automoto.ee foorumid

Täisversioon: Honda Camino
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Ivohi

Oleks mõte soetada Honda Camino ja äkki keegi teab midagi sellest masinast head ja halba ja võiks anda masinast ka muud infi.Ette tänades.
Minu Camino
[Pilt: caminovario.JPG]
Tegemist väga lihtsa ehituse ja töökindla asjaga.
Mootor imelihtne. Kui eemaldada silinder ja karbuss, siis pilt selline:
[Pilt: caminomootor.JPG]
Karteripooled, väntvõll, 2 väntvõllilaagrit ja 2 simmerit. Ühel pool süütemäng ja teisel tsentrifugaalsidur ja kiilrihmaseib. Elementaarne!

Vedu tagarattale toimub kiilrihma abil.
Midagi halba selle masina kohta õieti polegi. Võibolla 2 asja: karbussi eemaldamiseks vaja terve masin pooleks võtta. Kui enne teinud pole, siis ei tea kuidas täpselt talitada. Kui juba asi käpas, siis saab ka üksi hakkama. Ise panin bensiini vooliku vahele filtri. Nüüd pole enam ohtu, et prügi karbussi satub ning düüsi ummistab.
Ning veel see, et rehvid 17\" ja ei saa kasutada siin laialt levinud 16\" mopeedirehve. Samas uusi saadaval hinnaga veidi üle 200.- krooni.

Ivohi

Romka aga palju masin kiirust arendab?
Minu Camino... pilt pole küll suurem asi...
[Pilt: camino.jpg]

Camino kiirustega on niimoodi, et ametlikult on kahe erineva kiirusega mudelid - ainult tsentrifugaalsiduriga 25km/h (euroopas nn abimootoriga jalgratas, mis ei vaja lube jne) ja tsentrifugaalsiduri ja variaatoriga 45km/h (mopeed).
Reaalsed kiirused on korras ja õigesti reguleeritud masinatel - ainult siduriga kuskil 40-45km/h ja variaatoriga 50-60km/h
Lisaks veel juurde, et masin on ka päris hästi järgi aidatav, kui tahtmist, oskusi ja rahakotti piisavalt.
Originaalsilinder on päris ilusti viilitav ja erinevaid tuuningsarju saada igasuguseid. Võimalik ka suuremakubatuuriliste ja igasuguste erinevate jõu ja pöördemomentidega silindrite paigaldamine (60, 65, 70cc), suuremalõõrilised karpad, paremad sisselaskeklapid, resonaatorsummutid, erineva ülekandesuhtega tagareduktorid jne jne.
Samas ei saa jätta ka märkimatta, et igasugune selline tegevus muudab masina liikluses osalemiseks illegaalseks.

Ivohi

Eks seda arvata jah aga noh ega ma väga linna peal sellega sõitma hakkagi aga jah targemaks ma sain.
Arvesta ikkagi sellega, et tegu on lihtsalt liikuriga. Igasuguseks offroadiks on antud masin kõlbmatu.

Ivohi

Seda ma usun jah, tahaks lihtsalt sõitvat masinat.

doyou

Palju selline isend kaa plekkab??
doyou Kirjutas:Palju selline isend kaa plekkab??

Peale selliste vendade sedamoodi sõnatatud postitust on minu jaoks see teema (ja tõenäoliselt ka paljud järgnevad mopeediteemad siin foorumis) ennast ammendanud... millegipärast arvan, et Romka jaoks ka.