automoto.ee foorumid

Täisversioon: leid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

dneper

vaatan et kõik kohe usinalt leiutavad oma mopeede aga mul dnepri raamit siguli 1600 mootor minek hea kuni 80 kumm põleb lõpp on üle 200km/h
Miskid pildid ka temast on?Päris vaataks sellist masinat.
Fotosid tahaks küll hirmstasti näha,muidu eriti ei tahaks uskudaRolleyes



Ei usu seda juttu.

Asp
Ei tahaks uskuda seda eriti, usuks aind siis võibolla kui pildid siia lisaks. Niisama võiks kah sellist juttuajada a\'la mul kodus sapakal zil-157 mootor peal jõle võimas minek on. Kui keegi pilte küsiks siis vastaksin,et digikas p**s.
Ei mõista ma selliseid inimesi, mingi mõttetu lammas, kes teeb omale foorumisse kasutaja selleks, et lihtsalt ila ajada. Get a life!

w6rrimeez666

ei ole see teema ja kasutaja üldse hullem - umbes 75% mopeediteemadest ja -kasutajatest on umbes samasse väravasse.
Miks ei võiks olla ?
Olen näinud internetis ka masinat mille peale on pandud v8 veoauto mootor.

kx080g

Millagi oli kas TM või Autobildis artikkel ja pildid M ehk k 750-st, millele oli pandud Zaz mootor. Mootor mahtus raamile ära, peale karburaatorite. Sellepärast kasut. Minski karburaatorit. Aga minu arust peaks ju Ziguli või Lada mootor veel suurem olema, seega tundub see projekt kahtlaena.

Küll ma panen tarka praeguBig GrinBig Grin, kuid see teema on ka mõttetu möla.
Ehee, aga teate, mul on lapsekärul trollibussi mootor pealBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
kx080g Kirjutas:Millagi oli kas TM või Autobildis artikkel ja pildid M ehk k 750-st, millele oli pandud Zaz mootor. Mootor mahtus raamile ära, peale karburaatorite. Sellepärast kasut. Minski karburaatorit. Aga minu arust peaks ju Ziguli või Lada mootor veel suurem olema, seega tundub see projekt kahtlaena.

Küll ma panen tarka praeguBig GrinBig Grin, kuid see teema on ka mõttetu möla.

Tglt oli seal peal vist 27 hj muhu mootor ja iga silindri peale oli 1 Minski karpa.
nagu ikka, kahvatub fantaasia reaalsuse ees: 24 mootorit kahel rattal
ZAZ mootor tsikliraami vahel on väga ilusti tehtud ja võtan meistrimehe ees mütsi maha.Eelmine aasta nägin sellise viimast varianti TREV-il.
Kusagilt vene ajakirjandusest tuleb ette, et M-i raami peale oli aretatud Oka kahesilindriline mootor, jutt oli isegi võimalikust seeriatootmisest.
Ma usun, et igasugu põnevaid ja vähempõnevaid mootoreid on aretatud erinevate raamide vahele. Nüüd ootaks aga topicu algatajalt pilte TEMA ENDA masina kohta. Vastasel juhul läheb teema kinnipanemisele ja kustutamisele.

Asp
30Hj zapiku mootorile ei anna hästi nagu panna igale silindrile karpat.

Dad.