automoto.ee foorumid

Täisversioon: izi amort
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

kaarel14

kuidas panna izi taga amorti kokkku kas see pulk tuleb millegi sisse keerata ??
mina panin amordi koos vedruga kruustangide vahele, pigistasin vedru kokku, tõmbasin selle varda nii välja kui sain, hoidsin võtmega vardast kinna ja keerasin amordi ülemise osa(jupp kuhu külge käib kummistpuks) võlli otsa. ja igaks juhuks sidusin vedru nööriga kruustangide külge, et õnnetuse korral vedru minema ei lendaks.

kaarel14

kas kellelgil sellest joonist pole??
äkki on sul kasu sellisest joonisest veidike...
http://www.zone.ee/jyrkaftp/amordirakis.jpg

ehk saad kusagilt omale sellise rakise.
vaata, et enne vedru kokkusurumist eemaldad splindi kolvivarre peast.

VEllou KAsk

Mina ei leidnud küll endal mingit splinti ja see rakis mis seal on ei sobi izi amordile, sest tal oleks vaja ümbris alla lükata mitte ots.
Mul isa vajutas kokku samal ajal kui mina panin ühe metalli jupi sinna all kus on see kummi puksiga asi ja seal all on veel mutter, muttri alla ja keerasin ülemise osa ära. Siis uuesti vajutasime alla ja ma eemaldasin raud jublaka ning vabastasime amordi ja ei lennanudki ära, oli väga vähe pingul. Kokku üritan panna sama moodi.


VEllou KAsk

feliks85

üks võimalus on veel.kellel pole spetsaalseid vedrutõmmitsaid siis soovitaks teha nii.pigistada vedru kruustangide vahel kokku ja siis võtta üks paksem traat ja fikseerida vedru kokkkusurutud asendit.peaks fikseerima umbes 5 est kohast sest muidu kipub vedru viltu kiskuma ja siis hilme ei saa südamikku sisse.seejärel südamiks sisse kinni keerata ja võib traadid näpitsatega eemaldada.