuures olen arki oma elus külastanud hea 20-25 korda ja selline aps on just kombeks saanud Tartus. St kõikjal mujal teatakse seaduseid ja muud, kuid siin on täielik lambakari. Kahju et ma pean Tartut enda kodulinnaks, kuid selline suhtumine Arki poolt annab soovida.
Aastaid tagasi pandi Paide ARKis vormistamisel mu diiselmootoriga auto passi kütuseks bensiin. Kahjuks ei märganud viga kohe. Mõned nädalad hiljem ARKi tagasi minnes selgus, et passi vahetuse eest pean ikkagi ise maksma, kuna tegemist möödunud kuu asjaga ja siis ei saavat nad enam tasuta ringi vahetada Sad
unimüts Kirjutas:Kusjuures olen arki oma elus külastanud hea 20-25 korda ja selline aps on just kombeks saanud Tartus. St kõikjal mujal teatakse seaduseid ja muud, kuid siin on täielik lambakari.

see ei ole nii mitte ainult Tartus, pidevad foorumikülastajad ehk on lugenud ka varasemaid teemasid ARK kohta, kust selgub, et ka näiteks Rakveres on lambakari leti taha aetud...
Arkis on jah parajad jobud koos. Kui mosset (401) ümberregistreerisime tahtsime teha minunimele (olin 13) aga ei saand. Noo siis tegime isanimele aga sinna blanketile kirjutasime värvuseks hall, masin ise oli muidu roheline. Ja siis kui passid tehtud vaatasin passi ja värvus roheline. Mina kohe küsima et miks roheline et me ju kirjutasime blanketile et värvus hall. Siis arkivanamees kohe mök-mök näost punane kokutas et vanaomanik läks ära, olgugi et kõik oli tehtud ja tal pold seal midagi teha. Ja ei saandki midagi ark tegelt ise tegi vea ei viitsind blanketti korralikult lugeda aga noh neil õigust veel pealegi. Siis kui isa ütles et teie enda viga siis kokutati vastu et vanaomanik ei öeld et värv tuleb hall, olgugi et blanketil oli kirjas et hall...

Teinekord kui läksime minu Zaz 968M (sama masin avataril) vormistama endanimele. Esimene küsimus et kellenimele masin läheb. Noo siis et minunimele, kohe oli et ei saa jne. Aga mina vastu et tean juhuseid et on saand jne. Siis punastasid et meie eitea midagi:``Sügisel täiendkoolitusel polnud sellest juttu``,vastati. Siis peale pikka vaidlemist öeldi isale et kirjutage blanketi tagaküljele: Mina Aare Tiisler luban oma pojal vormistada antud auto enda nimele ja siis allkiri. Noo ja nii saingi auto endanimele, kusjuures ark peaks teadma sellest midagi aga ei tea...

Need mõlemad korrad olid Viljandi arkis . . .
Kenu Kirjutas:Jah, traagiline, aga leidub inimesi, kes panevad OMA liikurile vabatahtlikult euronumbridSad((

Pigem varakult ja vabatahtlikult 62.- krooni eest kui hiljem sundkorras $$$ eest!

Sarnane kogemus mu naabrimehel kes kunagi ENSV aegset haagise passi EV passi vastu vahetades jättis ARKi soovitusel vahetamata reg.märgi (see veel kehtib-eesti tähed), mis hiljem aga tuli sundkorras vahetada kordades suurema summa eest.
Tartu ARK poolearulistele pederastidele minu poolt ka soojad õnnesoovid, auto ülevaatajad on seal omadega täiesti idikad, nõuavad totaalselt valesid ja seadusevastaseid asju, pole viitsinud neid kohtusse kaevata (parem hoian neist piidritrest eemalt).
Tallinna ARK-ga pole suuremaid probleeme olnud, sellised pisinäpukaid on ikka juhutnud ja alati on need saanud ära korraldada ilma suurema kobinata. Sama jutt kehtib ka Saue ARK kohta.

Dad.
Romka Kirjutas:Aastaid tagasi pandi Paide ARKis vormistamisel mu diiselmootoriga auto passi kütuseks bensiin. Kahjuks ei märganud viga kohe. Mõned nädalad hiljem ARKi tagasi minnes selgus, et passi vahetuse eest pean ikkagi ise maksma, kuna tegemist möödunud kuu asjaga ja siis ei saavat nad enam tasuta ringi vahetada Sad
MIS ASJA?
Mina lasin auto andmed õigeks muuta 7 aastat peale auto ostmist ja ei mingit maksmist ega kobinat.
Ainult vabandati ebamugavuse pärast. Passis olid valed järgmised andmed:
*MARK
*MUDEL
*MOOTORI TÖÖMAHT
*MOOTORI VÕIMSUS
*VÄRV
*VÄLJALSKE AASTA
*AUTO MASSID
*HAAGISE MASSID
*AUTO MÕÕTMED

Viljandi ARK jättis teh.passi reg.nr tähed panematta ja pärast nõudis ikka passi vahetuse eest raha. Omanik olevat süüdi ,et ei kontrolli andmeid KOHE.
jurka Kirjutas:Viljandi ARK jättis teh.passi reg.nr tähed panematta ja pärast nõudis ikka passi vahetuse eest raha. Omanik olevat süüdi ,et ei kontrolli andmeid KOHE.
Mul Jõgeva ARKis ühe sikli vormistamisel trükiti passi reg.märgi \"C\" tähe asemel mingi muu imelik vigur. Kuna reageerisin KOHE, siis pääsesin tookord lisakulutustest.
Natuke kobisemist ka Võru ARK-i teemal:möödunud aasta sügisel üritasin uurida,kuidas saada \"musta\" numbrit-nad ei teadnud sellest MIDAGI!Ei numbrist ega saamisest...
Musta numbrit ARK kohe kindlasti ei väljasta,Kaitsejõudude oma väjastavad Kaitsejõud ja Unicu oma ilmselt Unic, ARK igatahes mitte
To sass:
Kui ma asjast midagi ei tea ja huvi oli-kustkohast ma siis küsima oleks pidanud!?

w6rrimeez666

Ja olen 99% kindel, et nubrid väljastab ja registrit peab ikkagi ARK... lihtsalt need erinumbrid väljastatakse ainult konkreetsete tõendite alusel.
tegemist siis mootorratta numbriga eks? ma siin juba uurisin ja puurisin ark kodukal ja ei loe välja, et autonr saaks 31 eegu eestWink Samas endal vaja üks teha, saabil läks pukseerimise käigus üks nr kaduma nimelt. odavaim asi mis seal kirjas on 300 eekSad\'
Lehti: 1 2